Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebben de beste prijzen en in deze moeilijke tijden is dat zeer welkom. Website is overzichtelijk en helder. Verder was het boeken erg makelijk en daarna voldoende informatie gekregen over d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne website om reizen te zoeken en snel en makkelijk alles in kunnen vullen tijdens het boeken. Ook duidelijke emails achteraf. Heel blij mee

Valutata 5 stelle su 5

Wij boeken al jaren bij Prjjsvrij fijne overzichtelijke site en de prijzen goedkoper als ergens anders. Dus ben je die dure prijzen beu, keer het tij En boek via Prijsvrij!

Valutata 1 stelle su 5

Paar dagen voor de reis kwam er een mailtje met bericht dat onze vlucht was geannuleerd. Zonder enig verdere uitleg. Optie werd geboden om voor 700 euro extra met een andere vlucht te gaan. Mochten... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Sunmix is een virtuele touroperator waarbij je door slim vluchten, hotels en eventuele transfers te combineren nog meer op je vakantie bespaart. En je bespaart niet alleen geld, maar ook nog eens kostbare tijd. Je hoeft namelijk niet meer langs tientallen websites om jouw goedkope reis samen te stellen. Snel én voordelig, daar houden we van bij Sunmix! Sunmix werkt samen met diverse gerenommeerde reisorganisaties die jarenlange ervaring hebben in het samenstellen en uitvoeren van de beste vakanties. Alle reizen van Sunmix vallen onder de dekking van ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Sunmix is vooral gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middelandse Zee. Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal zijn het meest favoriet. Maar eigenlijk kan je overal naartoe met Sunmix. Ook ver weg bieden zij namelijk een uitgebreid aanbod aan tropische zonbestemmingen. Zie jij jezelf al snorkelen op Bonaire, de Maya-ruïnes ontdekken in Mexico of relaxen op het eiland Bali? Met Sunmix vlieg je de hele wereld over. Kies je voor een vakantie met Sunmix, dan kies je voor flexibiliteit en betaal je nooit voor extra's die je toch niet nodig hebt. Zo kan je optioneel een transfer bijboeken en bepaal je zelf hoeveel bagage je mee wil nemen. En om je vakantie helemaal compleet te maken, kan je er tijdens je boeking ook voor kiezen om een huurauto, verzekering of parkeerplaats bij te boeken. Wel zo gemakkelijk en compleet.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Slecht geregeld

Bij aankomst 's avonds in het hotel in Marokko bleek Prijsvrij/Sunmix het hotel niet geboekt te hebben voor ons. Het noodnummer was onbereikbaar, zowel telefonisch als via whatsapp.
Uiteindelijk hebben wij zelf maar via booking.com een hotel geboekt. Uiteindelijk zijn de kosten van dit hotel wel gecompenseerd. Echter het hotel dat wij in eerste instantie geboekt hadden, was een duurder hotel. Hier hebben wij uiteindelijk maar 75,- compensatie voor gekregen, terwijl het prijsverschil vele malen groter was. Daarnaast hebben wij nog extra taxikosten gemaakt, en hebben wij alles ter plaatse zelf moeten regelen. Hier is geen compensatie voor ontvangen.

Tip voor anderen:
Mocht je via Prijsvrij/Sunmix een vakantie boeken:
- Zorg ervoor dat je de booking.com app op je telefoon heb staan, zodat je zelf ter plaatse iets kunt regelen. Prijsvrij/Sunmix vergeet namelijk het hotel voor je te boeken
- Houdt er ook rekening mee dat het noodnummer van Sunmix/Prijsvrij onbereikbaar is
- Zorg voor extra geld achter de hand, want je komt zeker voor extra kosten te staan als je bij Prijsvrij/Sunmix geboekt hebt.

1 marzo 2025

Beste Bert,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bij aankomst in Marokko voor zo'n situatie kwam te staan. We begrijpen heel goed dat dit stressvol en teleurstellend is geweest, en willen daarvoor onze oprechte excuses aanbieden.

We hebben gezien dat de kosten voor de nieuwe accommodatie die je zelf hebt geboekt, volledig door ons zijn vergoed. Daarnaast hebben we, als tegemoetkoming voor het ongemak dat het noodnummer niet bereikbaar leek te zijn, een extra compensatie van €75 aangeboden.

We begrijpen dat dit voor jou mogelijk niet voldoende voelt gezien de totale impact van de situatie, zoals de prijsverschillen en bijkomende kosten zoals taxi’s. We nemen je feedback hierover serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening en bereikbaarheid in dit soort gevallen verder te verbeteren.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en de tips aan andere reizigers. Hoewel we hopen dat je in de toekomst toch met een positiever gevoel op vakantie kunt gaan, begrijpen we heel goed dat dit voorval je vertrouwen heeft geschaad.

Makkelijk en duidelijker

Makkelijk en duidelijker

1 marzo 2025

Beste Meneer Brug,

Wat fijn om te horen dat je het proces makkelijk en duidelijk vond! 😊 We streven ernaar om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. Bedankt voor je feedback, en we hopen je snel weer te mogen helpen met je volgende vakantie!

Altijd top geregeld

Altijd top geregeld!
Je stuurt een mail en ze antwoorden snel en het is meestal meteen top geregeld!

6 marzo 2025

Beste Mila,

Wat fijn om te horen! 😊 We doen altijd ons best om snel en goed te reageren, zodat alles soepel verloopt. Bedankt voor je vertrouwen en positieve feedback! We hopen je snel weer te helpen bij het plannen van je volgende vakantie!

Tevreden!

Ik vond het aan het begin toch best spannend om voor het eerst een vakantie te boeken maar via prijsvrij ging dit allemaal super soepel en goed. Zeer tevreden over de prijs en over ons hotel. Er was 1 klein foutje gemaakt met de vlucht nummers maar er was een noodnummer beschikbaar die ik gebeld heb en daar werd ik direct geholpen en werd de rest geregeld door de klantenservice. Ik zou weer boeken via prijsvrij!

6 marzo 2025

Beste Luna,

Wat fijn om te horen dat je ervaring zo positief is geweest! Het is natuurlijk spannend om voor het eerst een vakantie te boeken, maar het is geweldig dat alles soepel verliep en dat je tevreden bent over zowel de prijs als het hotel. Het is ook fijn om te horen dat je snel geholpen werd door de klantenservice toen er een klein foutje was. We doen ons best om altijd een goede service te bieden, dus we waarderen je feedback enorm. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen bij het boeken van je vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring voor de vakantie

Onze vakantie is nog niet eens begonnen, maar ben nu al tevreden over de service. De website ziet er goed uit en het boeken ging ook erg gemakkelijk. Ook vind ik het erg fijn dat er een app gekoppeld zit aan onze vakantie, waarin dus alles makkelijk en overzichtelijk staat. Al met al dus tot nu toe erg tevreden!

3 marzo 2025

Beste,
Wat ontzettend fijn om te horen! 😊 We zijn blij dat de boeking soepel verliep en dat je alles makkelijk kunt vinden in de app. Het is belangrijk voor ons dat je vanaf het begin een fijne ervaring hebt. We hopen dat je vakantie net zo goed zal zijn als je ervaringen tot nu toe! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met de voorbereidingen!

Simone van sunmix

Valutata 5 stelle su 5

Positief bedrijf eerlijke prijs…

Positief bedrijf eerlijke prijs rransparant

25 febbraio 2025

Beste George,

Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 We doen ons best om altijd transparant te zijn en eerlijke prijzen aan te bieden, dus het is geweldig om te horen dat je dat waardeert. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met het boeken van een geweldige vakantie!

Pas op!

Pas op! Bij aankomst midden in de nacht blijkt dat de Hotel niet geboekt is. Noodnummer uit spanje niet bereikbaar. Eerste twee dagen hotel en taxi etc uit eigen zak betaald. Uiteindelijk is er een andere hotel voor mij geboekt. De eerste twee dagen heb ik mijn kosten niet vergoed gekregen, ik kreeg vooral het gevoel dat de schuld bij mij lag omdat ik de volgende dag ergens een mail had gekregen met de alternatief hotel. Vakantie begon heel stress vol terwijl ik best wel een behoorlijke bedrag betaald heb. Hier ga ik nooit meer boeken totaal onbetrouwbaar!

17 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

80 % van reissom niet vergoed …

3 uur na boeking reis geannuleerd wegens operatie nieuwe knie . Kregen maar 20% van reissom terug !

Beste Leo,

Bedankt voor je bericht en ik begrijp helemaal dat dit een vervelende situatie is, zeker gezien de omstandigheden met je operatie.

Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van een reis. Deze verzekering kan je helpen om de kosten te dekken in geval van onvoorziene wijzigingen of ongevallen, zoals een medische situatie.

Op het moment dat je de reis boekt, wordt alles direct ingeboekt bij de reisorganisatie, en worden er kosten gerekend voor wijzigingen of annuleringen. Dit is helaas de reden waarom je slechts een deel van de reissom terug hebt ontvangen. Een annuleringsverzekering kan vaak helpen om deze kosten (deels) te dekken, maar zonder deze verzekering kunnen de annuleringskosten hoger uitvallen.

Ik hoop dat je snel herstelt van je operatie en mocht je nog verdere vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar om je te helpen.

Helemaal makkelijke pagina

Helemaal makkelijke pagina, duidelijk en helder. Het is wel gevaarlijk je krijgt steeds meer zin in vakantie!

Beste Ton,

Dat kan ik me helemaal voorstellen! 😄 Het is inderdaad verleidelijk om steeds meer vakantiebestemmingen te ontdekken als je door zo'n makkelijke en overzichtelijke pagina bladert. We hopen dat je snel de perfecte vakantie vindt en natuurlijk ook een fantastische tijd hebt!

Alles ging vlotjes

Alles ging vlotjes
Tevreden

7 febbraio 2025

Beste Ronny,

Fijn om te horen dat alles vlotjes ging en dat je tevreden bent! 😊 Bedankt voor je positieve feedback, we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met het boeken van een vakantie!

Super makkelijk

Het was heel makkelijk om te boeken. Alles was overzichtelijk en duidelijk. Vooral de prijzen die erbij kwamen waren heel duidelijk

18 febbraio 2025

Beste Lieke,

Fijn om te horen dat het boeken zo makkelijk en duidelijk was! 😊 Het is inderdaad fijn als alles overzichtelijk is, vooral als het om de prijzen gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We hopen dat je een geweldige vakantie hebt!

Duidelijk en eenvoudig

Het boeken was erg duidelijk en makkelijk.
Veel info over de accommodatie.
Hopelijk zijn de foto's naar realiteit.

19 febbraio 2025

Beste Veentje,

Fijn om te horen dat het boeken zo duidelijk en makkelijk was! 😊 We begrijpen je bezorgdheid over de foto's, dat is helemaal normaal. Meestal doen we ons best om de informatie en beelden zo accuraat mogelijk te presenteren. Mocht je ergens tegenaan lopen tijdens je vakantie, laat het ons gerust weten. We hopen dat de accommodatie helemaal aan je verwachtingen voldoet!

Alles duidelijk!

Alles duidelijk, gelijk de prijs, vliegtijden enz.
Daardoor gelijk zin in vakantie.

19 febbraio 2025

Beste Jacqueline,

Fijn om te horen dat alles zo duidelijk was! 😊 Het is altijd fijn om gelijk een goed overzicht te hebben van de prijs, vliegtijden en andere details. Dat maakt de voorpret voor je vakantie natuurlijk extra leuk! Ik wens je alvast veel plezier en een geweldige vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Prijsvrij is een hele fijne site die ik…

Prijsvrij is een hele fijne site die ik de afgelopen maanden onwijs veel en vaak heb bezocht opzoek naar vakanties. Inmiddels mijn vakantie ook geboekt via prijsvrij voor de zomer. Nu hopen dat de vakantie ook zo fijn zal zijn.

25 febbraio 2025

Beste Natashja,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de site en dat je je vakantie via Prijsvrij hebt geboekt! 🌞 Ik hoop dat je zomer vakantie alles wordt wat je ervan hoopt. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt voor je reis, laat het gerust weten! Fijne voorbereiding alvast! 😊

Zeker een aanrader

Heel makkelijk te boeken, echt tevreden en zeker een aanrader

20 febbraio 2025

Beste Sahar,

Wat fijn om te horen! 😊 Het is geweldig dat je zo tevreden bent met het boeken. Bedankt voor de aanrader! Ik hoop dat je vakantie net zo soepel verloopt en dat je volop kunt genieten!

Duidelijk en overzichtelijk

De site is overzichtelijk en het boekingsproces is in logische stappen opgebouwd. Bevestigingsmail met alle informatie duidelijk weergegeven.

23 febbraio 2025

Beste Suus,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de site overzichtelijk vond en het boekingsproces logisch in elkaar zit. We streven er altijd naar om het zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor je te maken, dus het is geweldig om te horen dat dit goed is ontvangen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we graag voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer overzichtelijk en de laagste prijs!

16 febbraio 2025

Beste Wesley,

Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je de site overzichtelijk vond en een goede prijs hebt gevonden. We doen ons best om de beste deals aan te bieden en het is fijn te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Veel plezier met de voorbereiding van je vakantie! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Overzichtelijk en vlot

De boeking was overzichtelijk en ging vlot. We zijn ook erg blij met de geboekte accommodatie.

13 febbraio 2025

Beste Marc,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de boeking soepel verliep en dat jullie blij zijn met de gekozen accommodatie. We wensen jullie alvast een geweldige vakantie toe! Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Goed overzicht van de verschillende vakantie opties

Overzichtelijke site. Je ziet gelijk verschillende dagen/verschillend aantal dagen. Vind ik handig. En ik vind prijsvrij ook goed in de prijs. Dus bij het zoeken van een vakantie kijk ik altijd even op jullie site.

Ik had ook na het boeken nog een vraag over mijn boeking. Ik werd vrij snel telefonisch geholpen en er werd gelijk informatie naar mij opgestuurd per mail.

Beste Agaath,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de site overzichtelijk vindt en de flexibiliteit van verschillende vertrekdagen en -duur handig is. We doen ons best om scherpe prijzen te bieden, dus het is geweldig dat je ons altijd meeneemt in je zoektocht naar vakanties.

Daarnaast vinden we het fijn om te horen dat je snel geholpen werd met je vraag en dat de informatie snel per e-mail werd verstuurd. We streven ernaar om altijd snelle en efficiënte service te bieden.

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Simone van Sunmix

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più