Tables by TIM Recensioni 158

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Tables by TIM

Scritti dall'azienda

Laat je inspireren
Bestel gratis kleurstalen
Bezoek onze showrooms

Wij zijn Tables by TIM

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

tafel voldoet aan de verwachtingen

tafel voldoet aan de verwachtingen. netjes geleverd.
netjes gemonteerd.

Hi Joost,

Fijn om te horen dat de tafel voldoet aan jullie verwachtingen. Ook goed om te horen dat je blij bent met de nette levering en montage. Heel veel plezier met jullie aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Deskundig advies voor een originele tafel

Wij zijn vriendelijk ontvangen in de showroom in Schijndel en hebben deskundig advies gehad bij de keuze voor onze tafel en stoelen. De tafel is prachtig en we zijn er heel blij mee. Origineel, van zeer goede kwaliteit en met een prachtige grijsgroene kleur.

Hi Gerda,

Bedankt voor je toffe review en fijn om te horen dat je blij bent met het bezoek wat je hebt gebracht aan onze showroom in Schijndel. Goed om te horen dat je deskundig advies hebt gehad en dat je uiteindelijk blij bent met je tafel. Heel veel plezier ervan!

Valutata 1 stelle su 5

Het product voldoet niet aan de…

Het product voldoet niet aan de verwachtingen

7 febbraio 2024

Hi,

Bedankt voor je review en wat jammer dat het product niet voldoet aan je verwachtingen. We hebben naar aanleiding van je bestelling al eerder contact met elkaar gehad met betrekking tot de kwaliteit van de Arpa Fenix tafel. Je hebt ons foto's gestuurd van je tafel en de beschadigingen die na levering zijn ontstaan. De beschadigingen lijken op kleine putjes. Putjes ontstaan niet vanzelf en dus moet er iets voorgevallen zijn. Arpa Fenix is een hard materiaal, maar het is niet onverwoestbaar.

We hebben aangegeven dat je voor reparatie kunt informeren bij Novanet en dat je de kosten kunt verhalen op je verzekering.
Volgens ons is dit de enige manier om je tafel weer netjes te krijgen zonder hoge kosten.

Wij begrijpen uit je woorden dat je teleurgesteld bent in het materiaal Arpa Fenix. We vinden dit erg jammer omdat we er zelf van overtuigd zijn dat dit een erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk product is.

We hopen dat je op termijn toch blij gaat zijn met je nieuwe tafel.

Valutata 5 stelle su 5

Mooi product en snellere levering dan…

Mooi product en snellere levering dan van te voren was bedacht.
Aanrader!

29 marzo 2024

Hi,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met het product en dat onze levertijd sneller was dan verwacht. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe tafel.

Prachtige tafels

Prachtige tafels, goede service.

1 gennaio 2024

Hi Monique,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je blij bent met de service van onze tafels. Veel plezier met je aankoop!

Top service en advies.

Top service en advies.
Veel keuze mogelijkheden.
Prima kwaliteit.

Hi Ton,

Bedankt voor je leuke review, dat waarderen we! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en het advies wat we hebben gegeven. Veel plezier ervan!

Hi Erik,

Bedankt voor het schrijven van een review en fijn om te horen dat je blij bent met je product en de service die we hebben gegeven. Veel plezier ervan!

Top-team

Van in het begin tot op einde geen enkele problemen gehad. Alles liep vlekkeloos en super content met het eindresultaat, tafel staat hier perfect in onze living, een top team

11 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring bij dit bedrijf

Zeer vriendelijk geholpen om een tafel uit te zoeken, sneller geleverd dan de levertijd die ons gezegd was , dus wij zijn zeer tevreden, hopen dat we onze tafel nog lang mogen gebruiken, want hij ziet er superstrak uit 👌

9 agosto 2023

Service

Tafel had vertraging opgelopen. Goed op de hoogte gehouden. Keurige levering. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon, in de showroom en aan huis.

13 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Mooie showroom, goede service!

Wauw wat een mooie zaak! Na heel lang zoeken hebben we eindelijk gevonden wat we zochten! Geen ovale tafel, maar rond aan de uiteinden. De service is top en de medewerkers zijn super behulpzaam. Er lag ook een heel mooi kleed dat niet te koop was. Daar heb ik een linkje van gekregen. De kwaliteit van de tafel is echt heel goed! De tafel is nu een paar weken in gebruik met 2 kids en ik heb nog geen krasje kunnen vinden. Levertijd was binnen de 10 weken!

25 gennaio 2023

Super tafel!

We hebben er lang over gedaan om een tafel te vinden die we zelf kunnen samenstellen en niet te duur is. Uiteindelijk bij Table by Tim geslaagd. Het is de Jasper Arpa Fenix geworden. Ze nemen echt tijd voor je. De showroom ziet er verzorgd en mooi uit.
Al met al een goede beslissing! Super blij mee!

2 gennaio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Mooi product en goede aflevering.

Mooi product en goede aflevering.
Het blad voelt wel wat zwak en beweegt behoorlijk als er iemand op steunt.
De levering liep wat uit. Ik moest zelf een paar keer navragen wanneer het zou komen

14 novembre 2022

Risposta di Tables by TIM

Hi Cecile, bedankt voor je review!

Wat jammer dat de kwaliteit van de bestelde tafel niet direct aan de kwaliteitseisen voldoet die je van ons mag verwachten. Zoals aangegeven lossen wij dit graag netjes op en zijn jullie hiervoor in contact met onze klantenservice. We begrijpen dat het vervelend is dat niet alles direct goed is, maar vinden het ook erg jammer dat er al een slechte review is geplaatst voordat wij de kans krijgen om dit op te lossen. We hopen natuurlijk dat het zo snel mogelijk lukt om het probleem op te lossen zodat jullie kunnen genieten van jullie mooie tafel.

Valutata 4 stelle su 5

Goede adviezen

Goede adviezen. Kregen ook rustig de tijd om na te denken. Erg blij met zowel de tafel als de eetkamerstoelen

9 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig bedrijf met top service!

Echt een geweldig bedrijf, ten eerste hebben ze schitterende producten van hoge kwaliteit! Daarnaast is de service echt geweldig, wij hadden een kleine schade aan de tafel welke zeer snel en met oog voor de klant werd opgelost! Kortom een dikke aanrader.

14 novembre 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più