Banner for tandlægen.dk - Aarhus

tandlægen.dk - Aarhus Recensioni

TrustScore 5 su 5

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3206 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Altid professionel arbejde af både…

Altid professionel arbejde af både tandlæge og tandplejer

9 gennaio 2024

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du altid føler dig professionelt behandlet i vores klinik.

Fint

Føler mig i gode hænder

21 dicembre 2023

Kære Karen,

Dejligt at høre- mange tak for din anmdeldelse.

Super dygtigt personale

Super dygtigt personale. Venlige og rolige

19 dicembre 2023

Kære Gry,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

As a person of colour

As a person of colour, I usually find most people are wary of those that dont look like them and this makes it difficult to go get any service. However, i did not feel any judgment from them and was pleasantly surprised by the positive energy and friendliness.

18 dicembre 2023

Hi Ange,

Thank you so much for your review and the kind words!

Have a great day!

Best regards

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik og han er forbilledligt dygtig til at formidle sin viden. Jeg kan vel ikke sige at jeg "glæder" mig til at komme igen, men næste besøg kommer helt sikkert til at foregå uden kriller i maven.
TAK, Anders ☺️

13 dicembre 2023

Kære Mie Sofie,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og anbefaling af vores dygtige tandlæge. Vi vil naturligvis lade dine rosende ord gå videre til Anders.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

Fundet efter flere tandlægeskift

Fundet efter flere tandlægeskift. Eneste tandlæge, der får lov at røre mine tænder. Trygt, professionelt.

6 dicembre 2023

Kære Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du finder vores klinik tryg.

Kompetent tandlæge!

En krone var faldet af i går. Går på deres on-line bestilling og får en tid i dag! Min særdeles kompetente og venlige tandlæge Louise ser på kronen, renser den og min tand og sætter kronen fast igen! Fantastisk god service. Klinikken i århus kan varmt anbefales!

4 dicembre 2023

Kære Peter,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores klinik, samt dine rosende ord til vores dygtige tandlæge.

Professionelt og trygt

Professionelt og trygt
Var i gode hænder i dag. Trods massiv tandlægeskræk lykkedes det Kasper at guide mig igennem forløbet. Jeg kan klart anbefale klinikken !!!

17 novembre 2023

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores klinik. Vi er glade for, at vores dygtige tandlæge gjorde dit besøg trygt trods din store tandlægeskræk.

🤗😊😘💕

🤗😊😘💕mange tak jeg er meget tridfreds med jer,
Kan godt anbefelser

17 novembre 2023

Kære Camelia,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du ønsker at anbefale vores klinik til andre.

Altid smilende

Altid smilende, forklarer & tager sig altid god tid.
Jeg startede at gå til tandlæge her, for snart 20 år siden. Blev anbefalet denne klinik pga. tandlægeskræk, og der har aldrig været noget med tandlægeskrækken, jeg er så tilfreds 🤗

16 novembre 2023

Kære Tanja,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds. Derudover er det altid dejligt at modtage ros fra en patient gennem mange år.

Dygtige og kompetente medarbejder

Dygtige og kompetente medarbejder, altid smilende og glad personale der møde en.

14 novembre 2023

Kære Bill,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores personale fortjener at få fem stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Altid TOP professionel & venlig…

Altid TOP professionel & venlig personale…

13 novembre 2023

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine fem stjerner og rosende ord.

Super kompentence

Super kompentence, ro, imødekommenhed - og punktlighed.

27 ottobre 2023

Kære Randi,

Tak for din anmeldelse og rosende ord.

Super service mindet

Punktlig, ordentlig og super service.

24 ottobre 2023

Kære Martin,

Dejlige ord. Mange tak for din anmeldelse.

Søde og kompetente medarbejdere

Søde og kompetente medarbejdere. Føler mig tryg ❤️

23 ottobre 2023

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse og for rosen til vores personale.

Kære Peter,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde et fint og godt besøg i klinikken.

Bedste tandlæge!!

Altid søde tandlægere og tandplejere. Har fået udskiftet en fyldning og lavet en rodbehandling - uden smerter - alt frygt for tandlæger er væk efter disse behandlinger, så jeg er gået fra tandlægeslræk til at blive glad for at komme der. De har styr på tingene og er altid venlige og imødekommende.

20 settembre 2023

Kære Martin,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse din anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Har haft Gerd Schierup som tandlæge i…

Har haft Gerd Schierup som tandlæge i over 40 år, og har altid følt mig tryg og utroligt godt behandlet. Jeg har 100 % tillid til hendes fantastiske arbejde.

17 settembre 2023

Kære Marianne,

Mange tak for din utrolig flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet ved vores dygtige tandlæge.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più