JÄTTE DÅLIGT FÖRETAG, Beställde för 7 månader sen och inte fått något. Jag bad även om att få mina pengar tillbaka om jag inte får mina smycken men dem svarade inte. BESTÄLL inte från det här företag... Leggi di più
Jag beställde mina varor för 10 dagar sedan och har inte fått dom än, det står att postnord väntar på varona men det står på hemsidan att det ska ta 1-3 dagar
Verkligen super fina smycken! Det va en snabb leveranstid och smyckena jag köpte rostar inte alls. Jag är jättenöjd!
I bought 1 ring, 1 earring and 1 necklace in august and they still haven’t come. i emailed many times but they only responded once saying there was a problem with postnord. after that i sent them anot... Leggi di più
Svarar inte sina kunder
Leveransen tog 3v, ingen uppdatering om att leverans påbörjats så vi svävade i okunskap ända fram till att det låg i brevlådan. När det väl anländer saknas en artikel och en annan är sönder. Vi har försökt kontakta dem via mail 8ggr, aldrig fått något svar. Varken rörande reklamationen eller frågorna om leveransen.
Något telefonnummer för kontakt finns inte.
Min dotter är väldigt besviken och ledsen och jag är förbannad.
Undvik det här företaget och rapportera era problem till KO
Jeg er SUR
Har købt for 530kr. De har hævet pengene, men aldrig sendt pakken. Desuden svarer de heller ikke på mit spam. Jeg er sur!!! Ik fald i fælden som mig😁
Varene kom aldri.
Varene kom aldri.
De svarer ikke på henvendelser.
Heldigvis betalte jeg gjennom PayPal, og disse ordnet opp umiddelbart. Pengene ble refundert.
Anbefaler ikke tiara!!!
Jag beställde mina varor för 10 dagar…
Har beställt för över en månad sedan…
Har beställt för över en månad sedan och inte fått mina varor. Har kontaktat företaget via mail (kundtjänst) som de inte svarar på. Jag har betalt i förväg och min dotter är jätteledsen då det var hennes månadspeng som försvann. Vad ni än gör, beställ inte från detta oseriösa företag!!!!
Nul stjerner til dette fupfirma
Nul stjerner.
Min datter har handlet for 370kr. Pengene er blevet trukket men der er aldrig kommet en ordrebekræftelse eller faktura. Der er heller ingen svar fra sælger hverken på mail, Facebook eller Instagram
Der advares mod at købe fra dette fupfirma! Jeg er pt i gang med at skrive en politianmeldelse så andre slipper for at blive snydt.
Varning!
Beställt för en månad sen och fortfarande inte fått min order. Företaget svarar inte på mail och min order går inte att spåra så har inte ens skickats än…
Värdelöst
beställt för en månad sen och inte skickats iväg ännu…Svarar varken i kommentarsfält eller mail..
Hold Jer langt væk fra denne svindler
Hold Jer langt væk fra denne svindler. De sender ikke varen og besvarer ikke mails. Når man har handlet trækker de pengene med det samme og man modtager en ordrebekræftigelse og så sker der intet herfra. Kan se flere har haft samme oplevelse. Jeg har anmeldt det til politiet og vil opfordre alle andre til det samme så vi kan få stoppet denne svindler og han kan drages til ansvar for de mange penge der bliver overført til den svindler.
Lång leveranstid
Beställde varor den 2 maj och fick dem den 16 juni.Har mailat flera gånger med frågor om leverans och att avbryta order utan svar.
Otroligt bra smycken
Otroligt bra smycken! Köpte både till mig och min tjej, fortfarande efter 2 månader så är det nyskick! Rekommenderar starkt.
Jätte fina smycken men man blir grön av…
Jätte fina smycken men man blir grön av ringarna. Fixade de men top coat men ändå.
Jeg bestilte smykker til Norge
Jeg bestilte smykker til Norge! Jeg var usikker på om pakken kom fordi jeg fikk aldri noe tilbakemelding på om pakken var sendt eller pakket. Noe som det sto man skulle få beskjed om. Jeg sendte mail via mail og tiktok men fikk aldri noe svar! Det tok en måned før pakken kom! Men det hadde aldri skjedd noe feil, jeg hadde ikke fått mail tilbake så jeg trodde nettsiden var lureri. Pakken kom litt etter en måned, smykkene var veldig fine!🥰
BESTÄLL INTE!!!!
BESTÄLL INTE!!!!
Jag beställde mina smycken för mer än 3 veckor sedan, men har fortfarande inte fått dem.
VARNING
VARNING! Köp inte, ingen leverans av beställda varor (beställda för en månad sedan) och ingen återkoppling vid kontakt.
Jag har väntat i över en månad på ett…
Jag har väntat i över en månad på ett par örhängen, och du kan inte ens kontakta dem via e-post. BLUFF!
De har hævet mine penge men endnu ikke…
De har hævet mine penge men endnu ikke sendt mine smykker!
Ingen besvarelse hverken på Instagram eller mail!
Snabb leverans och bra kvalité på…
Snabb leverans och bra kvalité på produkterna. Prisvärt
WOW!
Så otroligt fina smycken av högkvalitet! Super trevlig tjej som äger företaget också🙏 Har många smycken härifrån och är så imponerad av de alla! ❤️ Köp köp köpppp
Snygga smycken 😍
Smyckena är mycket snygga och håller bra, bra kvalitet och rostar ej. De har en bra variation och har många olika typer av smycken, älskar😍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.