Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Leggi di più
Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Der... Leggi di più
Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Super hurtig levering og gode varer! 5 store stjerner herfra. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
God jul 🌲
SUPER priser, behagelige medarbejdere og rigtig god service! 😎
Kære læser
Købt et smart Watch som gik i stykker sende billede af det og samme dag var der et nyt på vej super service og hurtig tilbagevending
Helt i top 👍👍👍👍👍
Købte et fodbold spejl som skulle være i sort og sølv,så kom det hjem så skulle jeg selv samle det med en luset skabelon som krøllede,spejl vil jeg ikk kalde det da det var helt sort og klistermærkerne kunne ik klister😪😪aldrig om jeg køber deres skrammel mere

Risposta di Superprice.dk
Jeg var så uheldig at modtage en defekt vare, men samme dag jeg skrev ind fik jeg hurtigt svar. Jeg sendte varen retur og fik et nyt produkt.
Hurtik ekspedition og yderst behaligt forløb med superprice.dk kan varmt anbefales, herfra👍
wall stickeren kan slet ikke side fast på væggen selvom jeg har fuldt anvisningerne! den krøller stadig efter 3 døgn i press.

Risposta di Superprice.dk
ikke hurtig, men heller ikke langsom levering.
rigtig svært at finde ud af hvordan man returnere.:(

Risposta di Superprice.dk
Pakken kom lige til tiden og der var ingen problemer. Mere er der ikke at sige. Klart jeg giver 5 stjerner:)
Jeg tror det er en af de bedste købsoplevelser jeg har haft, med både vare og kundeservice i tankerne. Stort udvalg, gode priser og forbløffende god kundeservice.
Tusinde tak til Jannick i telefonen, som har jeg hjulpet mig mange gange, og til Simon på mail, som også har været yderst behjælpelig.
Det sætter jeg stor pris på!
Hurtig levering & gratis kuglepen med i købte.
Jeg modtog min pakke og da jeg åbner den fik jeg en gratis kuglepen med gratis. Her hanlder jeg helt sikkeret igen.
Super kundeservice, hurtig levering, gode produkter.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.