TandCity MalmöRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Med en stark rädsla för tandläkarbesök efter tidigare traumatiska upplevelser så har jag för första gången mycket positiv och total smärtfri upplevelse. Tandläkare Ali har gett mig ett fantastiskt b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom akut till Tandcity en Fredagskväll och blev otroligt väl bemött av både tandsköterska och tandläkare Ali! Har nu fått två broar och ska göra ett implantat. Allt detta inom en månad, helt fan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Åk inte till denna kliniken ! Det är rena rama bedragarna . Jag åkte dit på kontroll och de var Aliakbar som höll i min undersökning. Jag fick veta att jag hade 11 hål samt tandsten som behövdes ta bo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag är helt nöjd med Alexander och hans team. Professionalism, excellens och empati. Tjänsten de erbjuder är av hög kvalitet. De är väldigt snälla, hjälpsamma och empatiska människor, samtidigt som d... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Igienista dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Din tandläkare i Malmö med komplett tandvård till ett bra pris! Vi erbjuder generösa öppettider månd-lörd samt akut tandvård.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

105 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tandvård utöver det vanliga

Kom till tandcity för en basundersökning, då jag bestämt mig för att träffa en tandläkare som verkligen ger mig min tid. Fick ett fantastiskt bemötande där man i lugn och ro genomfört de steg som en undersökning skall innehålla. Tandläkaren granskade samt förklarade detaljerat de röntgenbilder som tagits och vad som behöver göras. Jag som patient upplevde tandläkaren som lyhörd, kompetent utan att ”trycka på”. Han tog sig tid och kändes lugn genom hela besöket. En upplevelse jag önskar få varje gång jag besöker tandvården. Jag rekommenderar verkligen ett besök hos tdl Alexander. Han är otroligt duktig och visar på stor kompetens, redan under första mötet.

12 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

En meget dårlig læge

En meget dårlig læge, som jeg blevet behandlet af. Jeg har hul i tanden som bare skulle renses og dækkes. Hvad gøre lægen han skære i min tand som den bliver halvden af den størrelse som den normal. Han sætter en creme , og så giver han mig en ny tid i næste uge fordi han vil tage min tand ud, da der ikke er andet for mener han. Og så vil han lave en krune eller noget andet. Jeg har så mange smerter dagen efter og vælger og ringe til lægen, men reception tager tlf og alt skal gå gennem hende, hun siger jeg kan komme forbi og betale 1300-1700 kr for at plukke min tand ud. Men jeg vælger og så ringe til læger i Danmark og finder en læge i københavn, jeg får tid samme dag og bliver undersøgt der. Hvad siger tandlægen i Danmark
Først og fremmest skulle lægen i tandcity ikke skære i min tand ,han skulle kun dækket rense og dække hulet, og der er slet ikke behov for at rive tanden ud, jeg får lavet råntgenbilled taget også. Jeg får antiobiotika til smerten og får afvide af tandlægen i danmarkdet fint lægen har dækket hulet i tandcity man han skulle ikke skære i den, og han ikke skal rive den ud.
Jeg føler mig meget dårlig behandlet, da jeg har fået skåret halvdeb af min tand og den skal jeg gå med resten af tiden endtil den kan leves med. Hvordan kan man som læge begå sådan en stor fejl, og at han vil rive min tand ud .

10 settembre 2024

Risposta di TandCity Malmö

Hello Junaid thanks for your email.
Sorry to hear you were still in pain after the visit.
I can certainly see that your tooth is infected. Usually when there is an infection we need to do a root canal treatment having 90 % chance of a healing. In your case however I suspect a crack. When there is a visible crack the chance of infection removal is no longer 90% and in most cases we need to extract the tooth.

Regarding your tooth, because you wanted to wait with extraction I tried to help you with emergency treatment, meaning we open the tooth and let go of the pressure that's been building inside the tooth and in most cases (not all unfortunately) this emergency treatment reduces the pain. This emergency treatment leaves the tooth with very thin walls giving you a higher chance of fracture/deeper crack hence the reason we reduced the height of the tooth. O course we as the patient for approval before reducing the height of the tooth as we did in your case. It doesn't mean you will have a short tooth for the rest of your life however:
- if you decide to maintain the tooth and give a root canal treatment a go we can rebuild the tooth with a crown restoring the tooth to its proper size and height.
- If you decide to remove the tooth and place an implant you will be getting an implant crown with the proper size.

Please let me know if you need more information about your case or if you would like me to go through the case in detail with you when you visit me the next appointment.

Best regards

TandCity

Jag har varit hos tandläkaren Alexander och tandhygienisten Adja. Båda var väldigt professionella. Jag är mycket nöjd med behandling. Kan verkligen rekommenderas.

30 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ali och Kesia är väldigt proffsiga

Ali och Kesia är väldigt proffsiga. Med deras hjälp kan jag behålla mina tänder. Fått gjort käkkirurgi med rengöring ner på roten av Ali. Bra resultat, smärtfritt (nåja lite ont när bedövningen släppte). Märks att han kan sitt jobb. Kan varmt rekommendera Tandcity.

21 maggio 2024

Solklart 5 stjärnor från mig

Jag har varit hos tandläkaren Sofie och tandhygienisten Adja. Båda var väldigt noggranna och professionella. Jag är alltid rädd inför tandvårdsbesök men det släppte snabbt här. Dessutom var priset väldigt bra mot vad jag är van vid. Jag är mycket nöjd.

8 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Tandhygienist Adja Faqiri kan jag varmt…

Tandhygienist Adja Faqiri kan jag varmt rekommendera. Adja är väldigt noga och lätt på handen så att det inte känns så mycket när hon rensar tand för tand. Hon förklarar på ett bra och pedagogisk sätt så att du verkligen förstår varför problemen uppstår gällande dina tänder. Nu är vi olika känsliga i munnen men jag kan verkligen säga att jag kände inga ilningar vilket jag annars brukar göra. Tack Adja för att du fick mina tänder att må bättre!

4 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Full pott med extra plus

Kan endast uttala mig om Aliakbar som jag behandlades av under hans tid i Stockholm. Han var en otroligt vänlig, kompetent och professionell själ som jag gärna hade fortsatt ha som min tandläkare. Han har mina varmaste rekommendationer och jag önskar honom all lycka i framtiden.

22 dicembre 2022

Fantastisk klinik

Helt fantastisk klinik med skicklig och trevlig personal.
Lätt att få tider.

1 ottobre 2023

Risposta di TandCity Malmö

Vad roligt att du är nöjd Anneli, Välkommen tillbaka :)

Valutata 5 stelle su 5

Från att haft tandläkare skräck till…

Från att haft tandläkare skräck till att se fram emot att gå till tandläkaren är allt tack vare er🤗och att äntligen våga le igen.
Gjort tandimplantat med dom bästa 🥰från tandläkaren till tandsköterska och tandhygienist ❤️ger er ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mvh/Carina

2 ottobre 2023

Risposta di TandCity Malmö

Vad glada vi blir av att höra detta Carina, varmt välkommen tillbaka :)

Tandimplantat

Har blivit fel behandlat vid folktandvården vilket har kostat mig en tand, som tyvärr är synlig när man ler. Var hos Aliakbar och fick en fin genomgång och pris på en tandimplantat och började i måndags. Han röntgade först tänderna planerade då i 3 d operationen genomgick allt med mig, och sen behövde mig allt tog typ 1,5 timme. Har ingen smärtar verken under eller efter att det har skruvat en skruv i knäcken. Så är super nöjd och glad jag valde TandCity.

16 ottobre 2023

Tandcity Malmö

Är som många inte överförtjust i att gå till tandläkaren, men med ett professionellt, kunnigt och vänligt omhändertagande gjordes mitt besök till en mycket positiv upplevelse, ett speciellt tack till
Tandhygienist Késia Hansson.
Mvh Daniel

21 settembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più