Banner for tandlægen.dk - Frederiksberg

tandlægen.dk - Frederiksberg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har d. 7/8 besøgt klinikken for at få tandrensning hos Lene. Det var en god oplevelse, da Lene er en meget kompetent tandplejer , der på rolig og omhyggelig måde ,får udført sit arbejde så man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun haft gode oplevelser. Personalet er altid venlige og imødekommende. Under behandlingerne får man løbende information, om hvad der sker, det føles trygt. Meget kompetente tandlæger og tandp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og erfaren tandlæge. En lidt sørgelig modtagelse, når man ankommer. Et skilt om at registrere digitalt. Personalet gemmer sig bag deres skærme. Intet godmorgen, intet smil. Som alle andre st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Her er både tandlæger, tandplejere samt receptionspersonale altid venlige og kompetente. De svarer på spørgsmål man stiller. Og tager ens bekymringer seriøst. Dog kunne de tale lidt tydeligere fo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3317 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlige og kompetente

Dog kunne de tale lidt tydeligere for nu anden gang jeg hørte pris for kommende behandling som det halve. Så beder nu altid om det skrifligt.
Vær også forberedt på at vente ud over den aftalte tid.

16 gennaio 2023

Kære Tara,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du altid bliver mødt af venlige og kompetente medarbejdere, som tager dine bekymringer seriøst.

Vi sætter altid pris på konstruktiv feedback, og vil tage din tilbagemelding med videre.

Varm anbefaling

Jeg er rigtig glad for den gode behandling jeg altid får. Personalet er altid venlige, imødekommende og virkelig gode til at få mig til at føle mig tryg - alt bliver talt igennem på en rigtig god måde.

15 gennaio 2023

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid får en god behandling. Derudover er vi glade for, at du bliver taget hånd om af venlige og imødekommende medarbejdere, som gør at du kan føle dig tryg i klinikken.

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Henrik. Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt for os at vide, at du havde en god tandlægeoplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Skøn klinik

😎😎😎😃😃😃😃😃😃

8 gennaio 2023

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Alex. Tak for de mange glade ansigter du sender til os og de flotte 4 stjerner. Vi er helt vilde med, at du synes vi er en skøn klinik her i Falkonercentret, tak for at dele din oplevelse.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade og stolte at høre, at du altid får en dygtig og venlig betjening i vores klinik, som fortjener at få fem stjerner.

tandlægen.dk Falkonercentret.

Dygtig og omsorgsfuld tandpleje

Mia er en super dygtig og oprigtigt venlig og omsorgsfuld tandplejer.

13 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Mia. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det gør os glade, som du skriver at Mia er super dygtig og oprigtigt venlig og omsorgsfuld tandplejer.

God rådgivning.

God rådgivning.
Professionel og meget empatisk.
Følte mig hørt og forstået.
Gode råd og vejledning.
Fin og positiv stemning i klinikken.

12 dicembre 2022

Kære Niels Erik,

Tak for din meget flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi gør os altid umage for at lægge en langsigtet behandlingsplan for de patienter, som har brug for det. Vi ønsker at vores patienter har et helt klart billede af, hvad vi anbefaler at lave både nu og i fremtiden, så vi kan sikre vores patienter en god tandsundhed. Det gør os derfor glade at høre, at du følte dig hørt og forstået af din behandler samt fik en professionel og god rådgivning.

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Anni. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er dejligt for os at vide, at du oplever venlig og kompetent personale, når du kommer til behandling her i Falkonercentret. Vi vil dele din ros med vores team. Ses snar igen, Anni.

Valutata 5 stelle su 5

Min tandplejer Mia er ud over at være…

Min tandplejer Mia er ud over at være super dygtig et dejligt og hjertevarmt menneske, som altid gør det trygt og rart at sætte sig i stolen.

5 settembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Anne. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er dejligt at vide, at vores tandplejer Mia er super dygtig og et hjertevarmt menneske, som du finder tryghed ved. I tandlægen.dk lægger vi vægt på, at vores medarbejdere er i stand til at skabe gode relationer til deres patienter - fordi vi ved, at det gør en forskel at der skabes gode bånd og forståelse mellem behandler og patient, fordi det skaber bedre muligheder for at hjælpe og passe bedre på tænderne for den enkelte patient. Vi glæder os til du kommer igen, her i klinikken. Glædelig jul til dig.

Helt i top

Yderst kompetent personale, altid meget grundig information. Her er patienten i centrum, i trygge og hyggelige omgivelser.

3 ottobre 2022

Kære Annette,

Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at dit besøg var helt i top og du altid får meget grundig information, når du besøger vores klinik. Vi tager os altid god tid til vores patienter, så de alle får en god og tryg oplevelse. Det gør os derfor glade, at det også var det du oplevede, og at din behandling var i trygge og hyggelige omgivelser.

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Jens. Tak for dine 5 flotte stjerner for god behandling og service når du er til behandling her hos os. Det er dejligt for os at vide, at du oplever det således Jens, så tak for at dele. Ses snart igen, Jens.

Super professionel tandbehandling

Super professionel tandbehandling. Man føler sig godt taget imod.
Det er en behagelig og afslappet atmosfære.
Og tandbehandlingen er kompetent,professionel og fokuseret. Den største anbefaling herfra

7 novembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Lisbet. Tusinde tak for dine rosende ord til vores klinik. Det varmer meget at du synes vi er super professionelle og giver dig en god behandling. Vi tilstræber at det skal være rart og trygt at komme i vores klinikker og der helst skal være en behagelig og afslappet atmosfære. Dejligt er det at du også oplever at vores tandbehandling er kompetent, professionel og fokuseret - vi takker mange gange for den fine anbefaling du sender vores vej, Lisbet. Ses snart igen.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god klinik med verdens bedste tandplejer!

Rigtig god klinik med fine lokaler og meget imødekommende personale som tager pænt imod dig når du træder ind af døren. Mere kan man næsten ikke bede om, men hvis du gerne vil have prikken over i'et, kirsebæret på toppen eller stjernen på juletræet, så bør du give dig selv en tidlig julegave og booke en tid hos Mia allerede nu. Hun er hamrende dygtig til at ordne tænder på den allerfineste og mest nænsomme vis, hvilket selvfølgelig er det vigtigste, men det er altså også virkelig rart, at hun er en stjerne til at få kunden til at føle sig både hørt og værdsat. Før i tiden var det en sur tjans at skulle til tandlægen, men nu ser jeg med glæde frem til at hoppe op i stolen hos Mia hvert halve år.

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det er skønt at høre, at du synes vi har en god klinik med venlige og imødekommende personaler. At du derudover synes, at vi har verdens bedste tandplejer, gør os rigtig stolte. Vi er glade for, at du ser frem til at komme til din tid hos Mia, og du føler dig både hørt og værdsat, når du får en behandling hende. Vi vil naturligvis lade dine flotte ord gå videre til Mia.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg glæder mig til at komme til…

Jeg glæder mig til at komme til tandlægen hos Mia. Sådan har jeg sgu ikke haft det med andre tandplejere, men her er det ligefrem hyggeligt, og noget jeg ser frem til. Mia gør mig tryg og tilpas, og hun er simpelthen så god til at forklare mig, hvad der sker inde i munden. Jeg har tænkt mig at blive som kunde hos Tandlægen.dk, lige så længe Mia gider at være min tandplejer <3

Kære Stine,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi bliver ekstra stolte, når vores dygtige tandplejer kan gøre en forskel, som Mia har gjort for dig. Det er skønt at høre, at du ser frem til din behandling hos Mia, og at hun gør dig tryg og tilpas, når du sidder i tandlægestolen. Vi vil lade dine rosende ord gå videre til Mia.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige, imødekommende og professionelle.

Jeg er igennem flere år kommet hos tandlægerne i Falkonercenteret og har kun positive oplevelser. De er altid super professionelle, imødekommende og dygtige til deres fag. Jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder.

28 novembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Cecilie. Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik. Dejligt er det for os at vide, at du igennem flere år kun har oplevet positive oplevelser. I tandlægen.dk er drivkræften, at vi vil levere den absolutte bedste tandlægeoplevelse og dejligt er det, at vi giver dig dette. Vi glæder os til at se dig igen.

Bedste sted jeg har været

Bedste sted jeg har været
På alle måder

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Morten. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til os i Falkonercentret. Det er for os dejligt at vide, at vi er det bedste sted du har været, det er en meget fin udmærkelse at modtage - så tak for det Morten. Vi er kun rigtigt glade for, at du har valgt os til at passe godt på dine tænder og du kan tro at vi vil gøre vores aller bedste. Ses snart igen her på klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Maria er en super dygtig tandlæge som…

Maria er en super dygtig tandlæge som udviser faglig dygtighed og overskud.
Man føler sig bestemt tryg i hendes hænder. :)
Kan i høj grad anbefale både hende samt hendes kollegaer hos Tandlægen.dk ved falkonercenteret.

25 novembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Josefine. Tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik i Falkonercentret. Dejligt er det for os at vide, at du synes Maria er super dygtig og udviser faglig dygtighed og overskud til dig, når du kommer her i klinikken. Ekstra godt er det, at du føler dig tryg i hendes hænder, sådan skal det helt være når man kommer til tandlægen. Vi takker for din fine anbefaling til Maria og hendes kollegaer her i Falkonercenteret. Vi vil lade din ros gå videre til dem alle. Ses snart igen Josephine.
Mange hilsner tandlægen.dk Falkonercenteret

Fantastisk Tandlæge

Jeg er Igang med at få rettet mine tænder hos tandlægen.dk - Falkonercentret. Igennem hele forløbet har det været trygt og godt.
Personalet er så søde, og er yderst kompetente til deres arbejde.

Jeg vil altid anbefale tandlægen.dk - Falkonercentret.

1 novembre 2022

Kære Maria,

Tak for din meget flotte anmeldelse og de rosende ord til vores personale. Vi er glade for at høre, at du igennem hele dit forløb hos os har følt dig tryg. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt tilpas, når de kommer i vores klinik.

Tak for din anbefaling og de fem flotte stjerner, du har givet os.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god og tryg oplevelse

Dygtigt og imødekommende personale med et højt serviceniveau. Stor anbefaling.

12 settembre 2022

Kære Laura,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at det altid er en god og tryg oplevelse, at komme i vores klinik. Dine rosende ord til vores dygtige personale varmer og gør os stolte. Tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Professionelle og venlige

Altid gode, professionelle og imødekommende. Den varmeste anbefaling.

4 novembre 2022

Kære Emilie,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid bliver mødt af gode, professionelle og imødekommende medarbejdere, når du besøger vores klinik. Vi tager os altid god tid til vores patienter, så vi sikrer os, at de får en god og tryg oplevelse.
Tak for din varme anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più