Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Leggi di più
Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Leggi di più
Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Leggi di più
Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.
Ringbaan Zuid 8, 6905 DB, Zevenaar, Paesi Bassi
- surinaamseten.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Het is een prachtig boek met heerlijke…
Het is een prachtig boek met heerlijke recepten! Er staan ook foto’s bij wat ik zelf altijd fijn vind. Wij hebben het boek een goede week in huis en ben al verliefd op drie gemaakte gerechten. De saté, nasi en macaroni zijn zalig!!
Het boek hebben wij besteld en zeer snel geleverd gekregen in goede verpakking.
Het boeken hebben wij gekocht nadat onze bonusvader er heerlijke recepten uit had gemaakt! Dit wilde wij thuis ook proberen en zo doende!
Wij bestellen zeker nog eens!
Nette en duidelijke website en communicatie. Prijzen zijn transparant en de producten erg goed en naar wens.
Wij bestellen zeker nog eens!
Super lekkere makkelijk te gebruiken…
Super lekkere makkelijk te gebruiken producten , snelle verzending en de kookboeken zijn erg duidelijk met heerlijke gerechten die denk ik voor iedereen te bereiden zijn , ook al ben je misschien geen keukenprins(es)
Een echte aanrader dus
vegan trassie
Ik heb vegan trassie bij hun besteld. Prima te eten!
Zo hoefde ik ook niet winkels af te struinen voor een niche-product.
Op het beloofde moment bezorgd.
Het boek is al prachtig om er gewoon doorheen te bladeren.
Ik had het boek bekroonde Familie besteld en had hem al na twee dagen binnen. Was heel mooi verpakt in een doos met dezelfde afbeelding als het boek. Ik heb al twee recepten gemaakt en ik ben zeer tevreden met de uitleg en de mooie plaatjes.
Faja Lobi producten
Wij gebruiken de Faja Lobi producten best al lang
Keek altijd op internet voor een heerlijk recept hiervoor
Heb nu ook de kookboeken gekocht
Waar heerlijke gevarieerde recepten in staan en wij er al het nodige van hebben uitgeprobeerd . en wij kunnen zeggen de moeite waard en heel verfijnde keuken echt een aanrader
(H)eerlijk boek.
Ik heb het boek besteld, vol met allerlei lekkernijen.
Heel erg gemakkelijk om nu heerlijk eten te kunnen maken met al de recepten !
Heerlijke ketjap en niet te vergelijken…
Heerlijke ketjap en niet te vergelijken met andere merken ketjap.
Jammer dat het bijna nergens verkrijgbaar is maar de on-line shop werkt goed
What a pleasure!
What a pleasure! Faja Lobi sent by courier to the UK. My favourite on toast.
Wat een duidelijk top boek
Wat een duidelijk top boek.
Heb al verschillende recepten gemaakt.
De Surinaamse bami is echt een aanrader helemaal top.
En erg makkelijk om te maken.
Ben zeer enthousiast
Arie
Snel acuraat en goed verpakt.
Wat een ander niet heeft kan je hier wel vinden.
Wij hebben nu al een aantal keer Surinaams eten gemaakt en ook voor feesten. Eigenlijk altijd een succes.
Bij surinaams eten konden we wel de sateh marinade vinden van Faja Lobi en werd goed verpakt, dezelfde dag aan ons verzonden.
Een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Kookboek deel 6
Snelle levering & Práchtig verpakt kookboek !! Wat een heerlijke recepten, duidelijke omschrijving en wat ik nog nooit heb gezien in kookboek is de QR code bij elk recept. Daarmee kun je de kookvideo bekijken, echt fantastisch!! Heel blij mee!!
Geweldige producten om heerlijke…
Geweldige producten om heerlijke gerechten mee te maken.
De producten van Faja Lobi zijn…SUPER Awesome
De producten van Faja Lobi zijn verwerkt met echte surinaamse kruiden. Ze zijn makkelijk toepasbaar en zorgen voor een aangename (Surinaamse) smaak. Ook het kookboek met bekroonde familierecepten is een aanrader. Staan de gerechten duidelijk in omschreven en een filmpje ondersteunt het gerecht. Dit maakt dat alle recepten makkelijk te bereiden zijn. Elk recept geeft dan ook aan welke producten van Faja Lobi je het beste kunt gebruiken. Ik ben een fervent aanhanger!
Je gerecht is altijd een succes.
Lekkere recepten met heerlijke smaakmakers. Hierdoor lukt je gerecht altijd.
Bestelling was snel binnen
Bestelling was snel binnen, snel aan de slag met de lekkere recepten
Ik vind het geweldige producten en de…
Ik vind het geweldige producten en de bezorging was top besteld en de volgende dag was het al geleverd in België
Lekker kookboek!
Via de website van Faja Lobi voor een recept kwam ik hun kookboek tegen. Deze op dag van aankomst meteen gebruikt en twee lekkere gerechten uit gemaakt.
Vega trassi is een uitkomst!!
Ik ben dol op rendang. Alleen ben ik allergisch voor vis- en schelp-/schaaldieren. Trassi is een belangrijk ingrediënt in het gerecht, maar mag ik dus niet. Als alternatief gebruik ik hiervoor de vega trassi. De rendang smaakt er niet minder om en ik kan het weer heerlijk eten, evenals meerdere gerechten waarin trassi hoort. Ideaal! Verzending was trouwens ook erg snel en netjes verpakt
Heerlijke producten
Heerlijke producten, snelle bezorging. Een feest op je bord met Sandhia's receptenboek
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.