Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista

Scritti dall'azienda

TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

4,5

Snel geleverd !

Snel geleverd !

27 febbraio 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Plaats gewoon een bestelling! Dan kom je er vanzelf achter.

Ben al lange tijd klant van (destijds) De Jong Disposables en ervaar een eendere positieve instelling bij TakeAware. Bestellingen worden snel geleverd en bij telefonische vragen wordt er enthousiast meegedacht. Blijf nog wel even klant!

10 febbraio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review en voor het vertrouwen dat je al zo lang in ons hebt!

Leuk om te horen dat je al klant was bij De Jong Disposables en dat je dezelfde positieve ervaring hebt met TakeAware. We vinden het belangrijk om snel te leveren en om bij vragen echt met onze klanten mee te denken.

Fijn dat je nog even klant blijft daar zijn we natuurlijk erg blij mee! 😊

Lekker snel geleverd

20 febbraio 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We doen ons best om alle bestellingen zo vlot mogelijk te verzenden.

Graag tot een volgende keer!

Vlotte en goede ervaring

Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering werd getoond. Echter doet geen afbreuk aan de ervaring

11 febbraio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat je tevreden bent over het ruime assortiment en de vlotte verzending naar België. Daar doen we het voor!

Dank je ook voor je feedback over het ontbreken van een verwacht levermoment. We begrijpen dat het handig kan zijn om een indicatie van het uur van levering te krijgen.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn!

Valutata 1 stelle su 5

Zou zaterdag geleverd moet en zijn…

Zou zaterdag geleverd moet en zijn kreeg het pas dinsdag.

13 febbraio 2026

Bedankt voor uw review.

We hebben geprobeerd uw bestelling in ons systeem terug te vinden op basis van de gegevens die u heeft gedeeld, maar helaas kunnen we deze niet vinden. Met alleen het e-mailadres dat u heeft doorgegeven lukt het ons niet om de betreffende zending te achterhalen.

We helpen u uiteraard graag verder. Zou u contact met ons willen opnemen via info@takeaware.nl
met uw ordernummer of de naam waaronder de bestelling is geplaatst? Dan kunnen we dit voor u uitzoeken.

snelle levering

snelle levering, klantenservice is ook goed en snel bereikbaar

14 febbraio 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 😊

Valutata 1 stelle su 5

De order werd gecanceld door het bedrijf.

De order werd gecanceld omdat er zogenaamd onvoldoende voorraad was. M.i. is er iets anders aan de hand. Niet meer bij dit bedrijf bestellen. Onbetrouwbaar.

12 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. We vinden het erg jammer dat u onze annulering als onbetrouwbaar heeft ervaren.

We hebben uw bestelling nagekeken en het klopt dat het door u bestelde artikel op het moment van verwerken helaas niet meer op voorraad was. In uitzonderlijke gevallen kan de voorraad sneller uitverkocht raken dan ons systeem bijwerkt. Om onduidelijkheid of een lange levertijd zonder concrete datum te voorkomen, hebben wij de bestelling daarom moeten annuleren en het bedrag direct teruggestort.

Er is geen andere reden geweest voor het annuleren van uw order.

De verwachte leverdatum van het artikel staat momenteel op 11-03-2026. Mocht u alsnog interesse hebben, dan kunnen wij u informeren zodra het product weer beschikbaar is of met u meekijken naar een passend alternatief.

Onze excuses voor het ongemak. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Fast delivery

Received my order the next day

1 febbraio 2026

Risposta di takeaware.nl

Thank you for your review!

Great to hear your order arrived the next day. We’re glad the fast delivery met your expectations and hope to see you again soon! 🚀

super snelle levering

super snelle levering. al jaren een betrouwbare leverancier.

29 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je fijne review! 😊
Super om te horen dat je onze levering als snel ervaart en ons al jarenlang ziet als een betrouwbare leverancier. Dat waarderen we enorm!
We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Uitstekende service

Uitstekende service, korte levertijd en mooi product.

5 febbraio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor deze mooie review! 🌟
Wat fijn om te horen dat je onze service, snelle levering en het product als uitstekend hebt ervaren.
We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Goede snelle service

Goede snelle service

28 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je onze service als goed en snel hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Producten van goede prijs-kwaliteit…

Producten van goede prijs-kwaliteit verhouding. En heel snel geleverd. Zou het zeker aanraden.

20 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering bij TakeAware. We waarderen je aanbeveling enorm!

Top service.

Top service.. snelle levering en prima producten.

23 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je positieve review! Bij TakeAware doen we ons best om kwaliteit en snelle service te bieden, dus dit waarderen we enorm. Tot snel!

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijk

Duidelijk, niet duur en snel. Enig minpunt is dat alleen de breedte wordt vermeld en niet de diepte van de dispenser. Komt vrij ver naar voren en past niet achter de snijplank, jammer.

20 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Dank u wel voor uw duidelijke en eerlijke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijkheid, prijs en snelheid. Uw opmerking over de ontbrekende diepte-afmeting is helemaal terecht. We hebben dit intern besproken en gaan voortaan bij alle dispensers zowel de breedte als de diepte vermelden, zodat dit vooraf duidelijker is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen daar helpen we toekomstige klanten enorm mee!

Scherpe prijzen!

Scherpe prijzen!

21 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Hartelijk dank voor je review! Leuk om te horen dat onze scherpe prijzen gewaardeerd worden. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.

Valutata 5 stelle su 5

We kopen al jaren bakjes met deksels…

We kopen al jaren bakjes met deksels bij jullie.
Deze keer dacht ik dat de deksels niet pasten. Uiteindelijk alles uitgeprobeerd en het waren er maar een paar.
We hebben contact met hun gehad en geen probleem om het op te lossen. Gelukkig was dit niet nodig. Wat een top bedrijf en de volgende bakjes bestellen we via hun.
Groetjes een tevreden klant

6 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u al jarenlang bij ons bestelt daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Fijn ook dat het misverstand met de deksels snel duidelijk werd, en natuurlijk stonden we met plezier voor u klaar om mee te kijken. Zo hoort het wat ons betreft 😊

Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We kijken ernaar uit om u ook bij uw volgende bestelling weer te mogen helpen!

Team TakeAware 💚

Valutata 5 stelle su 5

“Zeer professioneel en vriendelijk…

“Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit. Na het fijne en professionele telefoongesprek ga ik vanaf nu alles voor mijn café hier bestellen. Zeker een aanrader.”

2 gennaio 2026

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat u ons als professioneel en vriendelijk heeft ervaren en dat het telefoongesprek u zo goed is bevallen. We doen ons best om niet alleen scherpe prijzen en goede kwaliteit te leveren, maar ook persoonlijk en meedenkend contact. Geweldig dat we voortaan uw café mogen ondersteunen daar zijn we trots op.
Team TakeAware 💚

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più