Banner for tandlægen.dk - Frederiksberg

tandlægen.dk - Frederiksberg Recensioni 181

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Øv - en knækket tand 2.påskedag , men heldigt med en akut tid tirsdag morgen efter påske , hos to fagfolk - tandlæge Anne og klinikassistent Cemille . Alt ordnet og klaret til UG / Kryds og slange

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og erfaren tandlæge. En lidt sørgelig modtagelse, når man ankommer. Et skilt om at registrere digitalt. Personalet gemmer sig bag deres skærme. Intet godmorgen, intet smil. Som alle andre st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Her er både tandlæger, tandplejere samt receptionspersonale altid venlige og kompetente. De svarer på spørgsmål man stiller. Og tager ens bekymringer seriøst. Dog kunne de tale lidt tydeligere fo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er igennem flere år kommet hos tandlægerne i Falkonercenteret og har kun positive oplevelser. De er altid super professionelle, imødekommende og dygtige til deres fag. Jeg har altid følt mig tryg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Falkoner alle Ikke sted for overvægtige over 150 kg

en ellers indbydende klinik. Kom ind til tandlægen og sat i stolen. Blev taget et røngtenbillede og en tand skulle ud. Kort efter kom en tandplejer og spurgte hvor meget jeg vejede for stolen kunne kun bære 150kg. Så 8 kg for meget. nærmeste klinik der kunne klare bæreevnen var i Strøby Egede altså ca 1-1½ times kørsel herfra Frederiksberg. Det magter jeg ikke.
Så hvis man vejer mere end 150 kg skal man ikke besøge denne klinik. Betalte for røngten og måtte gå med uforrettet sag og tandpine. En trist oplevelse.
Svend Erik

22 aprile 2026

Kære Svend Erik,

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en trist oplevelse hos os - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have.

Vi vil gerne beklage, hvis situationen omkring vores udstyr og vægtbegrænsning føltes ubehagelig eller frustrerende. Vores tandlægestole har en maksimal belastning på 150 kg, og den grænse er fastsat af producenten af hensyn til patientsikkerhed. I dit tilfælde vurderede vi, at vi desværre ikke kunne gennemføre behandlingen forsvarligt uden at risikere både din og vores sikkerhed.

Vi bestræber os altid på at håndtere sådanne situationer så respektfuldt og hensynsfuldt som muligt, og vi er kede af, hvis det ikke blev oplevet sådan. Når vi henviser til en anden klinik, er det netop for at sikre, at behandlingen kan udføres under rette og sikre forhold.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 33 13 01 48, hvis du vil indgå i en dialog eller har spørgsmål.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Professionelt, tryg og menneskeligt.

Professionelt, tryg og menneskeligt. De mødte mennesket der hvor man var i situationen og havde tid. Fagligt meget professionelt.

8 aprile 2026

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores personale sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du både mærkede faglighed og professionalisme ved din behandling.

Professionel Behandling

7 aprile 2026

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne få en akut tid, samt at alt var i orden og klart til UG - det betyder meget.

De var søde og meget gode

De var søde og meget gode

31 marzo 2026

Kære Jonathan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg føler mig fuldstændig tryg i deres…

Jeg føler mig fuldstændig tryg i deres hænder og de er altid omsorgsfuld og hjælpsomme for ting som man synes er svært

27 gennaio 2026

Kære René,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du nævner, at du føler dig fuldstændig i trygge hænder hos os - det er netop det, vi tilstræber.

Dine pæne ord om vores personale sætter vi stor pris på.

Det var god stemning

Det var god stemning - alle var søde og mine tænder er glade 👉🏼🦷

13 gennaio 2026

Kære Tomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du mærkede en god stemning hvor alle var søde og dine tænder var glade - det betyder meget for os at høre.

Omhyggeligt og venligt

18 dicembre 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at din oplevelse var så god, at den fortjente 5 flotte stjerner - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fin behandling hos Sandra

Altid en fin behandling hos Sandra, som er fantastisk til folk med tandlægeskræk. Hun fortæller hvad hun gør under behandlingen og gør mig opmærksom på hvad jeg skal holde øje med til næste gang

17 dicembre 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores tandplejer betyder meget.

Vi har stor fokus på folk med tandlægeskræk, og derfor er det dejligt at du kunne mærke dette hos vores tandplejer.

Vi vil altid sørge for, at du føler dig velinformeret under behandlingen - så det varmer at høre, at du oplevede dette.

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig god og tryg oplevelse

Rigtig god og tryg oplevelse. Jeg savner en klar aftale om, hvornår man behandles af hhv en tandplejer og en tandlæge.

17 dicembre 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har følt dig tryg hos os.

Vi sætter pris på din kommentar om tydligere aftaler, da klar kommunikation er vigtig for os, og vi vil tage det med videre.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Kan meget varmt anbefales.

16 dicembre 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om din oplevelse, sætter vi her på klinikken stor pris på.

Det betyder meget, at du havde lyst til at anbefale os.

Behagelig atmosfære

Behagelig atmosfære, professionalisme og en omsorgsfuld tilgang.
Kan helt sikkert anbefale.

9 dicembre 2025

Kære Lydia,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du mærkede en behagelig atmosfære, professionalisme og en omsorgsfuld tilgang.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Altid super professionel behandling af…

Altid super professionel behandling af Sandra og jeg fik tilmed fixet et brud på en tand umiddelbart efter af tandlæge Anne-Mette. Rigtig god flexibilitet 😊

9 dicembre 2025

Kære Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en super professionel behandling af vores tandplejer og tandlæge.

Vi sætter pris på, at du mærkede rigtig god flexibilitet.

Super service!

3 dicembre 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en super service.

Særdeles tilfredsstillende behandling

25 novembre 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget, at du fik en særdeles tilfredsstillende behandling.

Valutata 5 stelle su 5

En tandlæge med et godt miljø

Jeg bliver rolig når jeg bliver budt velkommen i receptionen. I lyse, rene og venlige lokaler med meget behagelige stole sidder jeg og slapper af, inden det bliver min tur.
Jeg fornemmer altid, at jeg får en god behandling.
Et sted jeg gerne vil anbefale

13 novembre 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev budt velkommen i receptionen, samt fandt vores klinik lys, ren og venlig.

Vi er glade for, at du altid får en god behandling.

Vi sætter pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med rolige…

Fantastisk oplevelse med rolige kompetente behandlere både tandlæge Maria Bruhn og klinikassistenten,god information og smertefri behandling ,kan kun anfefales med fem stjerner,her er patienten i centrum

13 novembre 2025

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en fantastisk oplevelse med vores rolige og kompetente tandlæge og klinikassistent.

Vi er glade for, at du fik god information og en smertefri behandling.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og de flotte fem stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået en utroligt imødekommende…

Jeg har fået en utroligt imødekommende og fagligt professionel behandling af tandplejer Lene Eklander. Jeg kan på det varmeste anbefale hendes store ekspertise og behagelige og positive personlighed.

6 novembre 2025

Kære Anne Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en utroligt imødekommende og fagligt professionel behandling af vores tandplejer.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling af hendes store ekspertise og behagelige og positive personlighed.

Valutata 3 stelle su 5

En overraskende oplevelse!

En overraskende oplevelse!
Efter 17 år som patient, havde jeg i går oplevelsen af at være blevet snydt.
Jeg har flere gange fået tandrodsrensning, af en eller flere tænder, og kender denne form for behandling. I går talte jeg med tandplejeren om at der var behov for en sådan behandling næste gang jeg skulle behandles. Mao jeg fik udført en normal tandrensning, men blev faktureret for en tandrodsrensning af tre tænder. Efterfølgende opkald og samtale med behandler, men hvem har bevisbyrden!
Tja. følelsen af at været taget ved næsen er ikke rar.

3 novembre 2025

Kære Susanne,

Vi er kede af at høre, at du har haft en følelse af at være blevet misforstået.

Vi sætter stor pris på, at du tog kontakt, så vi kunne gennemgå behandlingsforløbet og forklare baggrunden for den registrerede behandling.

Hvis du forsat har spørgsmål eller behov for yderligere afklaring, er du velkommen til at kontakte os igen på tlf.: 33 13 01 48.

Vi ønsker altid, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret.

God dag.

Altid godt behandlet🙂

Altid godt behandlet🙂
Venlig i trykke rammer

22 ottobre 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig godt behandlet, samt i trygge rammer - det betyder meget.

Professionel og venlig

Fin og venlig modtagelse ved skranken. Sympatisk og kompetent tandplejer. Føler mig i trygge og kyndige hænder.

20 ottobre 2025

Kære Lise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en fin og venlig modtagelse ved skranken, samt fandt vores tandplejer sympatisk og kompetent.

Vi sætter pris på, at du følte dig i trygge og kyndige hænder.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più