L'azienda ha risposto
Super positivt sted at komme. Marlene har stor forståelse for min tandlægeskræk og venter gerne et minut eller to, mens jeg blive klar til næste omgang
L'azienda ha risposto
Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået g... Leggi di più
Rundhøj Alle 133, 8270, Højbjerg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Det er første gang jeg besøger klinikken Rundhøj Allen 133.til formål tandregulering , undersøgelsen gik godt men sygeplejersken som gjorde undersøgelsen var sød og meget dygtig til sit arbejde. Jeg glæder mig til at møde Tandlægen på næste tid . Vh. Naser Ibrahim

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg har en rigtig, rigtig god oplevelse ved Tandlægen.dk - Højbjerg. Personalet er rigtig søde og meget forstående for tandlæge skræk og ens situation. Jeg føler mig i trygge hænder hvergang jeg er hos dem. Kan helt klart anbefale!! :)

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Super positivt sted at komme.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
God afslappet kommunikation med tandplejer Malene.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Fik skiftet en tandfyldning som blev udført smidigt og professionelt.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg har været patient hos tandlægen.dk i Højbjerg siden 2022, og jeg har kun positive ting at sige. Susanne og hendes team er imødekommende og kompetente til deres arbejde, og jeg har altid fået god behandling.
Senest har jeg haft et forløb på over et års tid med Clearcorrect, hvor jeg løbende har været forbi klinikken. Hele vejen har behandlingsplanen været klar og forståelig, og jeg har fået god vejledning ved hvert besøg.
De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Super god og grundig! Tak. Kan varmt anbefales.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Super fin behandling. Malene gjorde det til et sjældent godt møde med min tandlæge. Tak for det. Arne

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Altid smilende og venlig betjening, samt god kundeservice af kvalificeret og uddannet personale.
Kan kun anbefale klinikken 😊

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Super behagelig oplevelse trods tandlæge skræk..
Kan varmt anbefales 🫶🏻

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dem. Vil klart anbefale dem!

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jamen jeg er blevet folkepensionist og kommet ved tandlægen i Holme i 50 år.
De er fagligt meget dygtige og altid venlige og smilende.
De varmeste anbefalinger herfra. 🤓

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Fantastisk nærværende og dygtigt personale.
Lige fra man bestiller tid til man forlader klinikken, føler man sig i gode hænder.

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Både ved booking af tid og selve behandlingen -samt ved rådgivning og vejledning efterfølgende.
Tusind tak!

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Tandlægen.dk i Højbjerg er et godt sted at få ordnet tænder. Dygtige medarbejdere og pæn klinik .

Super god service 😋
Der er altid tid til at stille spørgsmål
Kunne IKKE forestille mig et andet sted og få ordnet mine tænder🦷

Fik lavet 6 ledet tandbro efter mange år med skæve hjørne og fortænder
Har virkelig fået et fotogent smil med farven B1 kan kun anbefales herfra

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Jeg havde problemer med kæbe da den sagde en lyd. Blev set af en tandlæge først, men jeg følte mig meget usikker på hende, skulle så blive tjekket ved en anden tandlæge hos dem, så mente en af dem jeg skulle betale for to tjek. Hvilket jeg så nævnte over for dem. Så endte med at betale for en omgang. Bare træls de ikke snakker indbyrdes om det istedet for jeg selv skal nævne at det er det samme tjek.
Fik så at vide de enten kunne fjerne min visdomstand eller give mig natbøjle. Hvor de så nævnte natbøjleb var det mest optimale, det kostede mig så lige 4.800,- hvilket slet ikke har virket på mine tænder. De hiver penge ud af kunder så meget som muligt, hvilket jeg ikke synes er fair, da jeg endelig bare gerne ville have ordnet min kæbe

Risposta di tandlægen.dk - Højbjerg
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.