Superkeukens - Utrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Zeelantlaan 15, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

METEEN GOED ADVIES. Eric nam de tijd om alles goed en vakkundig uit te leggen. Gelukkig niet pushen op beslissing of extra,s. In juni 2026 volgt plaatsing door BouwRob en aanpassen installaties doo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

• Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

600 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring met de koop van onze keuken

Bij de aankoop van onze keuken zijn we super geholpen door Bram. Hij nam alle tijd voor ons, dacht mee met bepaalde keuzes en forceerde niets. Ook had hij respect voor bepaalde keuzes die wij wilden en niet meteen logisch waren.

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij SK en zouden het aan anderen aanraden.

18 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je positieve review over je ervaring bij onze vestiging in Utrecht! Wat fijn om te lezen dat keukenadviseur Bram jullie zo goed heeft kunnen helpen. Het is altijd ons doel om samen met onze klanten de perfecte keuken samen te stellen zonder druk, en het is geweldig dat jullie dit ook zo hebben ervaren. We waarderen het dat jullie ons zouden aanraden, en we wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Super keuken👍🏻

Grote complimenten voor SuperKeukens Utrecht. Alles is heel erg goed verlopen. Ook complimenten voor RS montage en m.n. keukenmonteur Jouke. Erg blij met de goede communicatie en plaatsing. Dank jullie wel voor de mooie keuken. Wij zijn erg tevreden.

16 settembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review over onze vestiging in Utrecht, dank je wel! Geweldig om te lezen dat alles zo goed is verlopen en dat je zo tevreden bent met zowel de keuken als de communicatie en de montage. Jullie bedankt voor het vertrouwen en de complimenten. Veel kookplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer naar de Superkeukens !

Voor de tweede keer naar de Superkeukens gegaan voor een keuken! Vorig jaar een keukenblok laten plaatsen in tuin atelier, heel goed geholpen door mw. K.Mondé. Dus voor mijn droom keuken ook naar de Superkeukens gegaan en alweer heel goed geholpen! Mw Mondé heeft heel goed naar mij geluisterd en meegedacht, en tot nu toe ben ik zeer tevreden over mijn bestelling!
Inmiddels ben ik dus een vaste klant 😁

24 settembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat ontzettend leuk dat je voor de tweede keer bij ons bent geslaagd voor een nieuwe keuken! Keukenadviseur Kim zal blij zijn om te lezen dat ze je opnieuw goed heeft kunnen helpen. We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent over je ervaring. Geniet van je nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen!

Top winkel, geholpen door Kim Mondee

Geholpen door Kim Mondee, Fantastische service. Vanaf 1e minuut super vriendelijk geholpen. Heeft verstand van dr werk en legt alles goed uit. Goed advies gekregen waardoor wij de juiste beslissingen hebben kunnen nemen. Neemt de tijd voor je. Echt een winkel met TOP personeel. Onze aankoop is gedaan...nu wachten op de plastsing

22 agosto 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je geweldige review over onze vestiging in Utrecht! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service van keukenadviseur Kim. We zijn blij dat ze je goed heeft kunnen adviseren en dat je met een gerust hart de juiste beslissingen hebt kunnen nemen. We wensen jullie alvast veel kookplezier toe!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer blij met Kim en later ook Romano…

Zeer blij met Kim en later ook Romano van locaties Utrecht en Amersfoort. Behulpzame, integere adviseurs die meedenken en hun best doen te vinden wat bij je behoeften past. Heel anders dan de stereotype keuken verkoper uit sommige zaken. Mooie showroom die ze goed kennen zodat je een hoop kan zien. Hier ook geen onzinnige offerte waarbij je zelf de prijs actief met 30% omlaag moet krijgen.

21 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk dank voor de positieve woorden over de service in onze vestigingen in Utrecht en Amersfoort, met speciale vermelding van keukenadviseurs Kim en Romano. Bij Superkeukens staat prijstransparantie hoog in het vaandel en doen we niet aan onderhandelen. Bovendien ontwerpen we geen keuken voor onze klanten, maar met onze klanten. Super dat je dit ook zo hebt ervaren!

We wensen je nog vele jaren plezier met de nieuwe Superkeuken. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Top ervaring bij Super Keukens

We zijn super goed geslaagd bij Super Keukens! Veel keuze in verschillende keuken kleuren en materialen. We zijn geholpen door Kim. Een betere service hadden we niet kunnen wensen. Geen enkele vraag was te veel, het contact heel persoonlijk en bij alles heeft ze top advies gegeven. Nogmaals bedankt voor de goed service!

21 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn dat jullie bij onze vestiging in Utrecht geslaagd zijn voor een nieuwe keuken, gefeliciteerd met de aankoop! We streven er altijd naar om de aanschaf van een nieuwe keuken een persoonlijke ervaring te maken waarbij je alle tijd kunt nemen die je nodig hebt. Zo te lezen heeft keukenadviseur Kim dit helemaal waargemaakt.

Bedankt voor de positieve review en we wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie Superkeuken!

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste moment dat wij in…

Vanaf het eerste moment dat wij in Utrecht binnen stapten hadden wij een fijne ervaring. Goed geholpen door Jaimy, voor een keuken naar onze wensen. Dacht met ons mee en gaf advies. Voor vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Afgelopen maand is ie geplaatst en wij zijn bijzonder enthousiast.

3 novembre 2023

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Een goed gevoel vanaf de binnenkomst in onze showroom tot de plaatsing van een prachtige nieuwe keuken: meer kunnen we ons niet wensen. Geweldig dat jullie droomkeuken werkelijkheid is geworden met de goede hulp van onze keukenadviseur Jaimy! Geniet van jullie Superkeuken en bedankt voor de mooie woorden.

Superkeukens

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più