Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Der... Leggi di più
Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Super service købte Ipad cover det viste sig at Superprice havde fået en serie fejlbehæftede cover, efter i 3 omgange at modtage defekte cover fik jeg refunderet købet. Responsen var lynhurtig fra dag til dag og skulle ikke returnere defekte.
Er meget tilfreds med behandlingen, handler der gerne igen.
Købte høretelefoner som jeg ikke kunne få til at virke, ringede dertil og de forsøgte at finde fejlen,som jeg så selv var skyld i , men meget venlig og høflig betjening
Varen er som forventet. Rigtig god oplevelse. 👍 og tilmed en lille gave med i pakken, trods det ikke var et stort beløb.
Handler her gerne igen.
Varen kom hurtigt og levede op til forventningerne
Nu er det anden gang jeg bestiller fra denne side og begge gange har det levet helt op til mine forventninger. Svarer altid hurtig og pædagoisk på mail når jeg har "dumme" spørgsmål :-)
Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køber julegaver online😊Så godt gået af både jer og GLS👍👏Og varen levede FULDT op til mine forhåbninger👍😊Tusind tak for super service og behandling af min ordre🙏😊
Mvh. Christina
Købte et cover til IPad, det var knækket i hjørnet ved modtagelsen, skrev til dem og fortalte hvordan jeg havde modtaget varen samt sendte billede med. De skrev tilbage med beklagelse og skrev at jeg ville modtage et nyt dagen efter, det må man sige er kundeservice. Kun gode referencer herfra. Henrik Holgaard.😊😊😊
En meget god oplevelse
- let køb
- til en konkurrencemæssigt god pris
- de levere meget hurtigt, langt over forventning.
Det giver en god service og et godt image.

Risposta di Superprice.dk
Det er sket en fejl. Det har ikke været jeres firma jeg har været meget tilfredse med jeres produkt.

Risposta di Superprice.dk
Købte et itu til en iPhone. Det lignede slet ikke billederne og kvaliteten var elendig

Risposta di Superprice.dk
At vi kunne komme og hente de Scart stik vi skulle bruge istedet for at bestille dem over nettet.
Og derud over kano service.

SUPERSERVICE HOS SUPERPRICE
Det virker bare, sådan skal en webshops fungere !

Risposta di Superprice.dk
Havde problemer med min ps5 oplader til controller som jeg havde købt fra superprice. Jeg kontaktede dem og kom i kontakt med dem via kundeservice og det var en fremragende service. De sender en ny oplader og jeg har kun god feedback at komme med herfra👍

Gode varer og gode priser.. hurtig forsendelse - 5 stjerner herfra😊

Hurtig ekspedition
Nem kontakt til kundeservice
Super god behandling og kompetente medarbejdere
Venlighed
Gode priser

Risposta di Superprice.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.