Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelle og dygtige... Altid god service og smil. Jeg er flyttet fra byen men kører gerne efter verdens bedste tandlæge. Kan klart anbefale dem.

Valutata 4 stelle su 5

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3364 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

PATIENT SIDEN 1990

Er kommet i klinikken gennem 35 år, og har altid fået en venlig og professionel behandling.

Kære Irma,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos os i mange år og altid har fået en venlig og professionel behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Klart en tandlæge jeg kan anbefale

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Professionel behandling, god information undervejs og en tryg atmosfære. Man føler sig taget seriøst, og der bliver taget hensyn til ens behov. Klart en tandlæge jeg vil anbefale. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Betina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med en professionel behandling, god information og tryg atmosfære.

Vi glæder os over, at du føler der bliver taget hensyn til dine behov - det er netop, som det skal være.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Altid godt humør og forståelse laver…

Altid godt humør og forståelse laver ikke bare noget for at tjene penge stor ros til Merete Kolding.

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros og flotte ord om vores tandlæge - det sætter vi stor pris på.

Meget kompetent personale

Meget kompetent personale

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores personale meget kompetente.

Imødekommende

Imødekommende, dygtige Og professionelle. Nærværende når jeg træder ind på klinikken, der bliver hilst på mig.

Kære Nancy,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores personale sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du mærker nærvær når du besøger os - det er netop, som vi ønsker.

Valutata 3 stelle su 5

De gør det godt men det er et dyrt sted

De gør det godt men det er dyrt sted

Kære Aase,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at du føler vi gør det godt.

Du kan altid henvende dig ang. priser eller hvis du har brug for en dialog på tlf.: 75 89 13 00.

God dag.

God stemning og betjening

God stemning og betjening

29 marzo 2026

Kære Rene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede god stemning og betjening - det sætter vi stor pris på at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Som forventet professionelt og godt.

Som forventet professionelt og godt.

26 marzo 2026

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som forventet fik en professionel og god behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Tandplejer Majbritt meget venlig og…

Tandplejer Majbritt meget venlig og dygtig 😊

26 marzo 2026

Kære Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandplejer betyder meget.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Meget kompetent og dygtig. Dertil Meget behageligt og trygt og man føler virkelig at man er i gode hænder. Min allerbedste anbefaling

27 marzo 2026

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du var meget tilfreds med din behandling.

Dine rosende ord om vores personale, samt følte dig i virkelig gode hænder betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

STØRSTE ANBEFALING!

Jeg skriver normalt ikke trustpilots, men vil på det varmeste ANBEFALE alle med tandlægeskræk at besøge tandlægen.dk. Jeg har fået den bedste, kompetente og omsorgsfulde behandling i dag af Camilla Hill, og jeg følte mig så glad da jeg gik derfra. Jeg booker uden bekymring min næste tid, for her er man i de tryggeste og dygtigste hænder.

3 febbraio 2026

Kære Vicki,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du vil give den varmeste anbefaling af os til folk med tandlægeskræk - det betyder meget.

Det er dejligt at høre, at du har fået den bedste, kompetente og omsorgsfulde behandling af vores tandlæge, samt at du følte dig glad da du gik herfra.

Vi sætter stor pris på at høre, at du føler dig i de tryggeste og dygtigste hænder.

Venlig

Venlig, imødekommende og kontakt.
Kort ventetid

29 novembre 2025

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du blev mødt med venlighed, imødekommenhed og kontakt.

Det er dejligt at høre, at du oplevede kort ventetid.

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægerne er gode til at forklare…

Tandlægerne er gode til at forklare hvad der skal ske, de er søde og venlige. Gode til at spørge ind til om det bliver for ubehageligt og om man kan klare det 😊👍

27 novembre 2025

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores tandlæger gode til at forklare hvad der skal ske, samt søde og venlige.

Vi sætter pris på, at du føler vi tjekker op på dig undervejs.

Søde og venlige personale

Søde og venlige personale

14 novembre 2025

Kære Tove,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du blev mødt af et sødt og venligt personale - det betyder meget.

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god service af vores søde personale.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg HADER at gå til tandlæge

Jeg HADER at gå til tandlæge. Min faste tandlæge forstår alligevel at gøre det til en oplevelse, hvor jeg ikke kunne drømme om at skifte tandlæge

13 novembre 2025

Kære Benjamin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du, på trods af din mindre begejstring for tandlæger, alligevel får en god oplevelse hos din faste tandlæge.

Vi sætter pris på, at du ikke kunne drømme om at skifte tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Hjælpsomme og imødekommende - professionelt personale

Hjælpsomme og imødekommende i forhold til at svare på mine tandspørgsmål- og finde løsninger.

30 ottobre 2025

Kære Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fandt os hjælpsomme og imødekommende i forhold til at svare på dine spørgsmål, samt finde løsninger.

Vi sætter pris på, at du fandt vores personale professionelt.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig modtagelse i receptionen og…

Venlig modtagelse i receptionen og kompetent rådgivning og behandling.

28 ottobre 2025

Kære AM,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en venlig modtagelse i receptionen, samt kompetent rådgivning og behandling - det betyder meget for os at høre.

Merete

Jeg havde valgt Merete, da jeg havde hørt, hun tog hensyn til tandlæge skræk. Hun var meget imødekommende og gav sig tid til at høre, hvem jeg var. Det var første gang, jeg var til tandlæge i Hedensted efter 20 år i Vestjylland. God oplevelse.

21 ottobre 2025

Kære Inga,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du valgte vores tandlæge, fordi hun tager hensyn til tandlægeskræk.

Det glæder os, du følte dig imødekommet og hørt.

Vi sætter pris på, at du havde en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Er glad for de super dygtige tandlæger…

Er glad for de super dygtige tandlæger der nede det gik ret hurtigt og uden smerter det er jeg kun glad for

17 ottobre 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores tandlæger super dygtige, samt hurtige og sørgede for en smertefri behandling - det betyder meget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più