Valutata 5 stelle su 5

Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd een feest in de keuken en op je bord met de producten van Faja lobi! Lekker, eenvoudig te maken en een groot assortiment om uit te kiezen. Of je nu kiest voor de nasi, de bami, de roti mas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Aangezien ik mijn favoriete Javaanse Marinade Trafasie niet meer in de supermarkt kon krijgen was ik blij verrast dat ik deze hier wel kon kopen. Goede ervaring en snelle levering.

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di condimenti

Scritti dall'azienda

Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Altijd een feest in de keuken en op je bord…

Altijd een feest in de keuken en op je bord met de producten van Faja lobi!
Lekker, eenvoudig te maken en een groot assortiment om uit te kiezen.
Of je nu kiest voor de nasi, de bami, de roti masala of de heerlijke saté marinade, met de recepten op de potjes en op de site zet je binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel.
Ik ben fan 
Ps Ook heel benieuwd naar de witte nasi trafasie

13 maggio 2026

Mooie producten

Mooie producten, die gemakkelijk toepasbaar zijn.
De smaak is ook lekker. Ik heb ook het recepten boek gekocht . Dus heb voorlopig nog genoeg inspiratie om te koken .

11 maggio 2026

Snelle verzending en kwaliteit

Mijn bestelling was binnen een dag verstuurd. Het receptenboek ziet er prachtig uit en de recepten klinken heerlijk, dus ik kijk ernaar uit het te proberen!

29 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Faja Lobi is snel en heerlijk

Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Roti op tafel.

Smaak: Rijk, kruidig en altijd consistent.
Gemak: Ideaal voor zowel beginners als snelle doordeweekse maaltijden.
Tip: De sauzen zijn vrij krachtig, dus wees voorzichtig met extra zout.

Kortom: Onmisbaar in de voorraadkast voor een snelle, smaakvolle Surinaamse touch. Een absolute aanrader!

5 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel de potjes van faka lobi vaak

Ik bestel de potjes van faka lobi vaak, super lekker de datum is altijd super lang houdbaar en het is goedkoper dat als je het bij een Dekamarkt of Vomar of Appie haalt zit soms wel 2 tot 3 euro verschil in
Alle bestellingen die ik heb gedaan gingen altijd goed ! Ik zeg Surinaamseten.nl GA ZO DOOR !!!!!

5 maggio 2026

Super lekkere spullen

Super lekkere spullen, heerlijk! Ik heb de best-seller box besteld: was snel in huis en de eerste gerechten al gemaakt. Snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Perfecto! ✅

4 maggio 2026

Saoto besteld heerlijk

Saoto besteld kan het op dit moment niet in de winkel krijgen ook hier was het niet op voorraad maar heel aardig kreeg een mail dat de saoto op voorraad was.
Bestelling en levering via de site loopt vlot en zeer tevreden.
Het is de lekkerste basis om saoto te maken echt een aanrader.

18 aprile 2026

Faja Lobi Saoto mix

Onlangs greep ik bij 3 winkels mis toen ik de Faja Lobi Saoto mix moest hebben, maar gelukkig kon ik bij Faja Lobi Food online bestellen en had ik het de volgende dag in huis ! Jullie hebben 30 man heel gelukkig gemaakt, want als ik die 10 liter Saoto niet serveer op een verjaardag, dan is het gewoon geen feestje ;-) Die 10 minuten stilte, als iedereen aan de soep zit is echt fantastisch ! Dus Faja Lobi, ontzettend bedankt ! Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

17 aprile 2026

Makkelijk en lekker

Ik vind veel Surinaamse recepten nogal intimiderend met al die ingrediënten, maar hier zit alles al bij elkaar. Ik heb van Surinaamse/Javaanse/Antilliaanse vrienden complimenten gekregen voor ‘mijn’ bami en Saoto. Die vinden uiteraard dat ik dat eigenlijk from scratch moet leren maken, maar met Faja Lobi ben je gewoon met 1 potje klaar en het smaakt altijd goed. Bestellingen komen altijd snel binnen.

29 aprile 2026

Top produkt

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. De producten zijn makkelijk te bereiden en met de kruiden van Faja Lobi krijg je echt een authentieke Surinaamse smaak. De kwaliteit is uitstekend en de gerechten smaken zoals je ze uit de Surinaamse keuken mag verwachten. Zeker een aanrader!

13 aprile 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più