Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte en vare d. 6. juli 2025. Endnu ikke modtaget d. 12. august. Har sendt to mails i perioden som ikke bliver besvaret. Det anførte tlf.-nummer virker ikke.

Valutata 1 stelle su 5

Har købt varer ved dem men kan ikke få laderen til at virke OG DE SVARER IKKE PÅ MAIL OG TAGER HELLER IKKE DERES TELEFON SÅ IKKE ET STED MAN SKAL HANDLE VIL LIGE SKRIVE DET PÅ MINE SIDER PÅ FACEBOOK

Valutata 5 stelle su 5

Uovertruffen kundeservice!. Jeg havde ikke handlet hos speedhobby.dk før, men jeg ringede ind til dem da jeg skulle høre om en specifik reservedel som ikke var på lager. Jeg fik at vide at den var på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte en fjernstyret bil til min datter i julegave. Der var længere leveringstid end nævnt, men de var gode til at give information herom. Det viste sig desværre, at bilen fik en defekt. Tog kontakt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di articoli da regalo
  5. Negozio di modellini
  6. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Speedhobby er specialiserede i fjernstyrede biler og produkter i høj kvalitet, fra kendte mærker som HPI Racing, Tamiya, Kyosho, Hobbywing, BLACKZON, Maverick, TEC-TOY og mange flere. Vi er dedikerede til at give vores kunder de bedste RC oplevelser ved at tilbyde de førende produkter på markedet og den bedste kundeservice. Herudover sælger Speedhobby også modelfly, modelskibe, modelkampvogne og modelbiler. Som det nyeste er Speedhobby begyndt at sælge tilbehør til kreativ hobby samt eldrevne køretøjer til børn. Vi sætter kundeservice i højsædet, så har du brug for hjælp sidder vores kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, både telefonisk på hverdage mellem 9-15 samt livechatten på vores website fra 8-23 alle dage - også i weekenden!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 4% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Det er simpelthen ikke et sted jeg kan…

Det er simpelthen ikke et sted jeg kan anbefale nogen at handle. Sendte en vare retur d.12. juli, og har intet hørt fra firmaet siden. De tager ikke telefonen og svarer ikke på mails. Varen kom i øvrigt først efter 10 dage. I den periode havde jeg også forsøgt at kontakte firmaet. Uden held.
Find et andet sted at handle👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

23 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

I min verden er det en lavmåls forretning.

I min verden er det en lavmåls forretning.
Efter en lille uge, melder de at jeg har annulleret min ordre?
Nej det har jeg ikke. Det er nok nærmere sådan , at de ikke har den annoncerede vare og så bruger man det usympatiske træk, at det er kunden der har afbestilt.
Så mit råd er , hold jer væk fra den forretning ,- det er ikke Speed - nej Slow og plat.

16 luglio 2025

Exitscam?

Bestilte for 11 dagen og har ikke hørt noget fra dem. Deres telefonnummer virker ikke, og intet svar på mail.
Ordre #7331

18 luglio 2025

Pas på. Fupfirma!

Ingen mulighed for kontakt. To tlf numre svarer ikke, mail svares ikke og den påståede chatfunktion er fusk.
Falsk firma.

15 luglio 2025

Pludselig annullering af ordre

Havde bestilt 2 batterier med afhentning i humlebæk hos butikken. Fik en mail lidt tid efter, at min ordre var annulleret. Har skrevet mails og prøvet at ringe uden svar.
Fup firma.

16 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Man bestiller for over 1000kr man hører…

Man bestiller for over 1000kr man hører ikke noget når man så kontakter dem får man af vide at der desværre er længere leveringstid. Men pakken kommer stadig ikke. Når man så kontakter dem flere gange efter bliver man bare ignoreret. Dårlig service bestilt 1/7 nu 8 dage siden

1 luglio 2025

Vær varsom

Bestilte 29 juni og har siden intet hørt fra sælger. Ordren blev betalt med ViaBill og på den konto kan jeg se Speedhobby har trukket beløbet, så jeg betaler af på varer de aldrig har leveret.
Der er ingen kontakt på telefon, mail eller chat.
Jeg har tydeligt skrevet til dem at jeg ønsker ordren annulleret, afventer svar.

Tidligere var de en fin forhandler men det her minder om fusk.

Edit: Ordren blev annulleret 16 Juli.

7 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Stop med at handle her - du får ikke dine varer

Du skal ikke handle på denne hjemmeside, hvis du vil have dine varer leveret, repareret, serviceret eller vil i kontakt med virksomheden. For ingen af delene er muligt. Muligvis er virksomheden ved at gå konkurs? Adressen er flyttet for nyligt og umuligt at komme i kontakt med dem.

Undgå at bestille flere varer hos dem, I får dem ikke og pengene bliver bare trukket.

Jeg har en reklamationssag i gang på 1 mdr, hvor de så ikke er mulige at komme i kontakt med nogen som helst steder. Så nu har de min bil, som de også har fået penge for. Og jeg kan hverken få bilen eller pengene tilbage = bedrageri..

Den ringeste kundeservice til dato..

6 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ringe kundeservice og ingen kontakt

Nok toppen af poppen inden for ringe kundeservice

Jeg har bestilt en ordre hos speedhobby med det samme får jeg en ordre bekræftelse men efter et par dages venten skriver jeg og spørg dem ad hvornår de sender min pakke, hvor de svare tilbage (Vi har afsendt første halvdel af din ordre. Vi mangler desværre en del på lager, som lander omkring torsdag, som vi får afsted snarest.) på trods af at der står tilbudsvare på de fleste af tingene og ikke udsolgt som andre vare dog vælger jeg at svare bare i orden ser frem til at modtage pakkerne

Jeg skriver så dog allerede dagen efter hvornår de tænker jeg kan forvente at modtage det sidste af ordren det høre jeg intet fra jeg har efterfølgende sendt dem 3 mails 1 besked på Facebook 1 besked på Instagram og haft ventet som nr 2 i kø på deres telefon i 1 time og 9 min og jeg har intet hørt

Så hvis i ville have elendig kunde service og kun modtage halvdelene af hvad i har bestilt så bestil løs

Det skal siges det er 14 dage siden nu jeg har bestilt

4 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ikke til at komme i kontakt med

Ikke til at komme i kontakt med. Har fået en ordre bekræftelse d 24.06.2025, men ikke
Hørt mere siden da. Har fået søgt at ringe og skrive mail, men ingen respons.

3 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più