Superprice.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più

Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs... Leggi di più

Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Leggi di più

Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Der... Leggi di più

1. Negozio di computer e accessori
  2. anche in
  3. Fornitore di servizi di giochi al computer
  4. Negozio di accessori per cellulari
  5. Negozio di batterie
  6. Negozio di televisioni

Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super tilfreds med mit køb plus hurtigt…

Super tilfreds med mit køb plus hurtigt levering

27 marzo 2024

Hej Morten.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god, billig og hurtig oplevelse og at du er tilfreds med forløbet :-)

Vi gør en stor dyd ud af at gøre det til et godt forløb for kunderne samt at levere ordren ultra hurtigt til en billig pris, når de gennemfører et køb hos os - så dejligt at du er tilfreds.

Hej Anders.

Vi er kede af at din købsoplevelse ikke har været udelukkende positiv.

Vi beklager at vi er kommet til at lave en fejl - men vi har heldigvis fundet en god løsning til dig, så du har fået den vare du har bestilt.

Det undrer os dog at du vælger at ytre din utilfredshed her på Trustpilot før du ved hvordan vi reagerer på din henvendelse.

Trustpilot er, som navnet angiver, en service hvor man kan vurdere om virksomheden man overvejer at handle hos, er troværdig.
At der er sket en pakkefejl, er desværre noget der sker engang i mellem - indenfor alle brancher.
Men det er servicen derefter der er vigtig for at vurdere en virksomheds troværdighed - og der håber vi at vi har levet op til din forventning.

Uanset hvad, så håber vi at varen vækker glæde.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig skrive igen.

Super Superprice

Jeg kan godt anbefale Superprice! Jannick fra kundeservice var meget hjælpsom. Og priserne er virkelig... super! :)

18 marzo 2024

Hej Lena.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god, billig og hurtig oplevelse og at du er tilfreds med servicen :-)

Fantastisk kundeserivce

Fantastisk kundeserivce, som man sjældent møder andre steder.

Vi købte et smartwatch til vores søn, som vi desværre havde udfordringer med, at få til at virke korrekt.
Uret blev straks ombytte til et nyt uden diskussion. Med det nye ur oplevede vi desværre samme udfordringer, og også her tilbød Superprice fluks, at ombytte til endnu et nyt af samme model, en helt andet model eller pengene tilbage.

Afslutningvis har dialogen med Superprice hele vejen igennem været imødekommende og kompentent.

De stærkeste anbefalinger herfra.

21 febbraio 2024

Hej Jakob.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god oplevelse :-)

OK og ikke så OK

OK: Jeg købte to Sandberg powerstations med håndsving, til en fornuftig pris. Desuden en lille bluetooth højttaler.
Ikke så OK: I begge powerstations var den plasticmasse, der skulle holde "indmaden" på plads, gået i småstykker, så det var to "rasleæsker", jeg modtog. Om det skyldtes Superprice/Sandberg, emballeringen (virkede ikke særligt solid) og/eller PostNord, ved jeg ikke. Heldigvis kunne de begge åbnes og repareres nødtørftigt, så rasleriet kunne høre op.

Rigtig god.

Rigtig god.

Hej Michelle.

Superprice.dk

Det virker perfekt og super hurtig levering

Super hurtig levering

Hej Johannes.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med varen og at du syntes at dit køb hos os har været en god, - og hurtig oplevelse :-)

Superprice.dk

Jeg har handlet flere gange ved…

Jeg har handlet flere gange ved Superprice og hver eneste gang, oplever jeg super service og hurtig levering. Jeg kommer helt sikker til at handle hos dem igen, tak til teamet ved Superprice, som i øvrigt er ved at undersøge om de kan skaffe en holder/taske hjem til mine Sony høretelefoner.

29 gennaio 2024

Hej Jeanette.

60kr for at returnere

Købte en oplader til 190kr, med 40kr levering blev det 230kr. Den kom 2 dage efter. Så fandt jeg ud af at jeg ikke skal bruge den alligevel så jeg returnerede den.
Det blev 60kr for at sende den tilbage som jeg selv betaler. Efter 20 dage var der ikke sket noget, så jeg sendte dem en besked, som jeg fik svar på efter 3 dage. Det viser sig at de har travlt på grund af julen, som sådan set er fair nok og er hvorfor jeg giver 3 stjerner. Jeg fik 230kr samme dag, men efter at betale for levering bliver det 170kr jeg i realiteten får + knap et måneds ventetid.

14 febbraio 2024

Liverpool wallsticker

Købte en Liverpool wallsticker. Alt kom fint frem med GLS. Dog selve opsætningen af wallsticker fungerede ikke godt, måtte smide alt ud. Gjorde alt hvad der stod i instruktionerne, men wallsticker ville ikke hænge ved:( øv!

10 febbraio 2024

Hej Kristian.

Vi er kede af at din købsoplevelse ikke har været udelukkende positiv.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, så du kan få den ombyttet eller pengene tilbage.
Det skal stå dig frit for.

Det undrer os dog at du vælger at ytre din utilfredshed her på Trustpilot i stedet for at kontakte os, så vi kan finde en konstruktiv løsning, så du er glad - og vi kan få en tilfreds kunde.

At et produkt ikke lever op til forventningerne er desværre noget der sker engang i mellem - indenfor alle brancher.
Men det er servicen derefter der er vigtig for at vurdere en virksomheds troværdighed. Det er meget svært at yde service, når man ikke er bekendt med problemet.

Du er som sagt meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere vedr en god løsning.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig skrive igen.

Quick levering

29 gennaio 2024

Hej Connie.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at du syntes at dit køb hos os har været en god, - og hurtig oplevelse :-)

Dårlige controller - Fin kommunikation

Jeg havde bestilt en controller fra hjemmesiden. Den fungerede fint i 2-3 uger, hvor at R3 knappen bliver defekt.

Jeg skriver så til supporten, og får sendt video materiale. Og får derefter tilsendt en ny controller 6 dage efter.

Controller jeg så får tilsendt, kan man se på indpakningen den tidligere er pakket ud. Og den virkede så hellere ikke.

Jeg kommer ikke til at vente en uge mere, for at prøve lykken med deres næste controller der højst sandsynligt hellere ikke virker.

God nok kommunikation i support. Men controllersne de sælger er simpelthen bare ikke noget værd. Ik prøv lykken! :)

8 dicembre 2023