I have used the clinic for a removal of a wisdom tooth. They handled it well and quickly in a professional manner. Absolutely no pain, easy recovery. Affordable price. I would use them again.

L'azienda ha risposto
Jeg fik ordnet mine tænder hos tandplejeren. Igen var det en god oplevelse, med hensyn og forståelige forklaringer.å
L'azienda ha risposto
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Har kun været der tre gange, men føler mig så godt behandlet. Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, men jeg har ALDRIG været så lidt nervøs for at k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har endelig fået mod på, at få lavet mine fortænder som af en eller anden grund er knækket ned midt igennem begge 2 og er blevet misfarvet. Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og je... Leggi di più
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Super søde medarbejdere og tandlæger! Meget god oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Altid en god og behagelig oplevelse at være hos tandlægen.dk på Sønder Allé i Aarhus 😊

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Både meget dygtige, venlige og ordentlige, også når det er svært.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Virkelig en god oplevelse - er meget glad for at jeg skiftede til Louise.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Fagligt dygtige,god tid til information og svare på mine spørgsmål af såvel tandplejer Emilie og tandlæge Maren

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, men jeg har ALDRIG været så lidt nervøs for at komme til tandlægen som efter jeg flyttede til Tandlægen.dk - Aarhus.
5 stjerner er slet ikke nok.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Altid sød og professionel behandling

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Fantastisk sted at komme.
Dygtige og informative - søde mennesker og man går altid glad derfra 😊

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Ingen ventetid. Nærværende og god behandling. Engagement.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og jeg har fuld tillid til hendes professionelle arbejde.
Min tandlæge skræk er aftaget gevaldigt ( med hendes omsorgsfulde væsen ) ellers havde hun ikke fået lov til at bore mine fortænder helt ned til ingenting for at få kroner på. Jeg glæder mig til at få de rigtig tænder 🦷 i næste uge 😁 så kan jeg smile med hele herligheden igen.
Alle er søde og imødekommende, det betyder også meget når man trykker håndtaget ned for at sætte foden over dørtærsklen på klinikken.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Tandplejer Lissen er en dygtig og behagelig tandplejer, som Jeg er helt tryg ved.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god.
Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personlig og professionel. Den helt rette kombination til at føle sig tryg.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Dejlig og professionel hjælp, stor omsorg og dejlige mennesker. Er rigtig godt tilfreds

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Tina og Gerd er de bedste professionelle og imødekommende tandplejer og tandhjælpere man kan ønske sig. Jeg er kommet gennem mange år og giver dem mine varmeste anbefalinger

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Fik en akuttid og fik erstattet en tabt fyldning indenfor 18 timer. Super nemt med online booking.

Risposta di tandlægen.dk - Aarhus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.