Superkeukens - Utrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Zeelantlaan 15, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

METEEN GOED ADVIES. Eric nam de tijd om alles goed en vakkundig uit te leggen. Gelukkig niet pushen op beslissing of extra,s. In juni 2026 volgt plaatsing door BouwRob en aanpassen installaties doo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

• Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

600 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geen keuken maffia

Ga het kort houden; Gewoon een top bedrijf.
Neemt de tijd voor de klant, denkt met je mee.
Super klant vriendelijk. Lekkere koffie. Na contract tekenen kom je later niet voor verassingen te staan. Keuken word op tijd gebracht. Mag ik deze verkoper bedanken!
In Utrecht vraag naar Bram en je krijgt de keuken die jij in gedachten heb. Super bedankt.

17 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een top review, dank je wel! Korte en krachtige complimenten als deze maken ons superblij. Bram en het team van Superkeukens Utrecht zetten zich volledig in om klanten te helpen aan hun droomkeuken, zonder verrassingen achteraf. We geven je mooie woorden zeker aan hem door! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super tevreden met super…

Wij zijn super tevreden met super keukens. Zijn top geholpen door Kim.
Ze kan je heel goed adviseren. Kim neemt de tijd voor je. Hij is 2 weken geleden geplaatst. Alles was goed geregeld. Een zeer tevreden klant.

10 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, bedankt! Wat fijn om te horen dat Kim jullie zo goed heeft geadviseerd en de tijd heeft genomen om alles naar wens te regelen. Super dat de plaatsing ook soepel is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn fantastische geholpen door…Jaimy

Wij zijn fantastisch geholpen door Jaimy. Deze heer heeft écht verstand van keukens en luisterde goed naar onze wensen. De keuken hebben wij alweer een een paar jaar in gebruik naar volle tevredenheid. Heb je een nieuwe keuken nodig? Laat je dan helpen door Jaimy bij Super Keukens in Utrecht. :-)

5 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de keuken, zelfs na een paar jaar gebruik. Jaimy van Superkeukens Utrecht zal dit zeker leuk vinden om te lezen! Dank voor de aanbeveling en veel plezier met jullie keuken, nog vele jaren lang.

Keuken+garderobekast besteld

Na aardig wat keukenwinkels bezocht te hebben, inmiddels bij superkeukens de keuken besteld. De enige winkel die niet als eerste je budget vraagt. Eric heeft ons geweldig goed geholpen, geen vraag was te veel, door de grote winkel kon hij overal een voorbeeld van laten zien en zo uiteindelijk een fantastische keuken samengesteld en ook nog binnen ons budget.
Nog leuker was dat we terugkwamen voor een garderobekast die ook in onze keuken komt om jassen ed op te hangen, dit is natuurlijk behoorlijk afwijkend maar Eric ging er voor zitten en met geweldig resultaat een kast samengesteld in hetzelfde materiaal als de keuken.
De keuken moet nog komen en zullen het resultaat ook plaatsten maar voor nu zeer tevreden met superkeukens

2 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie uitgebreide review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat Eric jullie zo goed heeft geholpen, niet alleen met de keuken, maar ook met de garderobekast in dezelfde stijl. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en het perfecte plaatje te realiseren, en het is fantastisch dat dit gelukt is. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat en kijken uit naar jullie update zodra de keuken geplaatst is. Veel plezier met de voorpret!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg goed geholpen door Eric

We zijn erg goed geholpen door Eric. Hij nam goed de tijd om alles uit te leggen. Ook dacht hij leuk mee met de opties en luisterde hij goed naar onze wensen.

Echt een aanrader om je keuken te kopen bij SuperKeukens! Zeker als Eric de verkoper/adviseur is.

30 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, bedankt! Eric zet zich altijd vol enthousiasme in om de beste keukenoplossingen te vinden, dus het is fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

zeer tevreden over superkeukens

van a tot z verliep het allemaal erg prettig en duidelijk.
in de winkel superkeukens Utrecht netjes geholpen en de monteur die het kwam inmeten heeft hem ook zelf geplaatst. ook dit ging allemaal naar tevredenheid zelf het ophalen van het afval ging erg soepel en snel.

6 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat alles van begin tot eind soepel en duidelijk is verlopen. Mooi om te horen dat je in onze winkel in Utrecht goed geholpen bent en dat de monteur alles perfect heeft ingemeten én geplaatst. We vinden het belangrijk dat ook de afhandeling, zoals het ophalen van het afval, vlot verloopt. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Nooit maar nooit zou ik mensen…

Nooit maar nooit zou ik mensen aanbevelen om daar een keuken te kopen. Ga lekker naar een IKEA . Wat een stelletje amateurs werken daar. 28 oktober tot nu nog steeds met een halve keuken zitten

28 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet het niveau van service en kwaliteit waar we voor staan. Kun je contact opnemen met onze klantenservice of jouw filiaal, zodat we de situatie goed kunnen bespreken en naar een passende oplossing kunnen zoeken? We willen niets liever dat jouw keuken alsnog naar wens wordt afgerond.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige ervaring bij…

Wat een geweldige ervaring bij SuperKeukens Utrecht! Vanaf het moment dat we binnenstapten, viel het ons direct op hoe goed de zaak is ingericht. Alles is overzichtelijk en smaakvol gepresenteerd. Wat echt indruk op ons maakte, is dat alle apparaten aangesloten zijn en alles er spik en span uitziet. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar bij andere zaken hebben we vaak het tegenovergestelde ervaren. Dit gaf direct een gevoel van professionaliteit en vertrouwen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Eric Beemer voor zijn fantastische begeleiding tijdens het samenstellen van onze droomkeuken. Eric beschikt over enorm veel kennis en weet precies wanneer hij moet bijsturen en wanneer hij ruimte moet geven. Geen opdringerige verkoopmethodes, maar een rustige en persoonlijke aanpak waarin wij alle tijd kregen om de juiste keuzes te maken. Dat hebben wij enorm gewaardeerd!

Voor nu hebben we enkel getekend en de plaatsing staat gepland voor juli. We kijken er ontzettend naar uit en zullen na de montage een tweede review schrijven, uiteraard met foto's. Tot dusver kunnen we alleen maar zeggen dat we enorm enthousiast zijn over SuperKeukens Utrecht en de service die we hebben ontvangen.

Aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken: ga langs bij SuperKeukens Utrecht en vraag naar Eric Beemer – je zult niet teleurgesteld worden! 🌟

12 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk bedankt voor jullie uitgebreide en enthousiaste review!

Wat fantastisch om te lezen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad bij ons filiaal in Utrecht. Het oog voor detail in onze showroom en de professionele uitstraling zijn precies wat we willen overbrengen. Dat Eric Beemer jullie met zijn kennis en persoonlijke aanpak zo goed heeft begeleid, maakt ons extra trots.

We wensen jullie veel voorpret tot de plaatsing in juli en kijken uit naar jullie volgende review, hopelijk met prachtige foto's van het eindresultaat. Bedankt voor jullie vertrouwen én de warme aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Voor de 2e keer een nieuwe keuken…

Voor de 2e keer een nieuwe keuken aangekocht bij Superkeukens. 1e keer (7 jaar geleden) super goed geadviseerd dus de keuze om weer naar Superkeukens te gaan was voor de hand liggend. Eric was nog steeds werkzaam daar dus daar waren wij superblij mee. Voor onze nieuwe woning nu een supergave keuken aangekocht met de juiste inbreng van Eric. Wij zijn zeer tevreden met Eric en met Superkeukens.

13 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een leuke review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat jullie na zeven jaar opnieuw voor Superkeukens hebben gekozen en dat keukenadviseur Eric jullie weer zo goed heeft begeleid. Zijn kennis en advies hebben zo te lezen opnieuw voor een topresultaat gezorgd. Die prachtige keuken maakt de nieuwe woning straks helemaal compleet!

Bedankt voor het vertrouwen en geniet van jullie aanwinst.

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijk en niet opdringerig

Super vriendelijk geholpen door kim monde die ons heeft geholpen de keuken samen te stellen en naar onze wens in te delen zoals wij dat wilde.
Vandaag is de keuken af en kan nu dus ook zeggen dat van voor tot achter is alles goed geregeld.

Ander groot pluspunt vind ik dat deze winkel geen opdringerig gedrag vertoont waar we bij andere keuken shops wel dat gevoel kregen. (hou dit vol, dit is belangrijk)

Bedankt en wie weet tot een volgende keuken!

6 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk dank voor de 5 sterren waardering en de complimenten! Geweldig om te lezen dat onze keukenadviseur Kim jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen en indelen van jullie droomkeuken. Dat alles van begin tot eind soepel is verlopen, is waar we Super blij van worden.

Mooi dat jullie onze ontspannen benadering waarderen – we geloven erin dat een keuken uitkiezen in alle rust en zonder druk hoort te gebeuren.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken! Daar kunnen jullie natuurlijk jaren mee vooruit, maar mochten jullie ooit een nieuwe keuken nodig hebben, staat de koffie weer klaar in onze showroom!

Prima Service

2 jaar geleden onze keuken gekocht, in de aanloop ging het even niet soepel, uiteindelijk heeft Eric het overgenomen en dat was top. Niks was te gek, elke aanpassing was geen probleem. Eric denkt goed mee .
Na een paar maanden gind de verf van de kraan af, dat was geen probleem en er werden nieuwe spullen opgestuurd.

Gisteren 25-11 weer langs gegaan omdat we gaan verhuizen en we in het nieuwe huis ook een keuken van Superkeukens hebben. Hier willen wat aanpassing op, Eric stond ons weer te woord, alleen is dat filiaal niet van dezelfde ondernemer dus moeten we daar toch zelf even contact mee opnemen.

Wederom goed te woord gestaan, Eric dank je wel

25 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt dat je dit met ons deelt! Wat fijn om te horen dat keukenadviseur Eric bij jullie huidige keuken goed heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. Leuk dat jullie in de nieuwe woning weer een Superkeuken zullen hebben!

We begrijpen dat het contact met een ander filiaal wat extra stappen vereist, maar we vertrouwen erop dat het ook daar helemaal goedkomt. Heel veel succes met jullie verhuizing en alvast veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Moeite van een bezoek meer dan waard, je zult verrast zijn.

In filiaal Utrecht was Jaimy ons contactpersoon.
Zeer respectvol, adviserend, meedenkend en op de mens gerichte medewerker.
Contacten verliepen snel, accuraat en zeer professioneel. Ondanks dat wij zelf twijfelde over een bepaald item, was er alle ruimte en tijd zodat we ons van begin tot eind, gehoord en gezien hebben gevoeld.
De keuken is volledig naar onze zin geworden.
Vanaf moment dat bestelling was geplaatst, het leveringstermijn relatief kort bleek, thuisbezorging perfect ging, er goed gemonteerd werd door specialistisch bedrijf.

Al voor ons kochten onze kinderen hier tot 2 x toe hun keuken en na ons heeft mijn schoonzus een compleet nieuwe keuken aangeschaft.

Kortom aanrader met prima prijs/kwaliteits verhoudingen.
En....... onthoud de naam Jaimy !

13 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een fantastische 5 sterren review, enorm bedankt! Wat mooi om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad, vooral dankzij keukenadviseur Jaimy. Dat jullie je vanaf het begin tot het eind gehoord en gezien hebben gevoeld, maakt ons supertrots. Wat fijn dat alles zo soepel verliep, van de bestelling tot de levering en montage. En wat leuk dat jullie familie ook voor Superkeukens heeft gekozen!

Bedankt voor de aanbeveling én het mooie compliment voor Jaimy. Daar zal hij zeker blij mee zijn. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Goed, deskundig en geduldig advies

We hebben zeer goed, deskundig en geduldig advies gekregen waarmee we uiteindelijk een zeer mooi keukenontwerp hebben kunnen samenstellen. Zonder de opdringerige verkooppraktijken en tactieken. Ook gelukkig zonder alle poespas van hoge startprijzen en daarna nog moeten onderhandelen over de uiteindelijke prijs van de keuken (zogenaamde korting), gewoon direct een correcte en marktconforme aanbieding gekregen. We zien de nieuwe keuken graag spoedig tegemoet, bedankt alvast zover voor de goede service, dit belooft veel goeds voor het vervolg.

9 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe keuken, leuk dat onze vestiging in Utrecht deze mocht verzorgen! Mooi om te lezen dat jullie het advies als deskundig en geduldig hebben ervaren. Bij Superkeukens doen we inderdaad niet aan onduidelijke kortingen en onderhandelingen - je krijgt gewoon direct de beste prijs. Wel zo fijn toch?

We kijken ernaar uit om jullie nieuwe keuken binnenkort te leveren en weten zeker dat het eindresultaat jullie verwachtingen zal overtreffen. Alvast heel veel kookplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel blij met het advies en de geleverde keuken van superkeukensl goed…

Wij zijn bij superieuren heel goed begeleid door Jaime gerekend. Hij dacht perfect met ons mee en had leuke ideeën zonder opdringerig te zijn. Wijzigingen in het plan die we naderhand hadden doorgegeven werden zonder problemen doorgevoerd. De keuken werd precies op tijdgeleverd en was compleet. We zijn energie blij mee. Onze zoon heeft ook direkt een nieuwe keuken bij superieuren gekocht en ook deze was perfect. Niks dan lof

4 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat keukenadviseur Jaime jullie zo goed heeft begeleid en op een ongedwongen manier met creatieve ideeën kwam. Dat jullie zo tevreden zijn dat zelfs jullie zoon direct een nieuwe keuken heeft gekocht, is echt een groot compliment!

Heel veel plezier met jullie nieuwe keukens!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen en geadviseerd…

Heel goed geholpen en geadviseerd door verkoper Kendra. Zij nam alle tijd om te luisteren en onze wensen te verwerken. Alle aanpassingen werden steeds snel verwerkt in offerte en 3D-tekeningen. Als iets niet haalbaar of handig was, bood ze voldoende tegenwicht. Totaal geen verkoopdruk. We zijn *super*tevreden!

27 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een fantastische review, bedankt voor jullie feedback! Wat fijn dat keukenadviseur Kendra zoveel tijd nam om te luisteren en jullie wensen in het ontwerp te verwerken. Mooi dat er ruimte was voor aanpassingen en dat zij proactief meedacht – zo hoort het! Dat jullie supertevreden zijn, daar worden wij Superblij van. Alvast veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Een super keuken door Superkeukens

Verkoper Bram dacht zeer goed mee bij het ontwerp van onze keuken. Planning van bezorging en montage liep goed. Monteur Tom heeft de keuken vakkundig en zeer precies gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal werd enkele dagen later opgehaald. De melding dat de afzuigkap het niet deed, werd zeer snel opgepakt en opgelost.
Kortom, vakkundige mensen, duidelijke communicatie, goede service!

4 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een leuke review, bedankt voor het delen! Fijn om te lezen dat onze keukenadviseur Bram zo goed met jullie heeft meegedacht bij het ontwerp en dat alles volgens planning verliep. En wat fijn dat de monteur de keuken met zo’n vakmanschap en precisie heeft geplaatst. Dat het probleem met de afzuigkap snel werd opgelost, laat zien dat we er alles aan doen om jullie keukenervaring Super te maken. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Weer goed !

Tweede keer dat ik een keuken heb gekocht bij Superkeukens. Weer goed geholpen.

1 settembre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat geweldig dat je voor de tweede keer voor Superkeukens hebt gekozen! Onze keukenadviseurs vinden het fantastisch om terugkerende klanten weer te mogen helpen, en het is super om te horen dat je weer goed geholpen bent. Bedankt voor je vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Uistekende keuze met ruim assortiment

Op zoek naar een nieuwe keuken eens niet naar een vestiging van de Mandenmakersgroep gegaan. Uiteindelijk uitgekomen bij SK keukens, vestiging in Utrecht.
Geweldig geholpen door verkoper Eric Beemer. Heeft goed naar onze wensen geluisterd en het gehele aankoopproces uitstekend begeleid.
Mooie showroom, waarbij veel opstellingen zijn die een goed beeld geven over de mogelijkheden die SK keukens kan bieden.
Al met al een uitstekende keuze geweest.

27 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Fijn om te lezen dat jullie Superkeukens als een uitstekende keuze hebben ervaren, bedankt voor het vertrouwen! Het is altijd super om te horen dat de showroom een goede inspiratiebron was en dat de begeleiding tijdens het aankoopproces uitstekend is verlopen. Ook onze keukenadviseur Eric zal blij zijn met de complimenten! Bedankt voor de mooie review en we wensen jullie alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Valutata 5 stelle su 5

Blij met een mooi ontwerp!

Romano van het filiaal in Amersfoort heeft ons heel goed door alle stappen en keuzes die gemaakt moeten worden begeleid. Samen zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen. Zelfs de kat heeft een plek gekregen in het digitale ontwerp!

24 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een leuke review, bedankt voor het delen! Fijn om te lezen dat onze keukenadviseur Romano jullie zo goed heeft begeleid tijdens het hele proces. En hoe tof dat jullie kat een eigen plekje heeft gekregen in het ontwerp! Iedereen hoort zich natuurlijk thuis te voelen in de keuken, mooi dat hieraan gedacht is. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Superkeukens Utrecht

Vandaag zijn we bij Eric van Superkeukens in Utrecht geweest voor onze nieuwe keuken. We zijn heel fijn geholpen. Zonder gepush en met een transparante en heldere kijk heeft hij ons een plaatje geschetst. Ook prettig dat je niet kan en hoeft te onderhandelen over de prijs. Niks werd ons aangesmeerd en de 3d tekening gaf ons een prachtig beeld. Een prettig gesprek waarbij wij ons beiden ook goed voelden.

19 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling en de complimenten! Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door onze verkoopadviseur Eric in Utrecht. Transparantie en duidelijkheid zijn voor ons erg belangrijk, en we zijn blij dat jullie dit zo hebben ervaren. Mooi dat de 3D-tekening jullie een goed beeld gaf van de keuken. Veel plezier met het verdere proces en jullie prachtige nieuwe keuken!

Superkeukens

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più