JÄTTE DÅLIGT FÖRETAG, Beställde för 7 månader sen och inte fått något. Jag bad även om att få mina pengar tillbaka om jag inte får mina smycken men dem svarade inte. BESTÄLL inte från det här företag... Leggi di più
Jag beställde mina varor för 10 dagar sedan och har inte fått dom än, det står att postnord väntar på varona men det står på hemsidan att det ska ta 1-3 dagar
Verkligen super fina smycken! Det va en snabb leveranstid och smyckena jag köpte rostar inte alls. Jag är jättenöjd!
I bought 1 ring, 1 earring and 1 necklace in august and they still haven’t come. i emailed many times but they only responded once saying there was a problem with postnord. after that i sent them anot... Leggi di più
Smycken håller färgen jättebra ❤️
Snabb leverans och bra smycken
Snabb leverans och bra smycken! Fem stjärnor 🌟
Scamming
Scamming, stor varning! Man får inte sina produkter och de svarar inte på mail. Beställ inte något härifrån!!!
Otroligt dåligt
Otroligt dåligt. Det har tagit 2 veckor och varken fått någon information eller produkt. Scam företag!
Fick paketet snabbt och köpet var super…
Fick paketet snabbt och köpet var super enkelt. Fina bra smycken!
Super-duperfin
Super-duperfin! Halsbandet är fortfarande lika fint efter flera månader💕
Jag har haft örhängena på mig varje dag…
Jag har haft örhängena på mig varje dag sen jag fick dem och de har inte blivit slitna alls. Leveransen gick fort också så det var bara positivt.
Ser fortfarande lika glänsande ut trots…
Ser fortfarande lika glänsande ut trots jag haft det länge, superbra👍🏽❣️🌺
Så fina smycken!!
Så fina smycken, riktigt bra kvalitet för pengarna. Rekommenderar starkt!
Verkligen super fina smycken
Supernöjd
Supernöjd! Har använt armbandet dagligen och det ser fortfarande ut som nytt. Riktigt bra kvalitet och snygg design – rekommenderas!
Bra smycken till bra pris
Mycket bra kvalitet och blev positivt överraskad, rekommenderar!!😊💕
Så fina detaljer och bra passform
Så fina detaljer och bra passform, känns verkligen lyxigt! Lyssna inte på de dåliga kommentarerna
De va en väldigt snabb leverans och har…
De va en väldigt snabb leverans och har jättefina smycken. Kvalitén på smyckena är otroligt bra för det prise
Får ikke orden som er betalt
Har bestilt og betalt, fått bekreftelse på ordren. Sendt mail og fikk svar om at ordren skulle sendes neste dag. Ingenting skjer etter det, svarer ikke på ny mail.
Inte fått mitt paket på en månad eller…
Inte fått mitt paket på en månad eller någon information alls. De svarar varken på mail, TikTok eller instagram. Polisanmäl!
Varning för bedrägeri
Beställ inget från detta företag! Och avfölj/cancela alla influencers som promotar detta bedrägeri.
Beställde i maj, har inte fått varor eller pengar tillbaka 8 veckor senare. Trots många många försök att få kontakt med företaget. Inget svar från deras customer service, vilket enbart består av en g-mailadress.
Pengar i sjön, så lurad och besviken av denna bluff och de som gör reklam för att handla där.
Scam
Fick inget kvitto i mail och har inte kommit på 2 veckor nu. Så har inget bevis på att jag köpte det förutom pengarna som drogs ut ur kontot. Har kollat i varenda leverans app jag har men inget är registrerat. Smyckena är säkert från shein med skitförhöjda priser.
Beställde i god tid inför dotterns…
Beställde i god tid inför dotterns födelsedag. Inga produkter levererades. Inget svar från deras support. BLUFF!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.