Norrfjall Recensioni 73

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 4 stelle su 5

Jättebra madrasser som är perfekta i kombination med tillhörande madrass i vårt taktält. Det är lite besvärligt att pumpa upp dem med händerna då vi inte kan stå upp och göra det, så vi hade gärna set... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En händig liten madrass med stor användning. Lätt att ta med i resväskan, tar väldigt liten plats och väger lite mindre än ett kilo. Jag har använt madrassen även i sängen när hotellsängens dyna har... Leggi di più

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Norrfjäll madrasser - perfekt resesällskap!

Hej, Jag köpte två madrasser från Norrfjäll och de var verkligen så bra som de lovade. Enkla och lätta att hantera, och ha med sig på resa. Perfekt på resan genom Kroatien som liggunderlag, solat och badat i havet. De är slitstarka med tanke på att underlaget i kroatiska vikar är stenigt och gjuten betong. Kommer använda dessa många år framöver , rekommenderar Norrfjäll uppblåsbara madrasser starkt.

8 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Superskönt liggunderlag för camping & strand

Jag använde madrassen på min semester och då den tog liten plats, var enkel att fylla med luft och att packa ihop är jag supernöjd och önskar nu en till min dotter. Vi kan då sätta ihop dem när vi t ex tältar. Jag tipsade en väninna som skaffade den för att meditera. Själv gillar jag den som underlag på stranden då det blir mjukt och bekvämt

10 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte madrassen å var kanske lite…

Jag köpte madrassen å var kanske lite tveksam å tänkte den kan väl aldrig hålla för klippor, barn å barrskog. Men det kan jag lova, vi använde den dagligen hela sommaren. Helt perfekt å så lätt att ha med sig å bara pumpa upp med foten. Snabbt å enkelt.

12 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Bra madrass!

Bra madrass! Lätt att pumpa i luft och även lätt att tömma den på luft.
Bekväm att ligga på även på ojämnt underlag.
Kan varmt rekommendera den!👍

13 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag hade med madrassen på en…

Jag hade med madrassen på en solsemester. Perfekt att ha på stranden, både direkt i sanden eller på solstolen.
Jag är 73 år så kroppen behöver lite extra mjukt att ligga på. Väger ingenting så den funkar utmärkt i flygbagaget.
Mina medresenärer blev avundsjuka och ville ha en också.
Marianne

23 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più