Banner for tandlægen.dk - Herlev

tandlægen.dk - Herlev Recensioni 387

TrustScore 5 su 5

4,9

Stationsalléen 42, st., 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Der er altid en positiv stemning både i receptionen og hos tandlægen - min tandlæge Jacob er super god (jeg har tandlægeskræk), Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God information og behandling - hver gang. Jeg er altid i trygge og professionelle hænder. Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min tandlæge, Camilla (-og hendes klinikassistent, som jeg desværre ikke husker navnet på) er så sød og nænsom i sin behandling. På trods af, at jeg har voldsom tandlægeskræk, så formår hun, at jeg al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med den tandlægebehandling, jeg har modtaget. Dette sted udmærker sig ved professionalisme og en venlig atmosfære, hvilket gør, at patienten føler sig komfortabel og godt taget h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Der er altid en positiv stemning både i…

Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan jeg har det - jeg føler mig altid hørt 😜

4 maggio 2026

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores tandlæge super god, samt altid mærker en positiv stemning på klinikken.

Dine rosende ord om vores tandlæge og klinikassistent betyder meget for os.

Søde og meget professionelle

Søde og meget professionelle

28 aprile 2026

Kære Janne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale.

Dygtige

Empati omhyggelig

23 aprile 2026

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine fine ord om vores personale betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Meget venligt personale og en flink og…

Meget venligt personale og en flink og meget kompetent og grundig tandlæge.
Kan anbefales.

23 aprile 2026

Kære Arne,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores personale og tandlæge varmer.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Anbefaler

Hej
Jeg har altid haft en rigtig god oplevelse med at gå til tandlægen hos jakob.

20 aprile 2026

Kære Marlene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse hos vores tandlæge - det betyder meget for os at høre.

God information og behandling

Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yderligere behandling. Jeg var skeptisk til at begynde med, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve den “fordeling”. Men nu har det fungeret upåklageligt i over 3 år, så jeg er meget tilfreds.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid får en god behandling og information, som gør at du altid føler dig i trygge og professionelle hænder.

Dine rosende ord om vores tandlæger sætter vi stor pris på.

Great experience.

Great experience.. everyone is really sweet and my denist pernille is very skilled. ❤️

Dear Pallavi,

Thank you for your review.

We are happy to hear that you had a great experience.

It means a lot that you found everyone really sweet and our dentist very skilled.

Have a nice day.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Så længe jeg kan bestemme over mine…

Så længe jeg kan bestemme over mine tænder er jeg godt tilfreds ( de er flinke )

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt os flinke, samt følte dig inkluderet i din behandling.

Ny kunde

Ny kunde. God og professionelt og godt arbejde af Jakob

15 aprile 2026

Kære Mikael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som ny kunde fik en god og professionel behandling.

Vi sætter stor pris på din ros til vores tandlæge.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget tilfreds med den tandlægebehandling, jeg har modtaget. Dette sted udmærker sig ved professionalisme og en venlig atmosfære, hvilket gør, at patienten føler sig komfortabel og godt taget hånd om.

15 aprile 2026

Kære Joanna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var meget tilfreds med din behandling, samt at du både mærker en professionel og venlig atmosfære - det betyder meget.

Vi finder det dejligt, at du følte dig komfortabel og taget godt hånd om - det er netop det, vi tilstræber.

Valutata 5 stelle su 5

Altid den bedste behandling og den…

Altid den bedste behandling og den bedste oplevelse hos jer alle, der er yderst professionelle samtidig med at de er rare og venlige. Det er ikke altid sjovt at skulle til tandlægen, men hos jer føler jeg mig tryg.Tak❣️

Kære Atiq,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får den bedste behandling og oplevelse hos os - det betyder meget.

Dine rosende ord om vores personale varmer, og vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os.

Tak!

Jeg har intet negativt at sige:) har altid fået en god oplevelse når jeg har været der.. Og ofte altid muligt at få den samme tandlæge som altid:) tak for en god behandling:)

9 aprile 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du intet negativt har at sige, men at du altid får en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på dine fine ord.

Valutata 5 stelle su 5

God og behagelig service både fra…

God og behagelig service både fra tandlægen og tandplejeren og kontoret.

8 aprile 2026

Kære Keld,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at du oplevede god og behagelig service fra hele personalet.

Ingen huller

Ingen huller. Flere undersøgelser. En forklaring af resultatet af undersøgelserne og mulighederne for senere behandling.

Kære Gert,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du ingen huller havde, og fik en forklaring under din behandling - det betyder meget.

Altid venlig modtagelse

Man får altid en høflig og god betjening, og alle er søde og rare. Er der forsinkelser på at komme til, får man en høflig besked om dette, og det gør at man er glad og tryg ved at komme der.
Vh Lene W

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om både betjening og personale varmer.

Vi er glade for, at du føler dig både glad og tryg hos os - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for min tandplejer…

Jeg er meget glad for min tandplejer som altid spørger om, hvad der er sket siden sidst. Hun er også god til at notere i min journal.
Alt i alt meget tilfreds.

Kære Winnie,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er glad for vores tandplejer - det sætter vi stor pris på at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Altid et fantastisk personale fra…

Altid et fantastisk personale fra receptionen over tandplejerne klinikassistenterne og til tandlægerne. Man har sine egne behandlere, men der er altid mulighed for, at en anden træder til. Kompentente, empatiske - og så er der en dejlig stemning og roligt i hele klinikken

27 marzo 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget.

Vi sætter pris på, at du mærkede en dejlig og rolig stemning i klinikken.

Super kompetent behandling

Super kompetent behandling, dejlig atmosfære og god service. Et rart sted at være, på trods af, at det at gå til tandlægen ikke er min yndlingsting.

17 marzo 2026

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om både behandling, atmosfære og service betyder meget.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores klinik rar, også på trods af din mindre begejstring for tandlægen.

Valutata 5 stelle su 5

Fin modtagelse og tryk ved det søde…

Fin modtagelse og tryk ved det søde personale . Jeg har været patien i snart 20 år.
Kan varmt anbefale klinikken til andre kunder Hilsen Jan P.

17 febbraio 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet.

Det glæder os, at du fik en fin modtagelse og ved tryg ved vores personale.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tandeftersyn.

Tandeftersyn - ok

3 febbraio 2026

Kære Jane,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde lyst til at give os flotte 5 stjerner - det betyder meget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più