Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Leggi di più
Altijd een feest in de keuken en op je bord met de producten van Faja lobi! Lekker, eenvoudig te maken en een groot assortiment om uit te kiezen. Of je nu kiest voor de nasi, de bami, de roti mas... Leggi di più
Onlangs greep ik bij 3 winkels mis toen ik de Faja Lobi Saoto mix moest hebben, maar gelukkig kon ik bij Faja Lobi Food online bestellen en had ik het de volgende dag in huis ! Jullie hebben 30 man he... Leggi di più
Na een mail te hebben verstuurdover een product had ik snel een antwoord terug. Daarna producten besteld die ik de volgende dag al snel en netjes verpakt binnen kreeg. Nu kon ik heerlijk en vooral ma... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.
Ringbaan Zuid 8, 6905 DB, Zevenaar, Paesi Bassi
- surinaamseten.nl
Lekker eten en snel geleverd
Lekker eten en veel keuze in de webshop. Makkelijk bestellen en snel geleverd!
Top produkt
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. De producten zijn makkelijk te bereiden en met de kruiden van Faja Lobi krijg je echt een authentieke Surinaamse smaak. De kwaliteit is uitstekend en de gerechten smaken zoals je ze uit de Surinaamse keuken mag verwachten. Zeker een aanrader!
Een dikke 10 voor het fajalobi team!
Na een mail te hebben verstuurdover een product had ik snel een antwoord terug.
Daarna producten besteld die ik de volgende dag al snel en netjes verpakt binnen kreeg. Nu kon ik heerlijk en vooral makkelijk saoto soep maken met de potten van Faja Lobi saoto soep! Een echte aanrader! Ga hier zeker vaker bestellen want ze hebben ook heerlijke recepten op hun site!
Meerdere potten Saoto Tragassie besteld…
Meerdere potten Saoto Tragassie besteld toen deze weer voorradig waren. Goed verpakt, keurige levering en netjes op de hoogte gehouden. Ben erg blij met de producten en service ;)
Heb het recepten boek ontvangen,
Heb het recepten boek ontvangen,
erg lekkere recepten en ook erg duidelijk omschreven allemaal,
heel erg blij ermee!
Lekker en mooie producten (Suprise Box)
Ik heb de Suprise Box besteld om de producten van Faja Lobi te ontdekken. Dit was een goede keus! Er zaten verschillende producten in en ik heb daardoor verschillende gerechten kunnen maken. De recepten staan op de producten, maar ook de site van Faja Lobi staan heel veel lekkere recepten! Ik zal zeker vaker gaan bestellen.
De bestelling duurde wel 2 dagen langer dan aangegeven werd op de site.
Ik ben echt onder de indruk…
Ik ben echt onder de indruk van de producten van Faja Lobi. Wat meteen opvalt, is de rijke, authentieke smaak die je gerechten een enorme boost geeft. Of je nu een simpele maaltijd maakt of uitgebreid kookt, met deze producten voeg je in één keer diepte en karakter toe.
Wat ik vooral waardeer, is dat de smaken zo goed in balans zijn. Niet te zout, niet te scherp, maar precies goed. Je proeft duidelijk dat er aandacht is besteed aan kwaliteit en traditie. Het voelt alsof je een stukje Surinaamse keuken in huis haalt, zonder dat je zelf urenlang hoeft te experimenteren.
Daarnaast zijn de producten ook heel veelzijdig. Je kunt er echt alle kanten mee op: van marinades tot sauzen en van snelle doordeweekse maaltijden tot gerechten voor speciale gelegenheden. Dat maakt het niet alleen lekker, maar ook praktisch.
Kortom: Faja Lobi is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die van smaakvol koken houdt en zijn gerechten nét dat beetje extra wil geven.
Netjes een mail ontvangen
Netjes een mail ontvangen wanneer een product weer aanwezig was. Woensdag besteld en donderdag al netjes geleverd! Super netjes verpakt!
Snel geleverd en goed verpakt
Snel geleverd en goed verpakt, ik raad Faja Lobi zeker aan!
Voor de eerste keer boek besteld heel…
Voor de eerste keer boek besteld heel snel en netjes ontvangen ben zeer tevreden over faja lobi foodprocessor
Ik kon al geruime tijd in winkels of…
Ik kon al geruime tijd in winkels of toko's de Saoto Trafasie niet krijgen. Ik heb het uiteindelijk kunnen bestellen bij Surinaamsetenonline.nl. Meteen 12 potten besteld, die heel snel en perfect verpakt bezorgd werden. Heel blij dat wij nu weer kunnen genieten van die heerlijke basis voor soep. Ik ga zeker vaker hier bestellen.
Super lekkere kruiden vooral saoto soep…
Super lekkere kruiden vooral saoto soep heerlijk
Mooi kookbkek
Snel geleverd, echt een heel mooi en compleet kookboek met heerlijke recepten. Ben er heel blij mee.
Ben zeer blij met het kookboek
Ben zeer blij met het kookboek. En heb al verschillende gerechten geprobeerd en het was een uitdaging voor me maar het was heerlijk. De kruiden en sauzen die ik bij het kookboek kreeg was perfect. Heb er van genoten en zie er naar uit om de andere rechten uit te proberen. Top , en de filmpjes die jullie online zetten top . Een aanrader voor iedereen. Proberen mensen . Grt.danny
Snel heel lekker eten
De bestelling al de volgende dag in huis en alle potten netjes verpakt in bubbeltjes plastic. Mijn specialiteit is de saoto soep, zo heerlijk en heel makkelijk te maken. Altijd weer een succes. Heb het kookboek ook in huis, makkelijke recepten, goed uitgelegd. Voor iedereen een aanrader.
Gisteravond besteld nu al in huis
Gisteravond besteld nu al in huis. Met aandacht ingepakt. Bedankt voor de service!
faja lobi is…smikkelen!!
De producten van faja lobi zijn werkelijk verrukkelijk. Of je er nou vlees mee marineert of tofu en zelfs paprika’s, het is echt smikkelen. In een handomdraai lekker eten op tafel! Ze leveren super snel en super goed ingepakt. Echt een aanrader!
Heerlijke doos met producten ontvangen
1 week geleden weer een heerlijke doos met producten ontvangen. Dit is een hele smakelijke aanvulling om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.
Goede site
Omdat er op het moment in de winkels te weinig stond van de bami trafasie,hebben we de trafasie via hun site besteld.
Zaterdags besteld, dinsdag in huis potjes apart verpakt in bubbeltjes plastic en in een goed verpakt karton geleverd.
Prima site
Top recepten en kwaliteit
Top recepten en kwaliteit
Snelle levering en prettig contact
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.