L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring gehad met OPR bedrijfskrediet. Ik ben professioneel te woord gestaan en kundig geholpen. Samen tot een mooie oplossing gekomen om op een flexibele manier, de groei van mijn bed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

OPR bedrijfskrediet zag onze kansen en onze mogelijkheden. Niet alleen naar cijfers gekeken maar ook naar het verhaal erachter. Zij hebben ons zeer snel kunnen helpen met een financiele injectie om zo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn een transportbedrijf die in AGF Sector en Stukgoed Sector werkt, We zijn al wat langer klant bij OPR en deze geven ons de ruimte om goed te kunnen functioneren in beide sectoren. Ook tijdens... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto finanziario
  2. Agenzia prestiti
  3. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Svea Capital biedt ondernemers een flexibel doorlopend krediet. Een flexibel krediet werkt hetzelfde als een rekening courant krediet waarbij je rood kunt staan, maar dan zonder een bank. Met het flexibel krediet van Svea Capital neem je alleen op wat je nodig hebt en betaal je dus ook alleen voor wat je nodig hebt. De resterende ruimte blijft kosteloos beschikbaar. Als ondernemer wil je vooruit. Kansen benutten, groeien en problemen oplossen. Daarbij heb je soms financiële ruimte nodig. Waar banken vaak werken met lange procedures en hoge drempels, hebben wij het altijd anders gedaan. Svea Capital helpt duizenden ondernemers in Nederland aan een betrouwbare, flexibele financieringsoplossing. Altijd met hetzelfde uitgangspunt: financiering moet makkelijk, snel en transparant zijn. Geen onnodig papierwerk, geen onrealistische voorwaarden, maar een oplossing waarmee je direct verder kunt. Svea Capital maakt onderdeel uit van de Zweedse SVEA Bank.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met OPR-Bedrijfskrediet. Het contact was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep verrassend vlot. Dat maakt het voor mij als ondernemer erg prettig. Zeker een aanrader!

2 giugno 2025

Risposta di Sveacapital

Bedankt voor de vriendelijke woorden. De positieve ervaringen zijn geheel wederzijds!

OPR is echt behulpzaam

OPR heeft mij uitstekend geholpen een korte termijn liquiditeitsprobleem op te lossen

27 gennaio 2025

Risposta di Sveacapital

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen. We begrijpen hoe belangrijk snel zakelijk krediet kan zijn voor ondernemers en denken graag mee.

Snelle service

Snelle service, transparant en klantgericht

31 maggio 2024

Risposta di Sveacapital

De positieve ervaring is wederzijds Osman! We waarderen het vriendelijke contact en de goede samenwerking de afgelopen jaren.

Persoonlijk

Persoonlijk telefonisch gesprek, gevolgd door duidelijke communicatie via de e-mail.

Faciliteit is vervolgens snel beschikbaar.

19 aprile 2024

Risposta di Sveacapital

Hartelijk dank voor de positieve review!

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf was behulpzaam bij het…

Bedrijf was behulpzaam bij het veranderen van de rechtsvorm, nam telefonisch contact op en begeleide stap voor stap

15 gennaio 2024

Risposta di Sveacapital

Bedankt voor deze mooie review. Op een mooie toekomst!

Valutata 4 stelle su 5

OPR heeft een persoonlijke benadering…

OPR heeft een persoonlijke benadering die er toe doet, en je als klant niet als 1 van de vele voelt. Door dit, en de zeer snelle behandeling en razendsnelle uitbetaling, is OPR voor ons een goede keuze geweest om een wat moeilijkere periode te overbruggen.

De website mag een 'likje verf' hebben, maar dat is alles om aan te merken :-)

30 ottobre 2023

Risposta di Sveacapital

Erg fijn om te horen dat onze diensten zo positief zijn ervaren. We beloven die persoonlijke benadering te behouden, en zijn in het proces de website wat moderner te maken. Hartelijk dank voor de positieve feedback. Op een prettige verdere samenwerking!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig snelle en eerlijke afhandeling…

Geweldig snelle en eerlijke afhandeling van de lening aanvraag voor mijn bedrijf!
Dit is echt aan te raden aan elke ondernemer die zijn focus wil houden op ondernemen met een gerust hart!

26 ottobre 2023

Risposta di Sveacapital

Onzettend bedankt Marcha! We wensen je heel veel succes de komende tijd met de personal trainingen :)

Valutata 4 stelle su 5

Prettig gesprek gehad

Prettig gesprek gehad, bij andere verstrekkers niet gehad. Is wel belangrijk om tekst en uitleg te kunnen geven.
Afspraken worden nagekomen.

23 ottobre 2023

Risposta di Sveacapital

Bedankt voor de vriendelijke review en het vertrouwen Herman. Veel succes gewenst!

transparant en duidelijk

Ik heb een ontzettende transparante en positieve ervaring met OPR, het fijnste is dat ze erg duidelijk zijn wat de voor en nadelen zijn. Ook het meedenken is een aspect waarbij zij meer tijd voor nemen dan andere kredietverstrekkers. Chapo !

18 ottobre 2023

Risposta di Sveacapital

Ontzettend bedankt voor deze vriendelijke woorden! De positieve ervaring is geheel wederzijds :)

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goeie eravring gehad met opr werd…

Zeer goeie eravring gehad met opr werd overal bij geholpen dankjewel hiervoor

2 luglio 2023

Risposta di Sveacapital

Erg fijn om te horen! We hopen dat het krediet goed van pas zal komen en wensen je veel succes met het uitbreiden van je zaak :)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più