Glas på vej, men endnu ikke modtaget. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man slet ikke stole på. Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre... Leggi di più

Sweetmemory stod for at levere pynt til vores bryllup den 22. august 2020. De lavede bl.a. vores bordkort, gæstebog, bordplan, bordnumre og personlig kagekniv. En beslutning vi aldrig vil fortryde! D... Leggi di più

Helt unik og fantastisk service! Oliver brillerede og vores kære chef kunne få sine glas osv i tide. Hun stod med tårer i øjnene, da hun læste skiltet i gaveæsken og snøftede da hun læste teksten p... Leggi di più

Perfekt handel. Super hjælp fra kundeservice, da deres side var lidt ustabil, lavede ordren manuelt via chatten. Super professionel. Kan kun varmt anbefale Sweetmemory. Har handlet der 2 - 3 gange n... Leggi di più

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Super flotte påske glas

Super flotte påske glas. Fantastik hurtig levering, perfekt service ❤ 2 gang vi handler, sidst købte vi gin glas som vi også er meget glade for. I får 5 store stjerner fra os 😊

26 marzo 2021

Risposta di Sweetmemory

Yayy! Det varmer at høre vi gør det godt. Tusind tak fordi du handler hos os Sanne! 😃

Oliver

Bestilte 2 glas som blev leveret hvor…

Bestilte 2 glas som blev leveret hvor det ene desværre var gået i stykke pga. dårlig indpakning. Så ankede og fik både hurtigt svar samt ny glas leveret indenfor 3 dage.
Så samlet 4 store stjerner men 5 stjerne for hurtig og god service på reklamationen.⭐⭐⭐⭐⭐

17 marzo 2021

Risposta di Sweetmemory

Dejligt at høre Torben. Vi har forbedret vores indpakning fremadrettet nu og det var også i den indpakning du modtog det nye glas, der har været testet og afprøvet i en længere periode. Tusind tak for de flotte ord! 😊

Oliver

Flot produkt og helt FANTASTISK service

Jeg har simpelthen haft den mest fantastiske oplevelse i forbindelse med handel ved Sweetmemory. For det første er deres produkter super flotte, det er nemt at finde rundt på deres side og vælge sine varer, som i øvrigt kommer hurtigt og sikkert.
Den ekstra gode oplevelse kom dog i f.m., at et af glassene, vi havde købt, desværre gik i stykke rved første anvendelse. Da det skete ved, at vi kom is i glasset skrev jeg en mail og spurgte om de havde hørt om lignende oplevelser fra andre kunder. Ud over rigtig hurtigt og meget høfligt svar, blev der også sendt et nyt glas afsted til os inden jeg nåede at svare på mailen fra dem. Det er da bare helt FANTASTISK kundeservice, som man på ingen måde oplever hver dag!

15 marzo 2021

Risposta di Sweetmemory

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Vi står altid for at yde den bedst mulige service for vores kunder, og det er så dejligt når kunderne vender tilbage med så fantastiske ord som du har Lars. 😃

Oliver

Vi har fået den bedste kundeservice hos…

Vi har fået den bedste kundeservice hos Sweetmemory 😍 Hurtige til at sende varen og besvare mails 😍 Vi har det smukke verdenskort til at hænge i vores stue 😍 Nemt at sætte op 😍 alle vores bedste anbefalinger herfra 😍

14 marzo 2021

Risposta di Sweetmemory

Tusind tak Karina, Det er bare blevet så flot til væggen med verdenskortet i eg! 😃

Oliver

Vores pakke er kommet helt smadret og…

Vores pakke er kommet helt smadret og vi mangler en ø som er vist til at skulle være med. Ærgerligt

11 marzo 2021

Risposta di Sweetmemory

Hej Isabella, jeg forstår godt din frustration når man modtager en beskadiget pakke, og den skal jeg nok tag med videre til vores fragtmand, men jeg synes dog helt klart du skulle havde kontaktet os inden du begynder at smide en anmeldelse på trustpilot om os. Vi hjælper altid vores kunder med evt. problemer og sørger for at forventningerne lever op til kundernes krav.

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg elsker deres gin glas, virkelig flotte, god kvalitet og Oliver er meget serviceminded.
Fragtmanden havde ikke behandlet vores pakker godt, inden åbning kunne det høres at der var smadrede glas. Det sørgede vi for at optage på video og sende videre så firmaet kunne klage til fragtmand. Der var ingen problemer, og kort efter fik vi en ny pakke med et erstatningsglas.

26 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Tusind tak for denne flotte anmeldelse Pernille. Desværre var den ikke behandlet særlig godt nej. Det fik vi hurtig løst 😃

Oliver

Bare iorden hele vejen igennem

Bare iorden hele vejen igennem, fornuftige priser og super hurtig levering. 👍👍👍Det er sg go'stil.

23 febbraio 2021

Tusind tak Morten dejligt vi kunne give stor tilfredshed 😃

Kundeservice i verdensklasse😊

Jeg havde desværre ødelagt et af mine personlige ginglas med mit navn på. Ginglasset sælges i sæt af 2, men jeg havde jo egentlig kun brug for 1. Jeg skrev på messenger til sweetmemory og inden for 10 min. var der kontakt og vi havde aftalt en meget fin pris for 1 nyt glas med personligt navn.
Det kan man da kalde service i verdensklasse

16 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Tusind tak Liselotte, vi er glade for vi kunne hjælpe 😊

Fremragende

Fantastisk service. Havde skrevet i noten på bestillingen, om noget jeg var i tvivl om, og 5 min efter bestillingen var afgivet, blev jeg ringet op, og vi løst det.
2 dage efter kunne jeg hente mine vare 👍🏻

16 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Er så glad for at du var tilfreds med vores service Julie! 😊

Hurtig og korrekt ekspedition

Hurtig ekspedition, hurtig respons, da pakken desværre var beskadiget, men alt var i den skønneste orden. Glas, coasters med mere blev modtaget i gave af fruen med det største smil.

Kan klart anbefale sweetmemory, og vil bestemt benytte mig af deres sortiment igen.

15 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Dejligt at høre gaven var perfekt til fruen! 😃

Oliver

Bestilte 4 super lækre Gin glas med…

Bestilte 4 super lækre Gin glas med skrift på😊 Den ene side med “Let the weekend be GIN og personligt navn på den anden side🥰🧊🥂🍹 Der var desværre uden jeg ved hvordan kommet en lille flænge i det ene glas! Det krævede ingen længere forklaring før Oliver fra SweetMemory fik sendt et nyt glas afsted til mig🙏🤩 Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice😍 Jeg har fundet min nye Drinks/Cocktail glas forhandler👍👍👍

12 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Tusind tak for de fine ord John, vi er glade for du havde en dejlig oplevelse hos os, og at vi fik hjulpet med et nyt glas 🥂😃

Oliver

Har bestilt et par gange og begge gange…

Har bestilt et par gange og begge gange hurtig levering. Der var første gang sket en fejllevering, som de selv gjorde opmærksom på. Det blev løst meget hurtigt og meget tilfredsstillende. Køber gerne her igen.

2 febbraio 2021

Risposta di Sweetmemory

Det er vi glade for at høre Janni, også selvom der var sket en fejl 😊