Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Leggi di più
Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig god service med ombytning på defekt kontroller! Hurtigt nemt og venligt! Ligesom det skal være, ikke for meget snik-snak.
Hurtig levering og super god service, da jeg ikke lige kunne få det til at fungere, men med lidt hjælp fik vi det til at fungere 🤗

Risposta di Superprice.dk
Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år.
Ved "fald" lyder en høj tone og uret vibrerer så han kan nå at afstille alarmen inden der ringes ud. Desværre er fald alarmen RET følsom (følsomhed kan ikke ændres). Men efter et par dage har han fået styr på at afstille fejlalarmer og vi er alle ret tilfredse
Prisen er fornuftig og forsendelsen hurtig.

Risposta di Superprice.dk
Super god oplevelse og hurtig svar og levering.
Helt klart et sted jeg kan anbefale.

Risposta di Superprice.dk
Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs i forløbet var der god kommunikation på mail og sms, og min pakke ankom cirka 1-2 hverdage senere, og jeg hentede pakken i en pakkeshop tæt på hvor jeg bor. Det eneste minus var at man ikke selv kunne vælge pakkeshoppen, det gjorde hjemmesiden for en, men det fungerede faktisk meget godt. Jeg installerer snart converteren, og så kan jeg bruge min dvd-VHS maskine på mit nye fjernsyn, og det var det som var formålet. Tak til superprice for nogle gode priser, og til GLS for at bidrage til en rigtig god købsoplevelse. Tak.

Risposta di Superprice.dk
Vildt hurtig levering, de to Scart til HDMI convertere fungerede perfekt. Skulle tilsluttes 5 V fra usbpowersupply.
Termometeret havde jeg forestillet mig umidelbart ville kunne virke men nej . Der var intet batteri medleveret hvilket også fremgik af hjemmesiden. Det var et lille knapcellebatteri som man jo ikke lige har ved hånden.
Tænk hvis hjemmesiden havde et godt tilbud på et batteri (LR44) og mindede køberen om at købe dette for at termometeret kunne virke. Nå men jeg burde jo selv ha set mig for. Senere så jeg en anden dansk hjemmeside (Ren olie) have det samme termometer til kun 90,- incl batteri så der kunne jeg have sparet 48 kroner plus batteri plus besværet med at skaffe det .
ÆV Øv det er jo min fejl.
Mvh Lars
Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Derudover følger der en opsætningsvejledning med, men den er meget mangelfuld og gør opstarten unødigt besværlig.
Superpris.dk håndtering 5*
Det solgte produkt 1*
I alt 3/5 stjerner.
Super imødekommende kundeservice der viste forståelse for situation og udviste ekstraordinær god service. Kommunikationen var varm og man fik indtryk at ikke bare at være en “kunde”. Ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg er mega tilfreds. Alt gik nemt og hurtigt, og varen levede fuldt ud op til, hvad jeg havde håbet.
Så helt klart 5 stjerner herfra.

Risposta di Superprice.dk
Tak for mit selvlysende tape, det virker fint. Leveringen var hurtig.

Risposta di Superprice.dk
Mega god kvalitet men den vibrerer helt vildt meget nogle gange når der sker noget i mit spil

Risposta di Superprice.dk
Købte 2 Ps4 controllere. En var defekt med en af knapperne. Gjorde dem opmærksom på defekten. Vupti så sendte de en ny indenfor et døgn! Det er god service!

Risposta di Superprice.dk
Super service af Jannik, han hjalp mig med at få de rigtige størrelser til mine drenges dykker masker. Super priser i forhold til konkurrenterne, kæmpe tak.

Risposta di Superprice.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.