Det er som vanligt en behagelig oplevelse at gå til behandling hos min tandlæge/tandplejer. Man får en fin og grundig behandling og bliver godt informeret om forløb og behandling samt eventuelt videre... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Fantastisk oplevelse! Fik tid fra dag til dag. Ganske vist et nødstilfælde da jeg knækkede et stykke af en kindtand på en kerne i et stykke rugbrød men alligevel. Søde og dejlige mennesker og rigtig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Venligt og imødekommende personale. Tandlægen er god til at forklare hvad der skal ske, hvilket er meget vigtigt for mig med tandlægeskræk. Eneste minus var at de havde rykket min tid 15 minutter ud... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som turist med knækket tand gik det hurtigt og utrolig søde mennesker og top professionel behandling prisen for operationen var rimelig. Så alt i alt super tilfreds 😊👏🏼👏🏼👏🏼
Vestergade 55, 5970, Ærøskøbing, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Tandlægen var nærværende og fortalte hvad hun gjorde.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Dejlig oplevelse hos tandplejer Mette og en rar fornemmelse da det hele var overstået😂

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Trygt informerende konkret og tydeligt
Grundigt
Rigtig god oplevelse

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Meget dygtig og rolig tandlæge og sød og professionel klinikassistent, jeg føler mig tryg og godt tilpas.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Diagnostik, var den ikke lige til højrebenet? -Træk en tand ud, som jeg sagde.
Behandlingsplanlægning. Ja den er svær (nej), kun halv dedøvelse, som jeg bad om, for at undgå senere smerter ved indstikningssteder. Tanden faldt næsten faldt ud af sig selv, så løs som den var.
Var det en besværlig behandlingsplanlægning?
Ingen røntgenbilleder, på min opfordring. De ville i så fald være spild af tid og endnu flere penge.
Så hvorfor den store regning?

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Rolig og behagelig omgangstone og professionel behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Havde behov for akut tid til 8 årlig barn.
Hurtig ekspedition samt venligt og utroligt flink og grundig personale.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Jeg var inviteret til tjek hos tandplejeren idag - som altid god rådgivning og service igennem behandlingen. Tandplejeren er venligt og professionel, god til at forklare hvad der er fokus på og hvorfor de er særligt opmærksomme på givne områder og giver god feedback på individuelle udfordringer.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
God og grundig behandling, men det kostede mere end jeg havde regnet med.

Risposta di tandlægen.dk - Ærø
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.