Faja Lobi Food B.V.  Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di condimenti

Scritti dall'azienda

Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

375 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

137 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk en puur Surinaams eten!

Ik ben erg te spreken over de producten van Faja Lobi. Wat me meteen opviel, is dat de smaken puur zijn, zonder al die overbodige toevoegingen die je vaak tegenkomt. Niet te zout, gewoon goed op smaak en het voelt ook nog eens verantwoord.

De roti was echt lekker en smaakte alsof het vers uit een Surinaamse keuken kwam. Alles was netjes verpakt en snel in huis, ook prettig.

Kortom: smaakvol, eerlijk en goed verzorgd. Ik bestel hier zeker weer.

Lekker

Duidelijke website, snelle bezorging en bovenal lekkere producten

Heerlijk eten met gemak

De levering was snel binnen.

Heerlijke authentieke smaken voor de doe het zelver, houdt je van de Surinaams keuken dan kun je hier alles vinden.

Sandhia’s Surprise Box

Met korting Sandhia’s Recepten Surprise Box besteld. Mooie producten en een ideale kennismaking om zelf de lekkerste gerechten uit de Surinaamse keuken te bereiden.

Valutata 4 stelle su 5

Sneller dan verwacht en uiteraard weer heerlijk

Bestellen ging prima en pakketje was een dag eerder in huis dan ik verwachtte. De potjes waren allemaal goed verpakt. Een aantal bestelde artikelen kende ik al (nasi & bami) maar ik heb mijzelf ook verwend met een aantal artikelen die ik nog niet kan . Dat kan niet anders dan smullen worden

Snelle verzending, fijne producten

Ik heb de suprise box besteld, om ook eens verrast te worden met andere producten. Ik ben al bekend met de producten, maar in deze box zaten ook producten die ik nog nooit geprobeerd had. Verzending was snel, goed verpakt en ben tevreden met de producten

4 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Maar eens een verrassingspakket besteld…

Maar eens een verrassingspakket besteld en dan meteen in 2-voud. Lokale supermarkt heeft geen specifieke Surinaams producten dus vandaar. De twee dozen met inhoud werden snel verstuurd en bezorgd en tot mijn verrassing was eigenlijk ieder product individueel verpakt. Zo kan het glaswerk van de potjes nooit breken. Wel arbeidsintensief natuurlijk. We hebben al diverse gerechten gemaakt waarbij de rotibladen en de Madame Jeanette sambal en de Trassie Trafasie wel heel erg in de smaak vielen. Er komt zeker een vervolgbestelling.

Authentieke producten!

Traditionele smaken, echt ver boven elk concurrerend bedrijf. De diepgang en authenticiteit zijn voor mij een nieuwe ervaring bij "ready-to-eat" producten en merken. Het werd binnen 24 uur thuisbezorgd, alles netjes ingepakt; dus echt een positieve ervaring, en ik zal dit zeker aanbevelen aan iedereen.

Sandhia's recepten kookboek…

Laatst het Sandhia's recepten kookboek besteld; Deel 6. Een gebonden boek met 245 pagina's.
Binnen 24 in huis als brievenbus pakketje. Een culinair geschenk van een gepassioneerde familiekeuken!

15 maggio 2025

Mooi en compleet kookboek

Super mooi kookboek, duidelijke omschrijving van de stappen die je moet maken. Heel leuk met de QR code, om ook te zien hoe het gemaakt wordt.
En vooral, ontzettend veel recepten, dat wordt de aankomende tijd flink smullen!

23 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Had door onverklaarbare reden de…

Had door onverklaarbare reden de verkeerde artikel ontvangen...contact via de mail opgenomen de volgende dag werd ik gebeld dat ze het gingen uitzoeken..nog geen uur later een mail terug dat ze het juiste product zouden opsturen en zoals beloofd de volgende dag had ik het binnen!!

In een woord een top service...
Zou iedereen die van Surinaams eten houden deze site aanbevelen.

15 maggio 2025

Top service en verzending

Snelle levering na 1 dag al in huis.
Goede verpakking zodat je potjes niet kunnen breken.
Goede service na wat vragen en na levering.
Ik raad het echt aan om hier te bestellen.
Mijn evaring is een 10 hopelijk ook voor andere mensen.

Op na de volgende bestelling om te kunnen genieten van de Surinaamse keuken!!!

19 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super goede levering ook super snel had…

Super goede levering ook super snel had het de volgende dag allemaal al in huis. de faya lobi potjes waren super goed verpakt zodat ze niet kunnen breken tijdens hun reis en dankzij faja lobi hoef je niet meer alle losse ingrediënten er in te doen wat super veel werk en tijd bespaard.
De faja lobi potjes hebben precies die authentieke traditionele smaak waarom het rad zelf uitvinden als alles in een potje zit wat precies hetzelfde smaakt geeft ik zeg een dikke 10 en tot heel snel weer ziens

6 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Het is een prachtig boek met heerlijke…

Het is een prachtig boek met heerlijke recepten! Er staan ook foto’s bij wat ik zelf altijd fijn vind. Wij hebben het boek een goede week in huis en ben al verliefd op drie gemaakte gerechten. De saté, nasi en macaroni zijn zalig!!
Het boek hebben wij besteld en zeer snel geleverd gekregen in goede verpakking.
Het boeken hebben wij gekocht nadat onze bonusvader er heerlijke recepten uit had gemaakt! Dit wilde wij thuis ook proberen en zo doende!

6 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più