Glas på vej, men endnu ikke modtaget. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man slet ikke stole på. Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Sweetmemory stod for at levere pynt til vores bryllup den 22. august 2020. De lavede bl.a. vores bordkort, gæstebog, bordplan, bordnumre og personlig kagekniv. En beslutning vi aldrig vil fortryde! D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt unik og fantastisk service! Oliver brillerede og vores kære chef kunne få sine glas osv i tide. Hun stod med tårer i øjnene, da hun læste skiltet i gaveæsken og snøftede da hun læste teksten p... Leggi di più
Perfekt handel. Super hjælp fra kundeservice, da deres side var lidt ustabil, lavede ordren manuelt via chatten. Super professionel. Kan kun varmt anbefale Sweetmemory. Har handlet der 2 - 3 gange n... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Elmegade 36, 4400, Kalundborg, Danimarca
- sweetmemory@labcut.dk
- sweetmemory.dk
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Sweetmemory
Kan kun sige SUPER SERVICE 🥂 modtog…
Kan kun sige SUPER SERVICE 🥂 modtog glas der desværre var knuste, skrev til SM, sendte 2 nye som haste levering, uden problemer 👍👏🥂

Risposta di Sweetmemory
Rigtig hurtig levering og god service
Rigtig hurtig levering og rigtig god service for der var nogle grimme luftbobler i glassene så sendte en mail med billede af fejlene der omgående blev besvaret med at der ville blive lavet nye glas og sendt til mig. Se det er service, det kunne mange lære af. Tak.

Super hurtig levering
Super hurtig levering - godt og sikkert pakket.
Varen var som forventet.
Fuldt ud tilfreds

Risposta di Sweetmemory
Har lige købt 3x coaster.
Har lige købt 3x coaster.
De skulle være oliebehandlet for et eksklusivt look.
Ja, føj for pokker, de stinker langt væk af røget fisk, havde dog ikke forventet man brugte fiskeolie.

Risposta di Sweetmemory
Havde glæder mig til at modtage rigtig…
Havde glæder mig til at modtage rigtig fine glas med tekst på. Men modtager fedtede/uklare glas og som bare ligner rødvinsglas.. ikke hvad jeg havde forventet ud fra de billeder på hjemmesiden..

Meget tilfreds
Super hurtig respons. Opfølgning på ordren.
Hurtig levering. Lækre produkter. Meget tilfreds

Service i top
Super flot produkt der leveres. Hurtig levering. Vil klart anbefale dem.

Risposta di Sweetmemory
Ordren blev afsendt meget hurtigt
Ordren blev afsendt meget hurtigt, pakket forsvarligt, og alt var i orden.

Simpelthen bare super
Jeg bestilte 2 glas i fredag formiddag, de blev lavet og afsendt samme dag - og stod foran min hoveddør søndag morgen. Desværre var der fejl i graveringen på den ene glas. Sendte en mail til firmaet, som straks svarede (selv på en søndag), nyt glas lavet og afsendt med det samme, uden beregning. Det nye glas er nu leveret natten til onsdag. Aldrig har jeg oplevet så god, hurtig og handlekraftig kundeservice. Og produktet er virkelig flot lavet, jeg glæder mig meget til at overrække champagne til brudeparret på fredag, i hver deres flotte nye glas. Tusind tak :-)

Helt i top!
Nemt at bestille, super hurtig levering af flotte produkter! Jeg er meget positiv over min oplevelse med sweetmemory.

Risposta di Sweetmemory
Kan kun anbefale at handle med Sweet…
Kan kun anbefale at handle med Sweet Memory hurtig levering af de glas jeg bestilte og god kvalitet 🥂

Ambivalent køb
Det er lidt ambivalent - jeg ser et opslag på FB og går ind på linket bestiller et sæt glas, men opdager ikke at det ikke er de samme glas, som jeg så på FB, før end jeg modtager dem og så tjekker ordren.
Så derfor får jeg ikke de glas, som jeg ville have og fordi de er blevet graveret, kan de ikke byttes.
Det er mega træls, da det netop var inskriptionen på de glas jeg så på FB, der gjorde at jeg valgte at give 400 kr for 2 glas.

Risposta di Sweetmemory
Hurtig levering og nemt at bestille på…
Hurtig levering og nemt at bestille på hjemmesiden

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.