Altid en fornøjelse at komme til tandlægen i Hedensted. Søde personale både i receptionen, tandplejer og tandlæger. Jeg ved der er travlt til tider, men de har tid nok at forklare hvad der er/skal la... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Positivt og professionelt personale. Ærlighed omkring den behandling der skal foretages. Mine spørgsmål bliver besvaret, så jeg føler mig tryg selv i uoverskuelige forløb. Bliver mødt med venl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kombinationen af høj proff. behandling og kæmpe omsorg for mig kan ikke fås bedre. Samtidig er udstyret i klinikken af høj kvalitet. Receptionen er serviceminded og yderst hjælpsomme. Så man kommer gl... Leggi di più
Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Var inde ved Maj-Britt for første gang til et årligt tjek og tandrensning. Følte mig så godt behandlet, hun var grundig og gav sig tid også med tandrensningen. 5 stjerner fra mig.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Bliver altid mødt af et venligt personale. Professionel behandling.
Troværdig rådgivning

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Altid en fornøjelse at komme til tandlægen i Hedensted. Søde personale både i receptionen, tandplejer og tandlæger. Jeg ved der er travlt til tider, men de har tid nok at forklare hvad der er/skal laves.
Eneste minus er prisen, det er blevet dyrt efterhånden og ved godt det samme gælder andre klinikker.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Det er første gang jeg har været hos en tandlæge, hvor man føler man kan slappe helt af. Fik trukket en kindtand ud, og mærkede intet til det. De har virkelig styr på hvad de gør. Fantastisk personale, fornuftig pris, og et sted jeg helt sikkert benytter fremover. Kan helt sikkert anbefales

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Super hurtigt at få en tid.
Behageligt og som altid professionel behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Behandling til aftalt tid.
God saglig dialog med behandler.
Venligt og imødekommende personale.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Det var en omhyggelig venlig og dygtig tandtekniker, som behandlede mig så stor ros😁

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos denne tandlæge. Hun fjernede nerven i en tand meget omhyggeligt og professionelt, og var under hele behandlingen både opmærksom og tålmodig med mig. Jeg følte mig tryg og i gode hænder. Kan klart anbefales – 5 ud af 5!

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsiteten er knap så stor . Kører gerne efter dem .super søde personale

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Positivt og professionelt personale.
Ærlighed omkring den behandling der skal foretages.
Mine spørgsmål bliver besvaret, så jeg føler mig tryg selv i uoverskuelige forløb. Bliver mødt med venlighed og smil hele vejen igennem.
Giver hermed min bedste anbefaling

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
God til at forklare hvad der foregik.
Ellers flink og imødekommende.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Det var en god oplevelse med effektiv behandling

Rigtig god oplevelse

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
God behandling og venligt personale.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Altid en helt fantastisk behandling. Merete Kolding er altid glad og i møde kommende. Er super god til at forklare og komme med brugbare anbefalinger. Det er ikke hendes økonomi der bestemmer behandlingen, men hvad der fungerer bedst for dig som patient. Så herfra skal lyde en helt klar anbefaling.

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Tandrensning var helt bestemt ikke som jeg er vant til, der er plads til forbedringer.
Bliver heller ikke spurgt ang merbetaling, det bliver bare gjort, ikke helt ok….

Risposta di tandlægen.dk - Hedensted
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.