Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super professionelle og dygtige... Altid god service og smil. Jeg er flyttet fra byen men kører gerne efter verdens bedste tandlæge. Kan klart anbefale dem.
L'azienda ha risposto
Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
PATIENT SIDEN 1990
Er kommet i klinikken gennem 35 år, og har altid fået en venlig og professionel behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Klart en tandlæge jeg kan anbefale
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Professionel behandling, god information undervejs og en tryg atmosfære. Man føler sig taget seriøst, og der bliver taget hensyn til ens behov. Klart en tandlæge jeg vil anbefale. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Altid godt humør og forståelse laver…
Altid godt humør og forståelse laver ikke bare noget for at tjene penge stor ros til Merete Kolding.

Imødekommende
Imødekommende, dygtige Og professionelle. Nærværende når jeg træder ind på klinikken, der bliver hilst på mig.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
De gør det godt men det er et dyrt sted
De gør det godt men det er dyrt sted

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Som forventet professionelt og godt.
Som forventet professionelt og godt.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Tandplejer Majbritt meget venlig og…
Tandplejer Majbritt meget venlig og dygtig 😊

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Meget kompetent og dygtig. Dertil Meget behageligt og trygt og man føler virkelig at man er i gode hænder. Min allerbedste anbefaling

STØRSTE ANBEFALING!
Jeg skriver normalt ikke trustpilots, men vil på det varmeste ANBEFALE alle med tandlægeskræk at besøge tandlægen.dk. Jeg har fået den bedste, kompetente og omsorgsfulde behandling i dag af Camilla Hill, og jeg følte mig så glad da jeg gik derfra. Jeg booker uden bekymring min næste tid, for her er man i de tryggeste og dygtigste hænder.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Tandlægerne er gode til at forklare…
Tandlægerne er gode til at forklare hvad der skal ske, de er søde og venlige. Gode til at spørge ind til om det bliver for ubehageligt og om man kan klare det 😊👍

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Jeg HADER at gå til tandlæge
Jeg HADER at gå til tandlæge. Min faste tandlæge forstår alligevel at gøre det til en oplevelse, hvor jeg ikke kunne drømme om at skifte tandlæge

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Hjælpsomme og imødekommende - professionelt personale
Hjælpsomme og imødekommende i forhold til at svare på mine tandspørgsmål- og finde løsninger.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Venlig modtagelse i receptionen og…
Venlig modtagelse i receptionen og kompetent rådgivning og behandling.

Merete
Jeg havde valgt Merete, da jeg havde hørt, hun tog hensyn til tandlæge skræk. Hun var meget imødekommende og gav sig tid til at høre, hvem jeg var. Det var første gang, jeg var til tandlæge i Hedensted efter 20 år i Vestjylland. God oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Er glad for de super dygtige tandlæger…
Er glad for de super dygtige tandlæger der nede det gik ret hurtigt og uden smerter det er jeg kun glad for

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.