Banner for tandlægen.dk - Ærø

tandlægen.dk - Ærø Recensioni

TrustScore 5 su 5

Vestergade 55, 5970 Ærøskøbing, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er som vanligt en behagelig oplevelse at gå til behandling hos min tandlæge/tandplejer. Man får en fin og grundig behandling og bliver godt informeret om forløb og behandling samt eventuelt videre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse! Fik tid fra dag til dag. Ganske vist et nødstilfælde da jeg knækkede et stykke af en kindtand på en kerne i et stykke rugbrød men alligevel. Søde og dejlige mennesker og rigtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Venligt og imødekommende personale. Tandlægen er god til at forklare hvad der skal ske, hvilket er meget vigtigt for mig med tandlægeskræk. Eneste minus var at de havde rykket min tid 15 minutter ud... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som turist med knækket tand gik det hurtigt og utrolig søde mennesker og top professionel behandling prisen for operationen var rimelig. Så alt i alt super tilfreds 😊👏🏼👏🏼👏🏼

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3111 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Personale og tdiverse tandlæger var…

Personale og diverse tandlæger var høflige og servicen i orden.
Det er fine og imødekomme lokaler.

2 ottobre 2023

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 5 stelle su 5

Sød og venlig samt omhyggelig…

Sød og venlig samt omhyggelig tandplejer.

1 ottobre 2023

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du blev taget hånd om af vores venlige og omhyggelige tandplejer.

Super behandling

Super behandling. Meget kompetent.

28 settembre 2023

Kære Jasper,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en kompetent og god behandling.

Rigtig god service

Rigtig god service , føler dig godt behandlet , får hele tiden at vide hvad der bliver gjort , foregår i dejlige omgivelser

21 settembre 2023

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du følte dig velinformeret og godt behandlet, da du besøgte vores klinik.

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du modtog en god og informativ behandling.

Valutata 5 stelle su 5

De er gode ved folk og de er også gode…

De er gode ved folk og de er også gode til at hjælpe hvis du har ond i din tand

4 settembre 2023

Kære Rana,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes vi fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Rigtig god dag,

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. God orientering om forløb undervejs og det hele foregik i en meget behagelig atmosfære. Det bliver ikke bedre 😄

31 agosto 2023

Kære Steen,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse i klinikken, hvor du undervejs modtog god orientering omkring forløbet.

Valutata 5 stelle su 5

Veldig god service og behandling

Den mest behagelige tannrens noensinne !

25 luglio 2023

Kære Anne,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god service og behandling i klinikken, som fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Rigtig god sommer.

Venlighed

Gode faciliteter venlighed og grundighed

26 giugno 2023

Kære Grete,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at læse, at du blev modtaget af et venligt personale, som var med til at gøre dit besøg til en femstjernet oplevelse.

Kære Helle,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det gør os glade at høre, at du synes det er trygt at lægge sig i tandlægestolen hos os.

God klinik

Søde ansatte, som tager godt i mod. Professionel behandling med råd og vejledning. Og ikke mindst rimelig pris.

5 giugno 2023

Kære Maria,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god modtagelse af vores personale, samt en professionel behandling med råd og vejledning.

Meget god services

25 maggio 2023

Kære Adam,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har lyst til at dele dit besøg i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne anbefale denne tandlæge

Jeg bliver hver gang mødt af venlig og hjælpsom personale. Har været patient her i flere år, og behandlingen er altid top professionel og omhyggelig, så jeg føler mig tryg og i gode hænder.

15 maggio 2023

Kære Marie-Louise,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det gør os glade at høre, at du altid har fået en professionel og omhyggelig behandling af vores hjælpsomme personale, samt føler dig tryg i vores klinik.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø

Hej Oliver. Tak for dine 5 flotte stjerner til os i Ærø for god service og god behandling.
Mange hilsner tandlægen.dk Ærø

Valutata 4 stelle su 5

God forklaring og fast pris samtidig…

God forklaring og fast pris samtidig god service

26 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Ærø

Hej, Tak for de 4 flotte stjerner for god forklaring og hurtig pris og god service. Mange hilsner tandlægen.dk Ærø

Valutata 5 stelle su 5

Har kun haft positive oplevelser hos…

Har kun haft positive oplevelser hos tandlægen alle de gange jeg har været der.

12 dicembre 2022

Kære Caroline,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter altid stor pris på, når hvor patienter har lyst til at dele deres oplevelser med os på Trustpilot. Det gør os glade at høre, at du kun har haft positive oplevelser i vores klinik, alle de gange du har været der.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø

Hej Finn. Tak for de 4 stjerner til os på Ærø. Dejligt er det for os at vide, at du fik hurtig og god behandling og service, da du sidst var til behandling. Det glæder os Finn.
Mange hilsner tandlægen.dk Æro

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più