Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.
Låkebergsgatan 126, 42334, Torslanda, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bästa svalkan under de varmaste sommarnätterna! Köpte ett lager att kunna ge bort som presenter. Alla som fått har älskat dem!

Risposta di Swestarsports
Jag är nöjd med mina varor men servicen och bemötandet var outstanding! Något av det bästa jag upplevt!

Risposta di Swestarsports
Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade. Vi satt ute i 30 graders värme och efter 2h så kylde handdukarna fortfarande! Otroligt bra produkt! Kommer få hänga med på sommarens alla bravader!

Risposta di Swestarsports
Är mkt nöjd med era kylhanddukar som svalkar så skönt då jag har MS och tillhör då de som inte gillar värmen.

Risposta di Swestarsports
Måste berömma deras löparstrumpa, både i normal och ankel variant. Otroligt sköna strumpor som inte stör under min löpträning, fint pris med jämfört med andra aktörer!
Grymt jobbat Swestarsports⭐️
Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andra strumpor i garderoben än deras!
Väldigt sköna strumpor som jag använt till pickleball men jäklar vad rosa mina fötter var efteråt (hade neonrosa strumpor på mig) så med andra ord så rekommenderar jag starkt att tvätta innan användning... Så här 3 dagar efter turneringen så är mina fötter fortfarande rosa..

Risposta di Swestarsports
Testat många löparstrumpor och väldigt nöjd hittills

Risposta di Swestarsports
Supersköna strumpor och snabb leverans, rekommenderas verkligen 🤩

Risposta di Swestarsports
Snabb leverans och utomordentligt bra support vid retur. Löparstrumporna sitter där de ska och andas bra! Är helnöjd 😊

Risposta di Swestarsports
Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns ett genuint intresse bakom, vilket ger extra förtroende. Kan definitivt rekommenderas.

Risposta di Swestarsports
Råkade beställa fel då jag inte dubbelkollade ordern o blev besviken på det men då var dem sjyssta och ordnade direkt så det blev rätt utan extrakostnader. Bra service. Tack
Jag har testat många olika strumpor och löper 40-50km i veckan och kan helt ärligt säga att dessa är helt fantastiska! Dem bästa strumporna i garderoben och dessutom snabb leverans vid beställning. Världsklass!
Hej
Vill tacka för trevligt mail och förstående från Swestrsports för väldigt trevligt bemötande. Då vi fick inte fick det vi tänkte.

Risposta di Swestarsports
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.