Tables by TIM Recensioni 158

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Tables by TIM

Scritti dall'azienda

Laat je inspireren
Bestel gratis kleurstalen
Bezoek onze showrooms

Wij zijn Tables by TIM

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top tafel!

Mooie showroom, goede verkoopmedewerkers, veel keus in uitvoering en kleur, eenvoudig te bestellen en nette aflevering en montage.

26 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige tafel en topservice!

Via sociale media zag ik dat Tables by TIM ook showmodellen verkoopt. Ik ben naar de showroom gereden (zonder afspraak), daar bleek dat de tafel in de opslag lag. De dames die aan het werk waren hebben mij super geholpen en er voor gezorgd dat ik de betreffende tafel toch kon zien.

Via internet heb ik vervolgens de tafel besteld en deze werd vlot geleverd. Normaal wordt hij ook in elkaar gezet maar door vertraging in de bouw kon dit bij ons niet. Hij is door de bezorger veilig weggezet op een door ons aangewezen plek. De tafel was overigens zeer net verpakt.

Toen we hem neer wilde zetten bleken er geen schroeven bij te zitten. Na contact via de mail werden de volgende dag schroeven geleverd. Installatie is super makkelijk en de tafel is te gek!

Super tevreden!

31 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Elke dag blij als ik naar de tafel kijk

Sinds twee weken het model Jasper in huis staan. Wat fantastisch. De tafel is groter (240-100) dan onze oude tafel maar het lijkt net alsof we meer plek hebben. Het slanke design is echt super. Ideaal om van te voren wat kleurtjes in huis te ontvangen, heel fijn dat we toch nog even in de showroom zijn wezen kijken. We hebben uiteindelijk een keuze durven maken met lef. Donkergroene tafel staat perfect. Echt een aanrader.

24 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met onze eettafel

Sinds een paar maanden onze Fenna-tafel in bezit. Super blij mee! De vorm van de tafel is perfect. Rond aan de uiteinden waardoor je daar ook nog relaxt kunt zitten. Tafel kun je heel gemakkelijk schoonhouden en vlekken veeg je eenvoudig weg.

18 settembre 2022

Prachtige tafel!

Hele mooie tafel, precies zoals wij het wilden!! Ideaal dat we eerst een knippatroon hebben gekocht om te kijken wat de beste afmetingen zijn voor onze eetkamer. Fijn dat je het zelf samen kunt stellen. De kleur, de afmeting en de poten. We krijgen heel veel complimenten!

30 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Hele mooie tafel en stoelen

Hele mooie tafels, super kwaliteit voor een scherpe prijs, niet hele lange levertijd, leuke medewerkers, en nu ook als aanvulling hele leuke stoelen, we zijn super blij met onze nieuwe aanwinst (tafel en stoelen van Jesper)

1 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vorige week mijn mooie stoelen…

Vorige week mijn mooie stoelen ontvangen, wat zijn ze prachtig bij mijn mooie Jasper tafel en zitten ook heerlijk.
Ik heb een mooie set in mijn serre staan en krijg hierover alleen maar mooie complimentjes. Wij zijn er erg blij mee, ook de kleur past mooi samen.
We zijn fantastisch geholpen door jullie, lieve personeel. Dank hiervoor!

27 giugno 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più