Jeg har købt et ur med fald alarm til min far på 81 år. Jeg efterspurgte flere oplysninger om fald alarmsfunktionen - og fik svar på nogle af spørgsmålene ( dem som producenten svarede på). Ved "f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg søgte via Google efter en converter, som kan konvertere et scart signal om til hdmi, og jeg fandt en converter på superprice. De var billigere end andre steder, og jeg købte den hos dem. Undervejs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte min vare søndag aften d.1/12 og kunne allerede hente den i pakkeshoppen d.4/12😊det synes jeg er hurtig behandling og levering af pakker her i den travle julemåned, hvor rigtig mange køb... Leggi di più
Hurtig levering og fin håndtering af ordren. Selve produktet levede dog ikke op til forventningerne. Omkring halvdelen af de ca. 20 spil, jeg har testet, har fejl eller problemer i emulatoren. Der... Leggi di più
Superprice.dk webshop med kundeservice i højsædet samt dag til dag levering. Vi har Danmarks bedste priser på udstyr og tilbehør til alle spillekonsoller samt Apple-produkter. God kundeservice og support på alle produkter. Husk at vi har Dankort / kreditkort betaling og alle varer på eget lager, så du er sikret hurtig levering. Besøg www.superprice.dk og se alle vore gode tilbud.
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Købte Belkin powerbank. Meget glad. Fik utrolig dejlig betjene både på email og telefonisk. Et stort tak herfra og til opladere.dk

Risposta di Superprice.dk
Superhurtig fragt og fine priser.
Jeg købte en vare, der viste sig at være defekt.
Jeg skrev og fortalte dem det. De var meget venlige og sendte mig en ny. Jeg modtog den allerede dagen efter.

Risposta di Superprice.dk
Kom ved en fejl selv til at bestille samme vare 2 gange, og blev så ringet op om det var en fejl. Fantastisk service, og hurtig levering 💪👍

Yderst tilfreds!
Hurtig levering og passer perfekt
Skønt!

Varen vi købte var en wii 2 i en controler
Da vi havde en som ikke virkede.
Den vi købte kom dagen efter og virker fantastisk.
Kan klart anbefales

har lige købt en ps4 controller som ikke fungerer
den registrere absolut intet
taget ud af æsken og kan se hvor forfærdeligt kvalitet den er
spild af 200kr
håber i vil tage den retur ellers handler jeg aldrig hos jer igen

Risposta di Superprice.dk
Jeg har købt et sportsutstyr med alarm mv.
desværre var der kun en lille vejledning med til installation. Den var med utrolig små bogstaver - og på engelsk! Det er for dårligt!

Risposta di Superprice.dk
Super prof kundeservice,behagelig betjening og hurtig levering af ombytning vare,handler helt sikkert hos dem igen. Tak

Risposta di Superprice.dk
Fin service og hurtig levering.
Også selv om det bare var en lille ordre.
Vil bestemt anbefale dem til andre.
Og selv handle der igen. 👍👍👍

Risposta di Superprice.dk
Hurtig levering og fine ting der fungerer til en god pris kan godt anbefales
Tusinde tak til superprice for en rigtig hurtig sending af min vare, jeg blev mega glad for mit selvlysende ur, det er ikke sidste gang jeg handler med superprice. Alt er bare gået så fantastisk og som Superprice er mit ur også super.
Mange tak til jer. 🌹
Susan Bech.
Alt var lige som det skulle være! Første gang jeg handler her men bestemt ikke sidste !😃

Risposta di Superprice.dk
Super service,👌 hurtig svar på kundeservice telefon 👍 (Ingen chatbot)
Jeg er meget skuffet over min oplevelse med denne virksomhed, og jeg vil aldrig handle her igen. Jeg købte en lavkvalitets kinesisk spillekonsol til 149 DKK, som ikke levede op til mine forventninger, og derfor ønskede jeg at returnere den. Men før købet blev jeg på intet tidspunkt informeret om, at jeg selv skulle betale for returfragten, som kostede 59 DKK.
Ifølge EU’s regler skal forbrugerne tydeligt informeres om returprocedurerne og deres omkostninger, før købet gennemføres. Det skete ikke her. Oplysningerne er kun tilgængelige, når kunden har indtastet sit ordrenummer, hvilket først gives efter købet. Dette er en klar overtrædelse af forbrugerrettighederne.
Kundeservicen, især J….., viste sig at være inkompetent. Han ignorerede gentagne gange min klages kerne og gav irrelevante svar. For eksempel blev jeg efterfølgende informeret om, at jeg kunne vælge en anden fragtløsning til returneringen, men ikke DAO. Denne information blev først givet, efter jeg allerede havde startet returprocessen.
J…… hævdede også, at jeg havde misforstået noget, selvom jeg har screenshots af både handelsbetingelserne og returproceduren, der understøtter mine påstande.
Bestil hellere fra Temu. Det er nemmere og billigere at returnere, hvis du ikke kan lide varen.
Jeg forventer højst sandsynligt endnu et irrelevant svar, som ikke adresserer det reelle problem. Jeg handler aldrig her igen og vil heller ikke anbefale denne virksomhed til andre!”
I am extremely disappointed with my experience with this company, and I will never shop here again. I purchased a low-quality Chinese gaming console for 149 DKK, which did not meet my expectations, so I wanted to return it. However, at no point before the purchase was I informed that I would have to cover the return shipping cost, which was 59 DKK.
According to EU regulations, consumers must be clearly informed about the return process and its costs before making a purchase. This did not happen here. The information is only accessible after the customer enters their order number, which is provided only after the purchase. This is a clear violation of consumer rights.
The customer service, particularly J……, was completely incompetent. He repeatedly ignored the core of my complaint and gave irrelevant responses. For example, I was later informed that I could choose another courier service for the return, but not DAO. This information was only shared after I had already initiated the return process.
J…… also claimed that I had misunderstood something, even though I have screenshots of both the terms and conditions and the return process that clearly support my claims.
Order from Temu instead. It’s easier and cheaper to return if you don’t like the product.
I am likely to receive yet another irrelevant response that does not address the real issue. I will never shop here again and cannot recommend this company to anyone!

Risposta di Superprice.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.