Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebben de beste prijzen en in deze moeilijke tijden is dat zeer welkom. Website is overzichtelijk en helder. Verder was het boeken erg makelijk en daarna voldoende informatie gekregen over d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne website om reizen te zoeken en snel en makkelijk alles in kunnen vullen tijdens het boeken. Ook duidelijke emails achteraf. Heel blij mee

Valutata 5 stelle su 5

Wij boeken al jaren bij Prjjsvrij fijne overzichtelijke site en de prijzen goedkoper als ergens anders. Dus ben je die dure prijzen beu, keer het tij En boek via Prijsvrij!

Valutata 1 stelle su 5

Paar dagen voor de reis kwam er een mailtje met bericht dat onze vlucht was geannuleerd. Zonder enig verdere uitleg. Optie werd geboden om voor 700 euro extra met een andere vlucht te gaan. Mochten... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Sunmix is een virtuele touroperator waarbij je door slim vluchten, hotels en eventuele transfers te combineren nog meer op je vakantie bespaart. En je bespaart niet alleen geld, maar ook nog eens kostbare tijd. Je hoeft namelijk niet meer langs tientallen websites om jouw goedkope reis samen te stellen. Snel én voordelig, daar houden we van bij Sunmix! Sunmix werkt samen met diverse gerenommeerde reisorganisaties die jarenlange ervaring hebben in het samenstellen en uitvoeren van de beste vakanties. Alle reizen van Sunmix vallen onder de dekking van ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Sunmix is vooral gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middelandse Zee. Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal zijn het meest favoriet. Maar eigenlijk kan je overal naartoe met Sunmix. Ook ver weg bieden zij namelijk een uitgebreid aanbod aan tropische zonbestemmingen. Zie jij jezelf al snorkelen op Bonaire, de Maya-ruïnes ontdekken in Mexico of relaxen op het eiland Bali? Met Sunmix vlieg je de hele wereld over. Kies je voor een vakantie met Sunmix, dan kies je voor flexibiliteit en betaal je nooit voor extra's die je toch niet nodig hebt. Zo kan je optioneel een transfer bijboeken en bepaal je zelf hoeveel bagage je mee wil nemen. En om je vakantie helemaal compleet te maken, kan je er tijdens je boeking ook voor kiezen om een huurauto, verzekering of parkeerplaats bij te boeken. Wel zo gemakkelijk en compleet.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vakantie was snel geboekt

Vakantie was snel geboekt. Wel lang moeten wachten op bevestiging van de reis en verwerking van de aanbetaling.

30 gennaio 2025

Beste Antoine,

Bedankt voor je review. Fijn dat de boeking vlot verliep! We begrijpen dat het wachten op de bevestiging en verwerking van de aanbetaling lang kan aanvoelen. In sommige gevallen kan dit wat extra tijd in beslag voor de betaling verwerkt is.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We wensen je een fijne vakantie!

Valutata 3 stelle su 5

Wachttijd voor afhandeling vragen

Makkelijk om een vakantie te boeken en ook een fijne en duidelijke app. Tevens prettig geholpen aan de telefoon door de medewerker.
Minpunt: als je een wijziging in je boeking wilt laten uitvoeren moet je twee weken wachten op antwoord; dat is lang en hierdoor kan de nieuwe wijziging ook al niet meer mogelijk zijn (omdat PRIJSVRIJ via partner Sunmix vragen etc moet afhandelen).

13 febbraio 2025

Beste Helma,

Bedankt voor je review en je positieve woorden over het boekingsproces, onze app en de telefonische service. We waarderen je feedback en begrijpen dat het vervelend is om lang te moeten wachten op een antwoord bij een wijzigingsverzoek.

Als reisorganisatie werken wij op basis van de vertrekdatum. De datum waarop jouw aanvraag bij ons binnenkomt, geldt als de aanvraagdatum. Wanneer een wijziging minimaal zes weken voor vertrek wordt aangevraagd, kunnen we deze – mits mogelijk bij de accommodatie en andere betrokken partijen – nog oppakken. We begrijpen dat dit niet ideaal is en werken continu aan verbeteringen in dit proces.

Nogmaals bedankt voor je feedback, en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een fijne vakantie!

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld

19 febbraio 2025

Beste Albert,

Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat alles tot in de puntjes geregeld was. We doen ons best om de vakantie-ervaring zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

We wensen je een geweldige vakantie toe en staan altijd klaar als je nog vragen hebt!

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijne en makkelijke site alles…

Heel fijne en makkelijke site alles wijst zich vanzelf !!
We hebben er al meerdere keren geboekt
Dus wil je er nog uit raadt ik je deze site te bezoeken

6 febbraio 2025

Beste Marielle,
Wat een geweldig compliment, dank je wel! Fijn om te horen dat je de site makkelijk vindt en dat het boekingsproces telkens weer goed verloopt. We zijn blij dat je al meerdere keren bij ons hebt geboekt en hopen je ook in de toekomst weer te mogen helpen!

Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met je volgende vakantie!

Alles verliep super vlot

Alles verliep super vlot , ook mijn inloggegevens had ik al binnen de dag . Vorige keer ook mee op vakantie ge,eest en alles was perfect in orde .

12 febbraio 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat je snel je inloggegevens ontving! We zijn blij dat je vorige keer ook een geweldige ervaring hebt gehad en dat alles perfect in orde was. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste!

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een zorgeloze vakantie.

Valutata 5 stelle su 5

Snel gemakkelijk en duidelijk.

Snel gemakkelijk en duidelijk.
3de keer via deze site grandioos

14 febbraio 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat de site snel, gemakkelijk en duidelijk is, en dat je al voor de derde keer een geweldige ervaring hebt gehad. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je ook in de toekomst weer te helpen met het boeken van je vakantie!

top snel en goed

8 febbraio 2025

Beste Stijntje,

Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat je het boekingsproces snel en goed vond. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Op Prijsvrij kan ik rekenen

Op Prijsvrij kan ik rekenen. Betrouwbaar. Ik boek er 3 maal per jaar en al jaren.

12 febbraio 2025

Beste Michiel,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je al jarenlang op Prijsvrij kunt rekenen! Jouw vertrouwen en loyaliteit betekenen veel. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer te helpen met het boeken van mooie vakanties.

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke informatie en gemakkelijk te boeken

De reis is goed en uitgebreid omschreven, met duidelijke foto s en informatie over de reis, kamers en locatie.
Ook is het makkelijk om data en prijzen te vergelijken en voor jouw de geschikte vluchtdag, vluchthaven en vluchttijd te vinden. De boeking gaat vlot en kost weinig tijd. Het zou wel prettiger zijn als je voor boeken, meer weet over transfermogelijkheden/kosten en dat niet pas in het boekingsproces ziet.

3 febbraio 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je de reisbeschrijving, foto’s en informatie als duidelijk ervaart en dat het vergelijken van data en prijzen makkelijk gaat. We streven ernaar om het boekingsproces zo soepel mogelijk te maken.

We begrijpen dat het prettig zou zijn om vooraf meer inzicht te hebben in de transfermogelijkheden en -kosten. We nemen je feedback mee om te kijken hoe we dit duidelijker kunnen communiceren. Bedankt voor je waardevolle input!

We wensen je een geweldige vakantie toe. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Valutata 5 stelle su 5

Het was eenvoudig te boeken

3 febbraio 2025

Beste Bas,

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat het boekingsproces eenvoudig voor je was. We streven ernaar om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Veel plezier met de voorbereiding van je vakantie!

Gemakkelijk en snel geboekt

Gemakkelijk en snel geboekt. Mail snel gekregen en makkelijk account aangemaakt

1 febbraio 2025

Beste,

Fijn om te horen dat je het boekingsproces snel en gemakkelijk vond! We zijn blij dat alles vlot is verlopen, van de boeking tot het ontvangen van je bevestigingsmail en het aanmaken van je account.

We wensen je een fantastische vakantie en staan altijd klaar voor je als je nog vragen hebt!

Genoten

Mooie reis voor een gunstige prijs

8 febbraio 2025

Beste Erik,

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een mooie reis hebt gevonden voor een gunstige prijs. We doen ons best om geweldige vakanties aan te bieden die passen bij verschillende budgetten.

Veel plezier met je reis! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie vakanties vier klein prijstje

Leuke vakantie aanbod voor kleine prijs. Je kan zelf zoeken voor de juste datum en ook je vluchten aanpassen Goede deals groot aanbod super

6 febbraio 2025

Beste Mady,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je ons aanbod en de flexibiliteit in het kiezen van data en vluchten waardeert. We doen ons best om de beste deals aan te bieden en zijn blij dat je een mooie vakantie hebt kunnen vinden.

We wensen je alvast een geweldige reis toe! Mocht je nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar.

Valutata 2 stelle su 5

Vakantie via de website geboekt, bug in website, nu hoge extra kosten

Vakantie via de website geboekt. Door een bug in de website, namelijk een oagina terug klikken tijdens de boeking, een foute datum gekregen. Probleem is bekend bij de mederwerkers, doch worden er enorme bedragen in rekening gebracht om alsnog de juiste dag van reisbegin te krijgen. Niet erg netjes om deze best hoe kosten bij de klant neer te leggen, zeker omdat er nog een vakantie later dit jaar geboekt is voor 6 personen. We zojn best trouwe klanten, maar dit brengt toch wel een deuk in het vertrouwen met zich mee.Er wordt aan een oplossing gewerkt en meegedacht. We laten ons positief verrassen

18 gennaio 2025

Beste Boy,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer er door een technisch probleem een verkeerde datum in de boeking komt te staan. Zodra een boeking definitief is, worden de vluchten direct door ons ingeboekt bij de airline. Helaas betekent dit dat we bij een wijziging gebonden zijn aan de omboekingskosten die de airline hanteert. We doen ons best om deze kosten zo laag mogelijk te houden en denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden.

Om deze reden wordt het reisoverzicht meerdere malen weergegeven tijdens het boekingsproces, zodat je de gegevens goed kunt controleren voordat je naar de volgende stap gaat. We raden altijd aan om deze informatie zorgvuldig te bekijken om misverstanden te voorkomen.

We waarderen jullie als trouwe klanten en hopen dat we je alsnog positief kunnen verrassen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als we ergens bij kunnen helpen.

Heerlijk hotel in Riu Touareg

5 febbraio 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat je een heerlijk verblijf hebt gehad in het Riu Touareg! Het is altijd geweldig om te horen dat onze klanten zo'n positieve ervaring hebben gehad.

We hopen dat je genoten hebt van je vakantie en staan klaar voor je als je weer op zoek bent naar je volgende avontuur!

Valutata 5 stelle su 5

Bijj Prijsvrij is het altijd makkelijk…

Bijj Prijsvrij is het altijd makkelijk boeken en altijd een goede prijs

28 gennaio 2025

Beste,

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je het boeken bij Prijsvrij makkelijk vindt en altijd tevreden bent met de prijs. We doen ons best om het proces zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken.

We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk te boeken en goede prijs

Makkelijk te boeken en goede prijs voor begin hoogseizoen. Helaas is de korting, die ik aangeboden had gekregen, maar was vergeten helaas niet ineens doorberekend, omdat ik geen code had ingevoerd. Nu ja, jammer, want verder is het goed geregeld.

26 gennaio 2025

Beste,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het boeken makkelijk was en je een goede prijs hebt kunnen krijgen voor het begin van het hoogseizoen. We begrijpen dat het jammer is dat de korting niet automatisch is doorberekend, omdat de code niet werd ingevoerd. Dit kan inderdaad vervelend zijn, maar we hopen dat je verder tevreden bent met het proces.

Als je in de toekomst een soortgelijke situatie hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Valutata 5 stelle su 5

Uiteindelijk kwam ik bij prijsvrij uit

Uiteindelijk kwam ik bij prijsvrij uit. Prima prijs gelijk me parkeerplek kunnen regelen op airport. Vervoer geregeld op de bestemming. Gelijk alles in 1 klik geregeld. De site werkt prima en duidelijk. Perfect!

25 gennaio 2025

Beste Michelle,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Prijsvrij! Fijn dat je alles in één keer hebt kunnen regelen, van de prijs tot het vervoer en de parkeerplek. We streven ernaar om het voor onze klanten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, en het is fijn te horen dat dit goed voor je werkte.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Tenerife

Heel erg tevreden, prijs kwaliteit goede deal gedaan, ik kijk ernaar uit

1 febbraio 2025

Beste Jo,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! We zijn blij dat je een goede deal hebt kunnen maken en hopen dat je vakantie alles is wat je ervan verwacht.

We wensen je veel plezier en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen!

Simone van Sunmix

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più