Banner for tandlægen.dk - Herlev

tandlægen.dk - Herlev Recensioni

TrustScore 5 su 5

Stationsalléen 42, st., 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

For 20 år siden flyttede jeg 40 km bort fra Herlev. Jeg har aldrig haft tanken om at skifte tandlæge. Der er yderligere 2 tilfredse fra familien, som går her. Servicen findes garanteret heller ikke b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min faste tandlæge, Jacob Mørch, er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Han har lært godt efter sin mor, Ulla Mørch, der var min første tandlæge i klinikken. Jacobs klinikassistent,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlæge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jacob er bare en helt fantastisk dygtig tandlæge. Stille og rolig, forklarer alt, Og sikrer sig at man er med hele vejen uden jag.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3428 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dygtige tandlæger:)

Jeg går altid derfra med en positiv oplevelse. Jeg er selv patient hos dem, igennem flere år og har aldrig oplevet dårlige oplevelser:)

14 agosto 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid går fra os med en positiv oplevelse.

Vi sætter stor pris på du har været hos os igennem flere år, og aldrig har haft en dårlig oplevelse.

Kompetente tandlæger

Kompetente tandlæger, fin service, god behandling

7 agosto 2025

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en fin service og god behandling af vores kompetente tandlæger.

Valutata 4 stelle su 5

Venlige og professionelle og følte mig…

Venlige og professionelle og følte mig tryg. Fik god behandling

28 luglio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Herlev

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde lyst til at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig tryg og fik en god behandling.

20 år + med gode oplevelser

Er kommet I Herlev i 20 år. Altid super kompetente behandlere, hvad enten det er tandlæge eller tandtekniker 😊

18 luglio 2025

Kære Arne,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har været hos os i alle de år, og at du altid får en god oplevelse - det sætter vi stor pris på.

Meget tilfreds

Et godt sted med sødt personale

10 luglio 2025

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var meget tilfreds med din behandling. Vi sætter stor pris på, at du vores personale som søde.

Valutata 5 stelle su 5

God service og søde tandlæger

Rigtig god service og altid en god oplevelse hos de søde og rare tandlæger :)

10 luglio 2025

Kære Anna,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi sætter stor pris på, at du oplever god service og finder vores tandlæger søde og rare.

Valutata 5 stelle su 5

Rolig , kompetent og behagelig behandling

1 luglio 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du vil dele din gode oplevelse.

Fremrangene tandlæge

Det den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft

27 giugno 2025

Risposta di tandlægen.dk - Herlev

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt tilpas hos vores tandlæge. De pæne ord vil vi sende videre.

Søde og troværdige.

25 giugno 2025

Kære Ib,

Tusind tak for dine pæne ord. Det betyder meget for os at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

God dag.

Mange hilsner,
Tandlægen.dk Herlev

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og behandling

Rigtig god service og behandling, har før haft tandlæge skrev, det har jeg ikke mere.😉

25 giugno 2025

Kære Annika,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre du er tilfreds med vores service og behandling hos os. Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse, og hjælpe folk af med deres tandlægeskræk.

God dag.

Mange hilsner,
Tandlægen.dk Herlev

En tryg oplevelse

En tryg oplevelse. Meget kompetent personale - kan varmt anbefales.

23 giugno 2025

Kære Ellen,

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at du har oplevet tryghed og kompetence hos os – tak fordi du anbefaler os videre.

Når man har tandlægeskræk

Når man har tandlægeskræk, er her trygt og godt. Sødt og kompetent personale.

16 giugno 2025

Risposta di tandlægen.dk - Herlev

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er skønt at høre, at du føler dig tryg hos os – det er netop dét, vi stræber efter.

Kære Maria,

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at du oplever vores tandlæger som både tålmodige og nænsomme – det er vigtigt for os at skabe tryghed.

Troværdige og god behandling

Troværdige og god behandling

18 giugno 2025

Kære Caroline,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord om troværdighed og god behandling – det betyder meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Fin tandlæge

Altid søde og i mødekommende

17 giugno 2025

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever os som søde og imødekommende – det er lige præcis den stemning, vi ønsker at skabe.

Rigtig god

Rigtig god oplevelse

16 giugno 2025

Kære Marvin,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har en fantastisk tandlæge

Jeg har en fantastisk tandlæge. Så mild af sind og så beroligende på folk. Særdeles venlig. Min tandlægeskræk bliver en hel del anderledes når jeg kommer ham. Han er guld værd.

4 giugno 2025

Risposta di tandlægen.dk - Herlev

Tak for din anmeldelse. Det er meget værdifuldt at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod – især når tandlægebesøg tidligere har været forbundet med utryghed.

God klinik og fin behandling

God klinik og fin behandling

4 giugno 2025

Kære Palle,

Tak for dine pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både klinikken og behandlingen.

Regelmæssig tandpleje udført perfeky

Behandlingen var helt igennem perfekt

3 giugno 2025

Kære Kaj,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt du har lyst til at dele den med os, og føler du havde en perfekt behandling. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Som vanlig altid god betjening uanset…

Som vanlig altid god betjening uanset om det er ens faste tandlæge eller andre på klinikken

20 maggio 2025

Kære Bo,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du oplever en god og ensartet service – uanset hvem du møder på klinikken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più