Swestarsports  Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

246 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra produkt

Produkten var som väntat.

27 giugno 2024

Risposta di Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Annika😊

Utmärkt service!

Min första försändelse försvann i posthanteringen, men Swestarsports skickade en ny helt utan kostnad för mig.

24 giugno 2024

Risposta di Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Kerstin, gott att det löste sig😊

Kyler underbart

Provade den första gången i Grekland på solsveda axlar. Blev en favorit att ha över sig för skydd och svalka under veckan av hela familjen

5 giugno 2024

Risposta di Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Per☺️ va bra att den kunde skänka lite svalka i solgasset 😎

Padel bollar

Snabb support och snabb hantering av beställningen.

25 maggio 2024

Risposta di Swestarsports

Tack snälla för din feedback Pär😊, va glada vi blir över att du e nöjd med hela upplevelsen i samband med ditt köp🤝🤩

Full pott!

Smidigt att beställa, snabb leverans och fantastisk kundservice!👏🏼

Köper bambustrumporna som är mycket sköna!

19 maggio 2024

Risposta di Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Lisa🤩 va glada vi blir för de fina orden😊

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalité på de produkter de säljer

Bra kvalité på de produkter de säljer. Även mycket trevliga personer som jobbar på swestarsports.

20 maggio 2024

Risposta di Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Melker🤩 lycka till med din aktivitet 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hela processen….Extreme håller vad den lovar 🎾🎾🎾

Hela processen….
Lätt att beställa, rimliga priser, trevlig kommunikation och sist men inte minst “Extreme” är bara perfekt, lätt och tydliga markeringar för att få av plasten. Greppar perfekt, gör sitt jobb🎾🎾🎾

17 aprile 2024

Risposta di Swestarsports

Wow tack snälla för de fina orden Mimmi😊 va glada vi blir🤩 stort lycka till med din aktivitet🎾

Kanonbra!

Snabb leverans, tackkort, extra pryl svettband, sköna strumpor!

16 marzo 2024

Risposta di Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Henke🤩 va glada vi blir av att du är nöjd med hela upplevelsen 😊

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più