Valutata 5 stelle su 5

Fijne website om reizen te zoeken en snel en makkelijk alles in kunnen vullen tijdens het boeken. Ook duidelijke emails achteraf. Heel blij mee

Valutata 5 stelle su 5

Wij boeken al jaren bij Prjjsvrij fijne overzichtelijke site en de prijzen goedkoper als ergens anders. Dus ben je die dure prijzen beu, keer het tij En boek via Prijsvrij!

Valutata 5 stelle su 5

De informatie over het verblijf is duidelijk en klopt met de realiteit. Het boekingsproces is makkelijk en duidelijk. Het is duidelijk wat je eventueel extra kunt boeken maar dat wordt niet onnodig o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het is voor het eerst dat ik bij prijsvrij boek. Voorheen was het vakantiesdiscounter en zoover. Meestal kijk ik naar prijs en kwalitiet ( Hotel reviews) De laatste jaren was ik zeer gescharmeerd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Sunmix is een virtuele touroperator waarbij je door slim vluchten, hotels en eventuele transfers te combineren nog meer op je vakantie bespaart. En je bespaart niet alleen geld, maar ook nog eens kostbare tijd. Je hoeft namelijk niet meer langs tientallen websites om jouw goedkope reis samen te stellen. Snel én voordelig, daar houden we van bij Sunmix! Sunmix werkt samen met diverse gerenommeerde reisorganisaties die jarenlange ervaring hebben in het samenstellen en uitvoeren van de beste vakanties. Alle reizen van Sunmix vallen onder de dekking van ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Sunmix is vooral gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middelandse Zee. Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal zijn het meest favoriet. Maar eigenlijk kan je overal naartoe met Sunmix. Ook ver weg bieden zij namelijk een uitgebreid aanbod aan tropische zonbestemmingen. Zie jij jezelf al snorkelen op Bonaire, de Maya-ruïnes ontdekken in Mexico of relaxen op het eiland Bali? Met Sunmix vlieg je de hele wereld over. Kies je voor een vakantie met Sunmix, dan kies je voor flexibiliteit en betaal je nooit voor extra's die je toch niet nodig hebt. Zo kan je optioneel een transfer bijboeken en bepaal je zelf hoeveel bagage je mee wil nemen. En om je vakantie helemaal compleet te maken, kan je er tijdens je boeking ook voor kiezen om een huurauto, verzekering of parkeerplaats bij te boeken. Wel zo gemakkelijk en compleet.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 4 stelle su 5

Mooie prijzen maar wel misleidend over baggage

Ik heb via prijsvrij gemakkelijk een weekje Barcelona geboekt voor een zeer mooie prijs in vergelijking met andere bookingssites. Alleen vind ik het jammer en misleidend dat er staat dat handbaggage inclusief is en ik vervolgend alleen een normale tas mee mag nemen in het vliegtuig terwijl dit eigenlijk altijd gewoon inbegrepen is bij een vliegticket. Ik vind het daarom dus ook misleidend dat ze erbij zetten dat er handbaggage inbegrepen is aangezien ik dat meer vind klinken alsof je ook nog een kleine trolley mee mag. Dus nu moet ik voormeer betalen voor mijn baggage.

2 giugno 2025

Fijne prijs/kwaliteit verhouding!

Wij hebben vaker onze reis geboekt via Prijsvrij, van stedentrip tot zomervakantie, we zijn super enthousiast!
Via de site heb je gemakkelijk en snel een vakantie geboekt. De vakanties hebben altijd een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ook is er voldoende aanbod qua landen en hotels!
Of te wel, geweldig!!

25 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wij zijn zeer ontevreden over deze reisorganisatie

Wij zijn zeer ontevreden over deze organisatie.Een reisorganisatie die totaal niet met je meedenkt en niet met oplossingen komt. In onze reisbevestiging 6 nachten geboekt. Bij aankomst in ons hotel bleek dit maar 5 nachten te zijn. Tevens was het adres van ons hotel op de voucher onjuist waardoor we lang hebben met zoeken en met onze koffers hebben moeten slepen. Dit heeft ons een hoop irritatie bezorgt na een lange reis.Denk goed na voordat je hier boekt. Je kunt geen aanspraak maken op eventuele klachten. Hele slechte service en niets meer van Prijsvrij / Sunmix gehoord.

18 maggio 2025

Klantenservice is waardeloos!

De georganiseerde transfer van Antalya Airport naar mijn hotel kwam niet opdagen. Nu wil ik natuurlijk mijn geld terug, maar D-reizen én tussenpersoon Sunmix die de transfer heeft georganiseerd reageren al dagen niet. Een dramatische klantenservice ervaring! Nooit een transfer via D-reizen of Sunmix boeken!!

12 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Denk aan je limiet!

Mooie aangeboden vakantie, hij pakte vanzelf 2 kamers, waar het letterlijk onmogelijk was op sommige andere sites. Enige jammere was dat ik bij betalen was vergeten dat ik een max limiet heb van 500 euro maar dat de site zei dat mijn vakantie was geboekt. Na dagen wachten en gemaild te hebben (telefonisch kom je er niet doorheen, na 40 minuten wachten) gehoord dat mijn vakantie niet was geboekt, ondanks dat ik een reserveringsnummer had. Dus weer alles opnieuw moeten doen...

1 maggio 2025

Ik had auto bijgeboekt

Ik had auto bijgeboekt, aangekomen op plaats van bestemming had ik verder geen info gehad. 24u service van prijsvrij was niet bereikbaar. Ik heb toen zelf met de auto dealer moeten afhandelen!! Tijd verlies vondt ik het!! Hoe gaan we dit verder oplossen Prijsvrij? Krijg ik nou een tegemoetkoming?

3 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Extra kosten na boeken

Vakantie geboekt en achteraf blijkt dat we nog extra moeten betalen voor vliegtuigplaatsen en dat we schijnbaar alleen terug bagage en ruimbagage mee mogen nemen. Dus voor de heenvlucht ook nog extra kosten voor bagage. Geprobeerd met de helpdesk aangezien ik zeker weet dat ik dit bij het boeken wel gekozen heb, maar helaas geen duidelijke of goede hulp. Schuld ligt meteen bij mijzelf.

27 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Telefonisch bijna geen contact te…

Telefonisch bijna geen contact te krijgen.
1x meer dan 20 minuten, contact.
1xmeer dan 30 minuten uit frustratie opgehangen.

24 aprile 2025
Logo di Sunmix

Risposta di Sunmix

Beste Loes,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om zo lang in de wacht te staan en soms zelfs zonder contact te moeten ophangen — dat is absoluut niet de service die we willen bieden.

Op dit moment zitten we midden in het hoogseizoen, wat betekent dat het extreem druk is bij onze klantenservice. We doen er alles aan om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar helaas lukt dat niet altijd zo snel als we zouden willen.

We waarderen je geduld enorm en nemen je feedback serieus om te blijven werken aan verbeteringen.

Als we je op een andere manier nog kunnen helpen, laat het gerust weten!

Simone van Sunmix

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met prijs vrij.

Zeer slechte ervaring met prijs vrij.

Accommodatie was niet zoals op de foto’s en zoals omschreven, contact verloopt slecht en ze schuiven alles af op andere…. Hun dochter onderneming sunmix word als reisorganisator gebruikt zodat ze het hier op kunnen afschuiven en en dus zelf nergens verantwoordelijk voor zijn, de correcte vluchtgegevens konden ook niet gegeven worden of er werd gemeld dat Corendon een update had, 3 weken mee bezig geweest en vervolgens met 1 telefoontje naar Corendon zelf binnen 5 minuten de juiste codes omdat prijsvrij gewoon de verkeerde gaf, tot overmaat van ramp hadden ze ook nog codes gestuurd van hele andere mensen… wees echt gewaarschuwd mensen boek hier niet!!!!

14 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più