Otroligt snabb service. Beställde en Onsdag och hade leveransen dagen efter. Halsbandet var lite för kort. Inga problem alls att få en retursedel och skicka tillbaks. Pengarna kom ett par dagar ef... Leggi di più
Helt fantastisk service! Snabb på mail, snabb och tillmötesgående i förfrågningar. Otroliga smycken dessutom. Kommer definitivt vända mig hit nästa gång jag ska köpa något, även rekommendera nära och... Leggi di più
Jag är så glad att jag handlade här ifrån. Speciellt mycket tack till Rebecka (Smyckesrådgivare) På Hailey´s jewelry house i Sverige, hon var så hjälpsam och skickade bilder på fela olika ring förs... Leggi di più
Snabb frakt, behövde ändra storlek och det gick också supersnabbt. Man fick bra hjälp vid frågor och smycket kom hem, ser ut som nytt i en otroligt fin ask. Rekommenderas!
Scritti dall'azienda
At Hailey's Jewelry House we offer exclusive gold- and diamond jewelry, restored in Sweden to mint condition at prices up to 70% lower than industry average. Our vision is to revolutionise the entire jewelry industry by offering climate friendly jewelry at fair prices, always in better than new condition. In a world overwhelmed by mass-produced products, gold jewelry is typically worn for an average of 10.2 years. A piece from Hailey’s doubles that lifespan to 20.4 years.
We’re shaping the future of jewelry together, today and tomorrow.
Scritti dall'azienda
- Restored by hand in Sweden.
- We restore every piece of jewelry in‑house at our Stockholm, Sweden workshop, with our own skilled goldsmiths and jewelers. Combining advanced technology, masterful craftsmanship, and genuine passion, we bring jewelry back to a condition that’s better than new. Fair prices, a sustainable choice, and uncompromising quality and feel — this is the jewelry of the future.
Our collections
Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fint smycke, snabb frakt, enkel betalning.
Snabb leverans och utlovad produkt
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service! Snabb på mail, snabb och tillmötesgående i förfrågningar. Otroliga smycken dessutom. Kommer definitivt vända mig hit nästa gång jag ska köpa något, även rekommendera nära och kära!
Snabb leverans och fint smycke
Snabb leverans och fint smycke, tyvärr lite besviken på storleken, viktigt att titta på detta för på bilden tyckte jag att smycket va större.
Otrolig service och fantastiska ringar
Otrolig service och fantastiska ringar! Fick tom hjälp att få ytterligare bilder skickade till mig när jag ville se dom på hand.
Stort tack! Rekommenderar varmt!
Snabbt leverans och de är trovärdiga
Otroligt snabb service
Otroligt snabb service. Beställde en Onsdag och hade leveransen dagen efter.
Pengarna kom ett par dagar efter att jag fått meddelande om att de mottagit returen.
Toppen-service :-)
10/10
Otroligt well-curated utbud till fantastiska priser. Bästa service i stan också. Snabb hantering.
Otroligt flexibla med högt kundfokus
Enkel och snabb inga krångel
Enkel och snabb inga krångel
Svarar snabbt hjälper direkt
❤️❤️
Jättefint guldhalsband kom så i elegant…
Jättefint guldhalsband kom så i elegant presentbox verkligen fin kvalite så nöjd med allt ❤️
Bra personlig service!
Bra personlig, snabb service men utan att vara stressande. Fint smycke levererad i lyxig förpackning! Mkt snabb leverans!
Jag är så glad att jag handlade här…
På Hailey´s jewelry house i Sverige, hon var så hjälpsam och skickade bilder på fela olika ring förslag om och om och var så tålmodig och hjälpsam och ville att det skulle kännas rätt för mig. Och det gjorde det till slut… och hon sa ja :)
Ps. Var lite nervös över att hands dyr ring online så jag tog den till mig lokala smyckes butik och testade både guld och diamanter och han sa att guldet var 100% äkta och att diamanterna var av de finaste kvaliteten, de gav fullt utslag på hans mätare så SUPER NÖJD! Speciellt med Rebecka! Tack!
Dom gör vad dom lovar och levererar vad…
Dom gör vad dom lovar och levererar vad dom lovat. Har köpt från dom tidigare och kommer säkert göra det igen.
Bra och trevligt bemötande via…
Bra och trevligt bemötande via mailkontakt och snabb leverans. Väldigt nöjd med mina ringar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.