Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista

Scritti dall'azienda

TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

4,5

1 stella

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Top service!

Super snel contact met de klantenservice, producten naar wens en zeer snel geleverd!

21 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice snel kon helpen en dat de producten helemaal naar wens zijn. Ook mooi dat de levering zo vlot is verlopen. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Tot de volgende keer! 🌿💚
Team TakeAware🌱

Valutata 2 stelle su 5

Slechte bezorging

Bestellen ging prima, afrekenen ook, maar bezorgen op het afgesproken moment niet. Afgelopen vrijdag hele dag iemand aanwezig, vandaag hele dag iemand aanwezig, wel een busje gezien, maar die heeft enkel naar het adres gekeken en zeker niet aangebeld. Heel jammer wanneer je er op rekent, je planning er op instelt, opdrachtgever informeert en niet waar kunt maken.. Nog steeds niets ontvangen

24 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals afgesproken. Dat is absoluut niet de service waar we voor staan, zeker niet wanneer je erop rekent en je planning erop moet afstemmen.

We willen dit graag direct voor je oplossen. Neem alsjeblieft even contact met ons op met je ordernummer, dan kijken we meteen met de vervoerder mee en zorgen we dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt.

Onze excuses voor het ongemak we doen er alles aan om dit recht te zetten.

Snelle service

22 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Dankjewel voor je review! Wat leuk om te horen dat je onze service als snel ervaart. We staan altijd voor je klaar!

Snel en goed!

19 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel en goed is verlopen. We helpen je graag weer verder!

Altijd goed!

19 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat alles steeds goed gaat. We staan altijd voor je klaar!

goede en snelle service

12 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze service snel en naar wens was. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen! 🌿💚

Top geregeld

Helemaal top

5 novembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je geweldige beoordeling!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd klaar om je volgende bestelling net zo soepel te laten verlopen.

Tot de volgende keer!

Snelle levering !

30 ottobre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Opnieuw geleverd gekregen wat we…

Opnieuw geleverd gekregen wat we wilden, snelle levering top

28 ottobre 2025

Risposta di takeaware.nl

Super om te lezen dat alles opnieuw helemaal naar wens was! Bedankt voor het delen van je ervaring.
— Team TakeAware 🌱

Valutata 1 stelle su 5

Heel slecht

Heel slecht. Het is al een maand geleden dat ze tot 2x aan toe een bestelling hebben verkloot. De tijdsdruk die hierdoor ontstond zorgde voor een afzegging van de order, daarna tot 2x aan toe een vrachtwagen met de gecancelde goederen terug moeten sturen, vervolgens herinneringen in de mail voor een levering die nooit gedaan is en nu al meer dan een maand wachten tot mijn geld wordt teruggestort. Asociaal.

15 ottobre 2025

Risposta di takeaware.nl

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit zo is verlopen — dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en zeker niet de service die wij willen bieden. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen, maar kunnen je op basis van deze review helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je ons kunnen laten weten onder welke naam of ordernummer de bestelling geplaatst is? Dan kijken we meteen mee en zorgen we dat dit netjes wordt afgehandeld. Alvast bedankt voor je reactie!

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb mijn pakket in goede orde…

Ik heb mijn pakket in goede orde ontvangen. Wat ik wel jammer vond is dat ik in mijn mail te horen kreeg dat het pakket een dag eerder geleverd werd, maar dat ik niet thuis was, terwijl ik de hele dag thuis was! Hierdoor dacht ik dat mijn deurbel niet werkte wat niet het geval was. Maar enfin, ik heb mijn pakket, dat maakt alles weer goed.

4 ottobre 2025

Risposta di takeaware.nl

Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat je je pakket in goede orde hebt ontvangen! 📦
Wat jammer dat de bezorging niet helemaal volgens verwachting verliep. We geven je feedback graag door aan onze bezorgdienst, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Blij dat uiteindelijk alles goed is gekomen en bedankt voor uw begrip! 🌿

Valutata 5 stelle su 5

Hun product is zeer goed!

Hun product is zeer goed! Ook duurzaam! Voldoet aan wat beloofd wordt. Ook snelle levering en leuke bezorgdienst. Ik ben zeer tevreden!

7 ottobre 2025

Risposta di takeaware.nl

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊
We doen ons best om duurzame producten van goede kwaliteit te leveren en zijn blij dat dit ook bij jou is opgevallen. Fijn dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent over de bezorging. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 🌱

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede prijzen en ze reageerden snel op mijn vraag.

25 settembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Wij zijn dankbaar voor uw feedback en blij dat wij u van dienst mochten zijn. 🌟 Met dank van Team Take Aware.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer tevreden over de service

We zijn zeer tevreden over de service. Ik heb 1x een verkeerde bestelling ontvangen en lossen het snel goed op door de volgende dag na te leveren.
Thais op tafel/Borne

20 settembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer. Dank u wel voor uw mooie woorden. 💖 Met dank van Team Take Aware.

Snelle service

Snelle service, vriendelijke salesmanager

22 settembre 2025

Risposta di takeaware.nl

Uw positieve ervaring delen wij graag met ons team. Hartelijk dank voor uw review. 🤝 Met dank van Team Take Aware

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più