Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

4. Negozio di accessori per cellulari
  5. Negozio di batterie
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Hej John,

Vi er kede af at din købsoplevelse ikke har været udelukkende positiv.

Hvis du har modtaget den forkerte vare, kan vi naturligvis kun beklage dette men så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, så du kan få det korrekte sendt.

Det undrer os dog at du vælger at ytre din utilfredshed her på Trustpilot i stedet for at kontakte os, så vi kan finde en konstruktiv løsning, så du er glad - og vi kan få en tilfreds kunde.

Trustpilot er, som navnet angiver, en service hvor man kan vurdere om virksomheden man overvejer at handle hos, er troværdig.
At vi kommer til at sende dig det forkerte produkt er desværre noget der sker engang i mellem - vi er kun mennesker.
Men det er servicen derefter der er vigtig for at vurdere en virksomheds troværdighed. Det er meget svært at yde service, når man ikke er bekendt med problemet.

Du er som sagt meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere vedr ombytning af produktet.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig skrive igen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og super god service

Hurtig levering og super god service, da jeg ikke lige kunne få det til at fungere, men med lidt hjælp fik vi det til at fungere 🤗

12 agosto 2026

Hej Linda.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os, alt i alt, har været en god oplevelse og at du er tilfreds med servicen :-)

Vi gør en stor dyd ud af at gøre det til et godt forløb for kunderne samt at levere ordren ultra hurtigt til en billig pris, når de gennemfører et køb hos os - så dejligt at du er tilfreds.

Valutata 4 stelle su 5

ur med fald alarm til senior

Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år.
Ved "fald" lyder en høj tone og uret vibrerer så han kan nå at afstille alarmen inden der ringes ud. Desværre er fald alarmen RET følsom (følsomhed kan ikke ændres). Men efter et par dage har han fået styr på at afstille fejlalarmer og vi er alle ret tilfredse
Prisen er fornuftig og forsendelsen hurtig.

27 luglio 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med varen og at du syntes at dit køb hos os har været en god, - og hurtig oplevelse :-)

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse og hurtig leveing

Super god oplevelse og hurtig svar og levering.
Helt klart et sted jeg kan anbefale.

28 luglio 2026

Hej Mohamed,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god oplevelse :-)

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god købsoplevelse!

Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs i forløbet var der god kommunikation på mail og sms, og min pakke ankom cirka 1-2 hverdage senere, og jeg hentede pakken i en pakkeshop tæt på hvor jeg bor. Det eneste minus var at man ikke selv kunne vælge pakkeshoppen, det gjorde hjemmesiden for en, men det fungerede faktisk meget godt. Jeg installerer snart converteren, og så kan jeg bruge min dvd-VHS maskine på mit nye fjernsyn, og det var det som var formålet. Tak til superprice for nogle gode priser, og til GLS for at bidrage til en rigtig god købsoplevelse. Tak.

27 luglio 2026

Hej Jakob

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god, billig og hurtig oplevelse og at du er tilfreds med servicen :-)

Got my stuff fast

Got my stuff fast, and it is fully functional. Can't ask for more

29 giugno 2026

Hi Adrian.

Thanks for your positive review.

We are glad that you are satisfied with the delivering time and the product in general.

We hope to see you on Superprice.dk again in the future :-)

Have a nice day.

Best regards
Superprice

Vildt hurtig levering

Vildt hurtig levering, de to Scart til HDMI convertere fungerede perfekt. Skulle tilsluttes 5 V fra usbpowersupply.
Termometeret havde jeg forestillet mig umidelbart ville kunne virke men nej . Der var intet batteri medleveret hvilket også fremgik af hjemmesiden. Det var et lille knapcellebatteri som man jo ikke lige har ved hånden.
Tænk hvis hjemmesiden havde et godt tilbud på et batteri (LR44) og mindede køberen om at købe dette for at termometeret kunne virke. Nå men jeg burde jo selv ha set mig for. Senere så jeg en anden dansk hjemmeside (Ren olie) have det samme termometer til kun 90,- incl batteri så der kunne jeg have sparet 48 kroner plus batteri plus besværet med at skaffe det .
ÆV Øv det er jo min fejl.
Mvh Lars

1 luglio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Skidt produkt

Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Derudover følger der en opsætningsvejledning med, men den er meget mangelfuld og gør opstarten unødigt besværlig.

Superpris.dk håndtering 5*
Det solgte produkt 1*
I alt 3/5 stjerner.

27 maggio 2026

Meget tilfreds.

Jeg er mega tilfreds. Alt gik nemt og hurtigt, og varen levede fuldt ud op til, hvad jeg havde håbet.
Så helt klart 5 stjerner herfra.

13 maggio 2026

Hej Joy,

Valutata 5 stelle su 5

Tak for mit selvlysende tape

Tak for mit selvlysende tape, det virker fint. Leveringen var hurtig.

9 maggio 2026

Hej Realisten,

Valutata 4 stelle su 5

Mega god kvalitet men den vibrerer helt…

Mega god kvalitet men den vibrerer helt vildt meget nogle gange når der sker noget i mit spil

28 aprile 2026

Hej Oskar,

Hej Claus,

Købte 2 Ps4 controllere

Købte 2 Ps4 controllere. En var defekt med en af knapperne. Gjorde dem opmærksom på defekten. Vupti så sendte de en ny indenfor et døgn! Det er god service!

20 aprile 2026

Hej Brian,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi gør en stor dyd ud af at gøre det til et godt forløb for kunderne samt at give kunderne en god og tryg oplevelse ved reklamationer - så dejligt at du er tilfreds.

Super service af Jannik

Super service af Jannik, han hjalp mig med at få de rigtige størrelser til mine drenges dykker masker. Super priser i forhold til konkurrenterne, kæmpe tak.

21 aprile 2026

Hej SS,

Valutata 5 stelle su 5

Fin pris og hurtig levering.

Fin pris og hurtig levering.

10 aprile 2026

Hej Christina,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più