Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Min tandplejer er 5 stjerner
Min tandplejer er 5 stjerner, altid god behandling, altid godt humør, jeg føler mig tryg

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Knækket tand. Hurtig og god hjælp
Jeg havde knækket en tand, og da jeg tog kontakt, så fandt din tid samme dag til at fikse det.
Og under selve behandlingen (tandudtrækning) var de utrolig søde og meget opmærksom på mig, og hvordan jeg havde det.
Efterfølgende var der en god vejledning til dagene efter.

Rigtigt tandlæge plads
Venlige og dygtige mennesker der som behandler dig godt og personligt ,mere end 5 stjerner 😊

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
God rådgivning om reelle behov
God håndtering, venlig personale og kritisk rådgivning om reelle behov.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
God oplevelse hele vejen rundt
Alt forløb rigtig godt og smertefrit, og efterfølgende god vejledning af tandlægen i forbindelse med en ny mellemrumstandbørste, som er god for at fjerne tandsten omkring mit implantat. Den kan også bruges til nogle andre tænder👍

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Tager sig god tid og har fokus på dig
Tager sig god tid, forklarer hvad der skal ske og man kan mærke at de går op i at levere såvel en faglig god service som at klienten er i fokus

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Altid haft en god oplevelse i de 10 år…
Altid haft en god oplevelse i de 10 år jeg er kommet der

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
God service. Meget opmærksom og dygtig tandplejer, hvilket er rart, hvis man ikke er så glad for at gå til tandlæge. Nok ikke det billigste sted i byen.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Kunne komme til meget hurtigt.
Kunne komme til meget hurtigt.
Behandlingen var helt i top.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Altid god og professionel behandling
Altid god og professionel behandling. Man føler sig tryg og der er altid en god stemning.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Faglighed og god information.Smilende ansatte
Altid nærværende modtagelse og smilende personale. Er fuldt tilfreds med mine behandlinger.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.