Med en stark rädsla för tandläkarbesök efter tidigare traumatiska upplevelser så har jag för första gången mycket positiv och total smärtfri upplevelse. Tandläkare Ali har gett mig ett fantastiskt b... Leggi di più
Kom akut till Tandcity en Fredagskväll och blev otroligt väl bemött av både tandsköterska och tandläkare Ali! Har nu fått två broar och ska göra ett implantat. Allt detta inom en månad, helt fan... Leggi di più
Åk inte till denna kliniken ! Det är rena rama bedragarna . Jag åkte dit på kontroll och de var Aliakbar som höll i min undersökning. Jag fick veta att jag hade 11 hål samt tandsten som behövdes ta bo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag är helt nöjd med Alexander och hans team. Professionalism, excellens och empati. Tjänsten de erbjuder är av hög kvalitet. De är väldigt snälla, hjälpsamma och empatiska människor, samtidigt som d... Leggi di più
- Dentista
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
- Servizio di sbiancamento dei denti
Scritti dall'azienda
Din tandläkare i Malmö med komplett tandvård till ett bra pris! Vi erbjuder generösa öppettider månd-lörd samt akut tandvård.
Hamngatan 1, 211 22, Malmö, Svezia
- +46 40 23 66 00
- info@tandcity.se
- tandcity.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Bästa Kliniken jag varit på
Bästa Kliniken jag varit på. Proffsig och trevlig personalen.Rekommenderas verkligen
Mycket nöjd med mitt besök idag!
Mycket nöjd med mitt besök idag!
Fick snabbt en tid, vänligt bemötande
och professionell behandling!
Stort tack!
Otroligt proffsig och kompetent klinik
Otroligt proffsig och kompetent klinik. Personalen är trevlig, hjälpsam och kunnig. Har bara gott att säga om Tandcity!
Sämsta ställe ever
Sämsta ställe ever. Min behandling skulle bli tjugotusen dyrare än min second opiniontandläkare. Gick flera veckor utan att höra av sig till mig.
En helt fantastisk tandklinik
En helt fantastisk tandklinik! Blev av med min oro för tandläkarbesök. Underbar personal, så väl omhändertagen hela tiden. Rekommenderas varmt!
effektivt arbete och lyhörd tandläkare är en bra kombination
Lagat ett hål utan bedövning och är supernöjd. Lyhörd tandläkare som vill samarbeta med klienten inför varje moment - viktigt anser jag. Första gången på 30 år som jag vågade laga utan bedövning. Mycket på grund av tandläkarens sätt vid bemötandet
Har haft tandläkarskräck sedan barndom
Min man har haft tandläkarskräck sedan barndom. Han var tvungen att besöka tandcity efter ett misslyckad besök hos den allmänna tandvård och var jätterädd. Dessa människor tog hand om honom med ömsyn och respekt och har vänt hans skräck till glädje. Han har till och med fått en tand utdragen (den var sprucken och gick inte att rädda) och hans enda upplevelse är att de är proffs från början till slut. Bäst state of the art utrustning och välutbildade och väldigt omtänksamma människor i alla roller.
Jag sökte på nätet efter vad det skulle…
Jag sökte på nätet efter vad det skulle kosta, i runda kronor. för att få ett tandimplantat eftersom jag förlorat en framtand. sökningen resulterade i att jag kom till något som hette "TandCity" glad blev jag då jag nu skulle få veta vad det skulle kosta på ett ungefär, att få ditsatt en tand (tandimplantat) i gluggen och kunna avgöra om jag hade ekonomi tillräckligt, för denna typ av behandling. Eftersom jag sökt på kostnaden och hamnat på TandCity´s hemsida, så sökte jag runt efter någon form av prislista för de olika behandlingsalternativ, vad gäller tänder. Men icke! Det stod en hel del, för mig ovidkommande, beskrivningar på olika ingrepp som TandCity erbjöd sig kunna utföra på en persons tänder. Icke ett ord om kostnader nämndes, vilket är det mest intressanta att få veta innan man bokar in sig för ett besök, alla vet att det kostar pengar att gå till tandläkaren och att man skall betala för sina behandlingar! Varför då detta hemlighållande ang. Priser??? Skall man boka en tid för ett besök för att få veta vad man skall betala??? En uppgift man måste ha kännedom om för att kolla sin ekonomiska ställnings tillräcklighet för att påbörja behandling. Vilket syfte kan TandCity ha då de vill undanhålla kostnaden, är det för att locka dit kunder?

Risposta di TandCity Malmö
Such amazing team of professionals and…
Such amazing team of professionals and so good result! I don't know how to thank you enough for saving my tooth today without any pain or discomfort! I wish you all the best and see you in september,for my next appointment.
Väldigt trevlig personal
Väldigt trevlig personal. Bra lokaler väldigt centralt. Lätt att få tid. Mycket bra!
Smärtfri behandling m ung personal i…
Smärtfri behandling m ung personal i fräscha lokaler centralt i Malmö. Lätt att få komma till behandling. Bästa rekommendationer.
//Nybliven pensionär
Toppen peronal!
Väl omhändertagen
Ny fräsch klinik. Jag blev så väl omhändertagen, inget stressande o allt kändes professionellt. Tack Tandcity, jag kommer tillbaka!
Modern klinik med underbar personal på…
Modern klinik med underbar personal på bästa läge.
SÅ nöjd!!!
SÅ nöjd! Fick en snabb akuttid för min onda tand. Tandläkaren var jättetrevlig och gjorde ett bra jobb. Inte speciellt dyrt heller. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt! Otroligt trevligt bemötande och jag upplever att behandlingsmetoderna är i framkant jämfört med andra kliniker jag besökt.
Trevlig klinik med väldigt duktiga…
Trevlig klinik med väldigt duktiga anställda!
Modern och professionell klinik med…
Modern och professionell klinik med fantastisk personal !
Bra tandläkare med bra öppettider
Bara gott att säga om TandCity. Fräscha lokaler och gott omhändertagande.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.