Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebben de beste prijzen en in deze moeilijke tijden is dat zeer welkom. Website is overzichtelijk en helder. Verder was het boeken erg makelijk en daarna voldoende informatie gekregen over d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het lijkt zo mooi... goedkope prijzen in vergelijking met andere sites en reisbureaus, klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De waarheid is minder waar. We gaan op een stedentrip naar Valencia,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne website om reizen te zoeken en snel en makkelijk alles in kunnen vullen tijdens het boeken. Ook duidelijke emails achteraf. Heel blij mee

Valutata 5 stelle su 5

Wij boeken al jaren bij Prjjsvrij fijne overzichtelijke site en de prijzen goedkoper als ergens anders. Dus ben je die dure prijzen beu, keer het tij En boek via Prijsvrij!

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Sunmix is een virtuele touroperator waarbij je door slim vluchten, hotels en eventuele transfers te combineren nog meer op je vakantie bespaart. En je bespaart niet alleen geld, maar ook nog eens kostbare tijd. Je hoeft namelijk niet meer langs tientallen websites om jouw goedkope reis samen te stellen. Snel én voordelig, daar houden we van bij Sunmix! Sunmix werkt samen met diverse gerenommeerde reisorganisaties die jarenlange ervaring hebben in het samenstellen en uitvoeren van de beste vakanties. Alle reizen van Sunmix vallen onder de dekking van ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Sunmix is vooral gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middelandse Zee. Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal zijn het meest favoriet. Maar eigenlijk kan je overal naartoe met Sunmix. Ook ver weg bieden zij namelijk een uitgebreid aanbod aan tropische zonbestemmingen. Zie jij jezelf al snorkelen op Bonaire, de Maya-ruïnes ontdekken in Mexico of relaxen op het eiland Bali? Met Sunmix vlieg je de hele wereld over. Kies je voor een vakantie met Sunmix, dan kies je voor flexibiliteit en betaal je nooit voor extra's die je toch niet nodig hebt. Zo kan je optioneel een transfer bijboeken en bepaal je zelf hoeveel bagage je mee wil nemen. En om je vakantie helemaal compleet te maken, kan je er tijdens je boeking ook voor kiezen om een huurauto, verzekering of parkeerplaats bij te boeken. Wel zo gemakkelijk en compleet.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tenerife

Heel erg tevreden, prijs kwaliteit goede deal gedaan, ik kijk ernaar uit

1 febbraio 2025

Beste Jo,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! We zijn blij dat je een goede deal hebt kunnen maken en hopen dat je vakantie alles is wat je ervan verwacht.

We wensen je veel plezier en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen!

Valutata 2 stelle su 5

Reisbureau mag fouten maken, klant niet.

Online reis geboekt naar Madeira, was zo geregeld en betaald en bevestigd. De volgende dag bericht gekregen dat de reis niet door kon gaan zonder reden. Dit terwijl de vakantie nog altijd te boeken was. Dezelfde reis opnieuw moeten boeken en daarbij een foutje in de naam gemaakt. Dit kon opgelost worden met een bijbetaling van €140. Coulance kennen ze niet.

Beste Hans,

Het klinkt als een ontzettend vervelende situatie, en ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om met onverwachte extra kosten geconfronteerd te worden, zeker als je je reis al had geregeld en bevestigd.

Helaas kunnen we de kosten die door de vluchtleverancier aan ons worden doorberekend niet vermijden, en we doen altijd ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten.

Het is begrijpelijk dat het extra bijbetalingsbedrag voor de naamswijziging als een extra last aanvoelt, vooral in zo'n onverwachte situatie. We kunnen echt niet anders dan onze klanten helaas door die kosten doorberekenen.

Ik hoop dat alles alsnog goed opgelost kan worden en je van een fijne vakantie kunt genieten.

Emma van Sunmix

Valutata 4 stelle su 5

makkelijk en duidelijk

Beste Arie,

Dank je wel voor je korte en krachtige review! Fijn om te horen dat je de website makkelijk en duidelijk vond. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met het boeken van een mooie vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Hele makkelijke en gebruiksvriendelijke site

Ik boek altijd mijn vakantie via Prijsvrij. Ruime keuze, makkelijk zelf de vluchten eventueel aan te passen bij uitgezochte accommodatie en alles duidelijk samengevat na het selecteren. Ook de prijs altijd beter dan de concurrentie

Beste Kyra,

We zijn blij dat je tevreden bent met de ruime keuze, de flexibiliteit bij het aanpassen van vluchten en de duidelijke samenvattingen. Het is fantastisch om te horen dat we je steeds een betere prijs kunnen bieden dan de concurrentie!

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te helpen met het boeken van je vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst geboekt bij Prijsvrij

Voor het eerst geboekt bij Prijsvrij! Website is overzichtelijk en na boeking snel alle gegevens betreffende reisinfo ontvangen. Heb er nu al zin in in!

30 gennaio 2025

Beste Don,

Wat leuk om te horen dat je voor het eerst bij Prijsvrij hebt geboekt! Fijn dat je de website overzichtelijk vond en snel alle reisinformatie hebt ontvangen. We hopen dat je een geweldige vakantie zult hebben en wensen je alvast veel plezier!

Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Mexico

Vakanties geboekt bij Sunmix via Prijsvrij. Na aankomst in Cancun verlieten we ongeveer 2 uur later het vliegveld (de problemen met de bagage waren niet onze schuld), helaas was het eerder betaalde vervoer naar het hotel al vertrokken. We namen een taxi en de rekening was natuurlijk ongeveer € 70. Niemand wil de kosten van een taxi dekken. Wees voorzichtig waar u voor betaalt.

29 dicembre 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om na een lange reis zonder het vooraf betaalde vervoer naar je hotel te staan. Het spijt ons dat dit zo is verlopen. Helaas heb ik geen boekingsgegevens van je ontvangen, waardoor ik niet precies kan achterhalen wat er precies is gebeurd. Zou je willen reageren op het contact verzoek? Dan kijk ik graag met je mee. Alvast bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden tot op heden

Tot op heden is alles perfect verlopen en ik hoop dat dit ook hetzelfde zal zijn tijdens onze reis en de terugkeer

Beste Carine,

Wat fijn om te horen dat alles tot nu toe perfect is verlopen! We hopen natuurlijk dat je reis net zo soepel zal verlopen en dat je volop kunt genieten van je vakantie. We wensen je een geweldige tijd en een fijne terugkeer!

Mocht je onderweg nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Al vaak geboekt

Ik heb al meerdere malen geboekt en het gaat altijd naar behoren. Een keer is er iets mis gegaan met een taxi waardoor wij extra kosten moesten maken, ook dit is keurig opgelost door de klanten service

Beste Tamara,

Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt geboekt en altijd tevreden bent met de service! We vinden het jammer dat er een keer iets misging met de taxi, maar zijn blij dat onze klantenservice het probleem keurig heeft kunnen oplossen.

We waarderen je loyaliteit en staan altijd klaar om je te helpen als dat nodig is. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Boeking ging vlot en eenvoudig.

Beste Robert,

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat de boeking vlot en eenvoudig ging. We streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te maken voor onze klanten.

Veel plezier met de voorbereidingen van je vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Alles van thuis uit tot in de puntjes…

Alles van thuis uit tot in de puntjes door jullie langs de pc geregeld, geen enkel probleem. Het is daarom dat we voor de vijfde keer met prijsvrij naar de Canarische eilanden op vakantie gaan. Ook de bezochte hotels waren prima en alles was naar wens zoals we verwacht hadden. Ik kan Sunmix via prijsvrij enkel aanraden als u een vakantie wenst te boeken via de computer.

19 novembre 2024

Beste Jan,

Wat een mooie feedback, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen en dat je opnieuw voor de vijfde keer met Prijsvrij op vakantie gaat. Het is fantastisch dat de hotels en alles naar wens waren, en we waarderen je vertrouwen in onze service enorm.

Bedankt voor de aanbeveling en we hopen dat je Canarische eilanden-reis opnieuw geweldig zal zijn. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Boeking vakantie Agadir.

De informatie op de website over de vakantie adressen was duidelijk. De boeking verliep stapsgewijs en was heel overzichtelijk en all inclusief. De vluchtboeking was volledig geïntegreerd.
👍

21 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

GewoonTOP SITE We hadden nog nooit online een vakantie…

We hadden nog nooit online een vakantie geboekt altijd via reisburo..en heb op de site zitten kijken van Prijsvrij en het loopte allemaal wel zo makkelijke voor 5 personen geboekt gelijk kamer verdeling erbij ..vragen om extra verzekering !! Het is gewoon een hele goede makkelijke overzichtelijke site en meteen bevestiging binnen ... TOP gewoon

19 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Als ik via Prijsvrij vakantie boek

Als ik via Prijsvrij vakantie boek, moet ik nog zelf mijn stoelen voor vlucht regelen via Ryanair!
Dat is extra werk en niet handig!

22 gennaio 2025

Beste Jan,

Ik begrijp helemaal dat het extra werk kan zijn en dat het niet ideaal is om zelf je stoelen te moeten regelen, vooral als je al een vakantie via Prijsvrij hebt geboekt.

Stoelen zijn iets heel persoonlijks, en daarom kunnen wij als je reisorganisatie helaas geen stoelreserveringen bij de luchtvaartmaatschappij maken.

Prijsvrij je reisbureau is wel altijd bereid om te helpen met het reserveren van stoelen, wat hopelijk een stukje gemak kan bieden. Ik kan me voorstellen dat dit extra werk niet altijd fijn is, en we waarderen het dat je geduld hebt met het proces.

Emma van Sunmix

Valutata 5 stelle su 5

Met veel plezier reizen boeken

Fijne variatie in landen, mooie en betaalbare hotels. Ook erg fijn dat je opties hebt om vanaf verschillende luchthavens te vertrekken.
Duidelijk overzicht om te zien welke datum het best is om te vertrekken en de kosten zie je dan meteen. Nu al twee jaar hier geboekt

22 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più