Tables by TIM Recensioni 158

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Tables by TIM

Scritti dall'azienda

Laat je inspireren
Bestel gratis kleurstalen
Bezoek onze showrooms

Wij zijn Tables by TIM

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader deze prachtige tafels!

Aanrader, deze tafels! Je kunt alles op maat kiezen en in de showroom zijn we super goed geholpen met de laatste details. Nu staat onze tafel te shinen in ons huis. Dankjewel!

24 dicembre 2021

Risposta di Tables by TIM

Hi Carolien, bedankt voor je review! En leuk om te horen dat de tafel staat te shinen bij jullie, veel plezier ervan!

Top!

Hele mooie tafel. Goede kwaliteit, en blijft mooi. Veel keuze aan kleuren/vormen/afwerking en super vriendelijk geholpen. Ik zou het bedrijf en de tafel aan iedereen aanraden!

23 novembre 2021

Hi Nicky,

Bedankt voor je review en leuk om te horen dat je blij bent met de tafel. Heel veel plezier ervan!

Valutata 2 stelle su 5

Mooie tafel maar laat lang op zich…

Mooie tafel maar laat lang op zich wachten. We hebben 12 weken gewacht. Helaas vond ik de kleur van mijn tafel niet matchen met onze vloer, hierover contact opgenomen omdat er op de website staat dat er gezocht wordt naar een passende oplossing. Helaas konden ze daar weinig aan doen dus was er geen passende oplossing. Wel erg jammer, het is geen goed koopje. Verder fijne tafel.

17 novembre 2021

Hai Türkan,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend dat de kleur van de tafel niet matcht met de vloer en dat je daardoor geen mooi passend geheel hebt.

Wij adviseren onze klanten ook altijd om gratis samples aan te vragen zodat je goed kunt afwegen welke kleur het beste past in jullie interieur. Wij zien dat jullie hier geen gebruik van hebben gemaakt, dat is jammer. Je hebt jouw tafel volledig zelf samengesteld van vorm, afmeting, toplaag, kleur en randafwerking. Dus vandaar dat we deze niet terugnemen. Onze excuses hiervoor. Op het moment van bestellen was de levertijd van de tafel 10-12 weken, dit staat vermeld op onze webshop.

Een van onze interieurexperts zou met je mee kunnen kijken hoe je alle materialen het beste zou kunnen afstemmen op elkaar met de kleur van je huidige tafel. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mail naar info@tablesbytim.nl

Valutata 4 stelle su 5

Blij met zelf samengestelde tafel

We hadden online al bekeken wat we wilden, maar zijn ook nog in de showroom langs geweest om alles even in het echt te zien. We werden goed geholpen en hebben zo onze tafel goed kunnen uitzoeken. De tafel werd iets later geleverd dan eerder aangeven. Jammer, maar we werden er goed over geïnformeerd.
We zijn nu erg blij met onze tafel. Hij is helemaal naar onze wens! Mooi concept om zelf een tafel te kunnen samen stellen.

18 ottobre 2021

Zeer mooie tafel!

Wij zijn zeer tevreden over de tafel en vooral het feit dat deze ook mooi is maar zeker ook hufter proof. Met name dat laatste is fijn ivm kids die met vork en mes erop zitten maar dat je dat moeiteloos wegkrijgt.

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met mijn tafel

Super blij met mijn tafel. Bestellen en samenstellen ging heel makkelijk via de onlinetool. En dan was het even wachten tot ik mijn tafel in ontvangst kon nemen.
De tafel werd ter plaatse gemonteerd en zo kon ik hem meteen in gebruik nemen.

Prachtige tafel!

Wij zijn super blij met onze prachtige tafel van Tables by TIM. Het design is simpelweg prachtig, de kleur is ontzettend mooi en de levering was snel en volgens afspraak.

Wij zijn nog een beetje 'zoekende' in het mooi en strak poetsen van de tafel, want kringen/vingerafdrukken gaan er helaas niet gewoon heel simpel met een nat doekje af. Tips zijn welkom ;)

Desondanks zijn we superblij met deze schitterende, tijdloze designtafel. Echt een eyecatcher in ons interieur, die iedere euro waard is. Love it!

Hai Carla,

Bedankt voor je review, leuk om te horen dat je blij bent met jullie tafel. Wat vervelend om te horen dat jullie nog zoekende zijn met het schoon houden van de tafel m.b.t. kringen/vingerafdrukken. Vanuit Arpa Fenix hebben wij nog een uitgebreidere instructie gekregen m.b.t. de vlekken deze zullen wij je per mail toesturen.

Hopelijk kun je daarmee de tafel weer mooi schoonmaken en houden.

Tables by TIM

Valutata 3 stelle su 5

Vlekken ……

Vooropgesteld, ik ben blij met hoe de tafel eruit ziet! Prachtig. Wij hebben gekozen voor de beige/lichtgrijze kleur. Een tegenvaller voor mij is dat vingerafdrukken, inkt van kranten e.d. achterblijven en lastig schoon te maken zijn. Om hem mooi te houden ben ik vaak in de weer met schoonmaken.

Hai Ina,

Bedankt voor je review Wat vervelend om te horen dat jullie deze ervaring hebben met de toplaag Arpa Fenix, kleur Beige Arizona. Vanuit Arpa Fenix hebben wij nog een uitgebreidere instructie gekregen m.b.t. de vlekken deze zullen wij je per mail toesturen.

Hopelijk kun je daarmee de tafel weer mooi schoonmaken en houden.

excellent!

De communicatie met de klantenservice is absoluut top! Brenda en Eva zijn heel reactief.
De tafel is zeer kwalitatief en vernieuwend.
Heel tevreden.

Kwalitatief en mooi tafelblad

Kwalitatief en mooi tafelblad. Flexibiliteit omdat we de schragen al hadden en om een kabelsleufje te voorzien.
Aangename communicatie en heel stipt in hun aanpak. Tevreden klant!

TTT: Tim Tafel = Top

Geweldige tafel, hoewel niet goedkoop en spannend om online te bestellen maar in de praktijk blijken de gekozen opties passend bij ons: we kijken terug op een goede service: zowel keuzeadvies, fysieke plaatsing als after sales zijn uitstekend op orde bij TIM!

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden met de prachtige tafel!

Eerst gratis kleurenstaaltjes besteld, werden snel bezorgd. En na een keuze gemaakt te hebben in kleur, materiaal, vorm en formaat, het eenvoudige online bestelproces doorlopen. Vragen die we nog hadden werden snel en duidelijk beantwoord.
Ook de uiteindelijke levering door de mannen van het vervoersbedrijf was dik in orde. Vriendelijk en vlot.
Al met al dus heel tevreden met de prachtige tafel!

Prachtige tafel

Prachtige tafel! Waren bang dat het erg kwetsbaar materiaal zou zijn, maar integendeel. Krasjes zijn niet zichtbaar en staat erg mooi in ons interieur door de minimalistische stijl. Alleen na de eerste dag bolde het blad op, maar gelijk goed geholpen door de klantenservice.

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più