Banner for tandlægen.dk - Højbjerg

tandlægen.dk - Højbjerg Recensioni

TrustScore 5 su 5

Rundhøj Alle 133, 8270 Højbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Søde, rolige og imødekommende mennesker i klinikken. Dygtig tandplejer som sørger for, at holde tænderne iorden - har været kunde i klinikken i 17 år til årligt tjek, og har aldrig haft behov for st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået periodisk tandeftersyn hos Tandlægen.dk Højbjerg i en del år, hvilket har medført at mine tænder ikke har haft behov for reparationer samt fremstår pæne og stærke.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er første gang jeg besøger klinikken Rundhøj Allen 133.til formål tandregulering , undersøgelsen gik godt men sygeplejersken som gjorde undersøgelsen var sød og meget dygtig til sit arbejde. Jeg g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3081 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

God service.

6 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg

Hej Annemarie. Tak for dine flotte 4 stjerner til os i Højbjerg for god service, det er vi glade for du oplever, når du kommer her i klinikken til behandling - så tak for at dele. Ses snart igen, Annemarie.

Flinke og imødekommende

Flinke og imødekommende
Løsningsorinteret

6 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg

Hej Michael. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik i Højbjerg. De glæder os, at du oplever vores klinik som flinke og imødekommende og løsningsorienteret. Det er værdier, som vi bevidst forsøger at være opmærkesomme på, at levere til vores patienter - så tak for at dele, Michael.
Ses snart igen.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg

Hej Mia. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til os i Højbjerg. Det er så dejligt at du oplever fantastisk personale, når du kommer her i klinikken, vi vil lade din ros gå videre til vores medarbejdere, det fortjener de. Ses snart igen, Mia.

Smertefrit og fint

Implantater, operationen gik fint og udover et par dage med ømhed har det været smertefrit, helet fint og der har ingen komplikationer været.

21 settembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg

Hej Jacob. Tak for dine flotte 5 stjerner til os i Højbjerg. Vi er kun glade for, at din operation gik godt og fint. Dejligt er det for os at vide, at du kun havde lidt ømhed og ellers var smertefri. Vi lægger stor vægt på i tandlægen.dk at det skal være smertefrit rart og trygt at komme til behandling på vores klinikker. En af drivkræfterne er, at vi hele tiden dygtiggør os og anvender det nyeste udstyr og behandlingsmetoder. Fordi vi ønsker at hjælpe flest muligt med at passe godt på deres tænder, hele livet.

Bedste klink i verden

Bedste klink i verden
Stor fokus på den enkelte kunde,
Majbritt er både grundig og omsorgsfuld og forstår kundens behov for en super behandling

11 novembre 2022

Kære Pia,

Tak for din flotte anmeldelse, og tak fordi du tager dig tid til, at dele din gode oplevelse med os på Trustpilot. Det gør os stolte at høre, at du synes at netop vi er den bedste klinik i verden. Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at gå til tandlægen og at vores patienter føler sig godt tilpas i tandlægestolen. Det er derfor dejligt at høre, at du oplevede stor fokus på den enkelte kunde, samt fik en grundig og omsorgsfuld behandling af Majbritt, som forstod dine behov.

Vi ser frem til, at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
tandlægen.dk Højbjerg

Hej Daniel.
Tak for dine 5 flotte stjerner for god kommunikation og behandling. I tandlægen.dk er god kommunikation omkring det der skal ske sammen med høj faglighed nogle af drivkræfterne i et godt behandlingsforløb. Så rigtig dejligt du oplever dette Daniel deler din oplevelse.

Tandpleje med et smil

Rigtig dygtige medarbejdere!

1 novembre 2022

Kære Jakob,

Tak for den flotte anmeldelse du giver vores klinik i Højbjerg. Det er skønt at læse, at du blev mødt af rigtige dygtige medarbejdere. Vi vil give dine rosende ord videre til vores medarbejdere.

Rigtig god dag.

Mange hilsner,
tandlægen.dk Højbjerg

Valutata 5 stelle su 5

Det var som det skulle være

Det var som det skulle være.
De er søde og venlig

27 ottobre 2022

Kære Peder.
Mange tak for dine rosende ord og de flotte 5 stjerner. Det gør os glade, at du finder alt som det skal være og du synes vi er søde og venlige - at alt er som det skal være, er den bedste anbefaling vi kan få, så tak for det Peder.

Yderst professionel behandling

Yderst professionel og sød tandlæge og ikke mindst klinikassistent.
God til at fortælle hvad der bliver gjort undervejs.
Meget tillidsvækkende personale.
Flot klinik

27 ottobre 2022

Hej Tina.
Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner for yderst professionel behandling, ekstra dejligt er det, at du synes vores tandlæge og klinikassistent er søde og gør sig umage med at fortælle, hvad der sker undervejs. Og så gør det heller ikke noget at du kan lide vores omgivelser og synes vores klinik er flot - det er også en del af behandlingen, at godt udstyr og gode omgivelser, er på plads, så tak for det Tina.

Valutata 5 stelle su 5

Min oplevelse var rigtig god

Min oplevelse var rigtig god, tandlægen var rigtig sød og behandlede mig godt. Hun beroligede mig, hvilket gjorde oplevelsen god.

25 ottobre 2022

Hej Lisa.
Tak for de 5 flotte stjerner fra dig. Vi er glade for at din oplevelse var rigtig god og vores tandlæge behandlede dig godt og forstod at berolige dig. I tandlægen.dk lægger vi stor vægt på, at alle vores behandlere sætter patienten i centrum og besøget ved tandlægen bliver en god oplevelse. Vi vil lade din ros gå videre til tandlægen som behandlede dig.
Mange hilsner tandlægen Højbjerg

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più