Banner for GoedkopeDisposable.nl

GoedkopeDisposable.nl Recensioni 100

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 1 stelle su 5

n' a pas fait le nécessaire pour déposer réclamation le entreprises de livraison Car l' entreprises a déposé a une autre adresse mes colis. j ai téléphoné a la entreprises de livraison il mon e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Waar een bedrijf een stapje extra zetten niet teveel werk vindt, is de klantenservice gewoon OP en TOP! Na de bevestiging even een mailtje erachteraan gestuurd vanwege een foutief besteld artikel en b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed en vriendelijk behandeld, ze hebben meeged8 over de juiste maat hamburger bakje voor mijn speciale ufo hamburger. Zelfs met uitzondering een test pakketje mogen ontvangen, bakje was perfect goed... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di confezionamento
  2. Negozio di imballaggi

Scritti dall'azienda

Goedkopedisposable.nl biedt in alle categorieën verpakkingsmaterialen aan bedrijven en consumenten. Ben je op zoek naar verpakkingsmaterialen dan ben je bij ons op het juiste adres.

4,5

1 stella

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Déçu

Car l' entreprises a déposé a une autre adresse mes colis.
j ai téléphoné a la entreprises de livraison il mon envoyé un Email en expliquant que la réclamation devait se faire seulement par le vendeur et pas par moi malheureusement .
(j ai envoyé toute les preuves?)
Pas reçu de réponse du vendeur

31 marzo 2026

Uitstekende service

Onze bestelling werd in een dag afgeleverd. Helaas was de bestelling per abuis de verkeerde. Na telefonisch contact werd dit direct opgelost en hadden we de volgende dag de juiste bestelling in huis. Een perfecte service met een erg vriendelijk contact.

1 ottobre 2025

Papieren handdoekjes

In eerste instantie zou ik deze handdoekjes bij een ander bestellen, maar toevallig kwam ik op deze website en gezien de prima prijs hier dus de handdoekjes besteld Na 1 dag werden ze geleverd. Precies diegenen die ik nodig had. Prima!

Ik zat nog even naar wat reviews te kijken en zag een review van Customer. Dit lezende bekroop mij het gevoel dat deze niet verder gekomen is dan 1e klas lagere school. Allemachtig, een lange woordenbrij vol fouten, geen punten, geen komma's en geen hoofdletters, maar wel klagen dat hij/zij ontzettend ontevreden is.

10 settembre 2025

Prima

Prima producten tegen prima prijs.
Geen problemen ondervonden met bezorging en afhandeling.

27 agosto 2025

Gebeurd dit moedwillig ?

k had begin mei een pakket bij u besteld dat niet aan kwam ik heb hiervoor een vervangend pakket gekregen echter op vrijdag 20 juni kreeg ik van DPD het bericht dat het(vermiste) pakket geleverd zou worden ik heb via de chat u op de hoogte gebracht dat ik dat pakket zou ontvangen nu word er aan mij gevraagd om het pakket in ontvangst te nemen het vervolgens te open en van de inhoud een foto te maken en dat weer op te sturen (via mail) op maandag krijg ik de vraag of ik het pakket wil houden of retourneren ik ben dus simpelweg bezig gehouden voor iets wat niet nodig was als men mij had geraagd om het pakket te weigeren en het retour te sturen dan had ik dat gedaan maar nu moest ik dus overbodige handelingen doen waarbij ik de indruk heb dat dit met moedwillig is gedaan om dit pakket hetzij goedkoper ook te kopen
ik heb het gevoel dat ik niet de éérste ben

20 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Deze weggooiproducten doen hun naam geen eer aan. Je kunt ze namelijk goed bewaren!

Heel veel goede, bruikbare en meer dan goed betaalbare producten om verspilling van voedsel te voorkomen en/of het goed bewaren daarvan te verlengen.
Ruime selectie van producten in diverse inhoudsmaten, zeer scherp geprijsd en snel geleverd.
Ik heb diverse producten van GoedkopeDisposable in huis voor het langer bewaren van verse groenten en brood, maaltijden, salades en sauzen en om deze eventueel ook mee te kunnen nemen naar je werk/school of om aan anderen mee te geven. Diverse producten zijn herbruikbaar en gewoon af te wassen of in de vaatwasser te reinigen. Ik kook nu vaker voor meerdere dagen in een keer omdat ik het goed kan bewaren.

27 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Am Ende alles gut

Die Lieferung erfolgte pünktlich. Es wurde eine falsche Größe von den Mikrowellenbehältern eingepackt , aber es konnte sehr gut über netten Kontakt per Mail/Chat reklamiert und geklärt werden. Es erfolgte ein Austausch der Behälter, die richtigen habe ich rechtzeitig erhalten und bekam auch ein Rücksendelabel per Mail.

30 luglio 2025

Bestelling geplaatst, niets gekregen

Bestelling geplaatst, betaald, mail dat het verzonden is en daarna niets meer. Geen pakket en kan geen contact meer krijgen.

8 agosto 2025
Logo di GoedkopeDisposable.nl

Risposta di GoedkopeDisposable.nl

Beste, we hadden vrijdag contact gehad omtrent uw pakketje. Zoals we hadden aangegeven was er bij de pakketdienst een scanfout geweest. We hebben uw pakketje direct nog een keer opgestuurd en was zaterdag bij u geleverd.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più