i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Leggi di più
Præcist til den aftalte tid kom Thomas M. Rasmussen fra Sternberg VVS og GASTEKNIK. På kort tid blev der udskiftet blandingsbatteri og eftersøgning af fejl i vandtilførslen gik igang. Desværre sku... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Frydensbjergvej 20, 3660, Stenløse , Danimarca
- info@sternbergvvs.dk
- sternbergvvs.dk
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ekstrem dårlig service. Jeg har i dag modtaget et inkasso brev …
Efter 3 uger er der kommet svar her fra Sternberg. Hvis de nu havde givet mig besked pr. telefon som jeg vad om hos den "venlige" dame havde jeg nok slettet min anmeldelse. Det var det eneste jeg bad om. At de fik slettet mit navn og nuværende adresse. Jeg ved godt at regningen blev betalt af min eksmand lige efter. Men det var da kun fordi jeg kontaktede ham. Så jeg er ikke helt tilfreds.
Jeg er sikker på at de gør deres arbejde godt nok ellers.
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det. Jeg har i dag modtaget et inkasso brev E-boks fra Sternberg. Jeg har ikke bestilt noget hos dem. Kender dem slet ikke. Det vedrører tilsyneladende den bolig som min eksmand bor i og som jeg ejer halvdelen af.
Jeg har ikke boet på adressen i 18 år, men mit navn og nuværende adresse står åbenbart på faktura og nu i incassobrevet.
Jeg har ringet til en ellers flink dame for at få slettet fakturaen så den kan faktureres til rette vedkommende.
Det kunne hun ikke lige gøre noget ved, da bogholderen er på ferie i 2 uger. Der er også en anden ekstern bogholder, men jeg kunne ikke få besked tilbage om hvad de gør og hun endte med ikke at være super høflig i tlf.
Jeg synes det er helt uacceptabelt at jeg skal finde mig i at skulle stå som dårlig betaler for noget som jeg intet har med at gøre. Jeg kan ikke se at det er mit problem at de har ferie. De må som minimum kunne give en besked om at incassosagen bliver stoppet. Men nej - det er så mit problem.
Dårlig dårlig service.

Risposta di Sternberg vvs & gasteknik
Fremragende service og udførelse
Vores Vaillant luft-til-vand varmepumpe skulle have nye rør anlagt efter brud, som desværre ikke kunne betale sig at reparere. Anlægget kørte i mellemtiden på nøddrift. Vi indhentede flere tilbud fra forskellige VVS-firmaer i Nordsjælland og valgte at gå med Sternberg, som er Vaillant-partner, der gav et godt tilbud på udskiftning af rør og udførte et strålende stykke arbejde. Det viste sig så, at kompressoren havde sat sig som følge af at have stået stille i så lang tid og desværre skulle udskiftes. Dette kom Sternberg ligeså med et godt tilbud på. Efterfølgende virker hele systemet igen til vores store glæde. Sternberg har i hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Kenneth svarer hurtigt på henvendelser og informerer hurtigt om evt. ændringer. Alle aftaler er overholdt, og vi har særligt været henrykte over at opleve deres enormt dygtige tekniker Tommy arbejde. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med kompetente mennesker, der ved, hvad de laver. Vi kan kun give Sternberg vores varmeste anbefalinger.
Fald i tryk
Fik for nylig konstateret fald i tryk på mit anlæg og havde mistake om min ekspansionsbeholder var defekt. Efter tekniker var forbi fandt vi ud af, at min udlufter var utæt og skyld i trykfald. Hurtig udskiftning og alt var løst. Endnu engang levere Sternberg varen og god service!!
457% avance på reservedele
Havde bestilt et service til mit gasfyr. Jeg var oplyst om at eventuelle reservedele som blev skiftet ville være ekstra betaling. Service pris aftalt til 1988 kr. Regning lyder på 4.103 kr. Der er skiftet et elektrodesæt, en pakning og en afløbsslange. Jeg tjekker deres pris på den dyreste komponent og konstatere at prisen er 457% dyrere end hvad den kan købes til på nettet inkl.. moms. Jeg skriver om forholdet til dem men får blot dårlige forklaringer om lagerbindinger osv påduttet. De får valget om at justere prisen eller miste en tilbagevende kunde. De vælger det sidste. Jeg bruger ikke dem mere og kan se jeg jo langt fra er den eneste som oplever helt urimelige priser fra dette firma.
i forbindelse med el fejl i vores hus…
skulle det udskiftes via vores forsikring.
på intet tidspunkt i forløbet fik vi at vide hvad et print ville koste.
kostede 9.600 kroner uden moms så 12,000 kroner
hvis man havde fået denne pris at vide så havde vi valgt at udskifte hele beholderen.
virkelig dårlig service.
har kontaktet forsikring vedr dette.
Fin rådgivning og installation af nyt…
Fin rådgivning og installation af nyt varme/ventilationsfyr.
Behagelige håndværkere og alt blev ordnet til den aftalte tid og pris
Glimrende oplevelse med installation af…
Glimrende oplevelse med installation af nyt gasfyr og varmtvandsbeholder samt optimering af installation. Blev lavet til tiden med god service af både VVSere og elektriker. Kan anbefales.
Alt fungerede bare
Alt fungerede bare. Dygtige håndværkere, arbejde udført til tiden og helt i overensstemmelse med det aftalte. Hverken mere eller mindre.
god service
Bestilte vvs til rensning af afløb og udskiftning af armatur på bade værelse, fik besøg af servicevenlig tekniker som ordnede det fint og gav gode tips vedr afløbsstop, og har lige fået en rimelig regning, så vil afgjort bestille firma igen , hvis jeg får behov for hjælp
den sødeste og mest grundige vvs'er
den sødeste og mest grundige vvs'er. jeg ar brugt dem i 40 år, og jeg er bare tilfreds hver gang
Kvalificeret service til aftalt tid
To oplevelser: udskiftning af boligventilationsvarmepumpe, som foregik til den aftalte tid og pris med god kommunikation undervejs og besøg ca. en måned efter, da der var udfordringer med styringen af gulvvarmen. Teknikeren kom også her til aftalt tid, og det var tydeligt, at han vidste, hvad han havde med at gøre. Regningen for besøget var absolut rimelig, så det var begge meget positive oplevelser.
Pålidelig, systematisk og grundig
Det ser ud til at vi har fået en fast tekniker til vores årlige servicebesøg, og det er godt. Dels kan han rådgive ud fra udviklingen i forbruget og dels kan han huske hvad vi snakkede om sidst. Der var tid til at få råd og til at spørge leverandøren om muligheden for yderligere besparelser med solcellerne, der er tilsluttet.
Vi har fået en fantastisk service
Vi har fået en fantastisk service, hurtig response og et godt arbejde udført. Vi skulle have skiftet et toilet - de kom dagene efter vi ringede!
Alt spiller her
Alt spiller her. De vender hurtigt tilbage på kontakt, kommer til aftalt tid, løser problemet som aftalt og sender en regning på det aftalte beløb. Virkeligt ordentligt og professionelt!
3,5 ville jeg have givet
3,5 ville jeg have givet, hvis det var en mulighed.
Minus: Regningen blev lidt større end forventet, da flere ting blev fjernet fra tilbuddet, men det kunne næsten ikke ses i den endelige faktura OG kontoret er ikke det mest venligsindede i kontakten.
Til gengæld havde jeg fornøjelsen af deres medarbejder Thomas, som er enormt rar og bare går til opgaverne med positivitet og "det skal vi nok få løst". Dejlig energi og dygtig til sit arbejde.
Så han får et par stjerner
Bondefanger firma!
Bondefanger firma. Pas på!
Jeg modtog en email om, at nu var det "Tid til eftersyn på gasfyr", og med en pre-booket dato de ville komme. Og jeg tænkte, nå ja, det er vel med i det 2-årige Service Abonnement, jeg tegnede da jeg flyttede ind for 1,5 år siden. Og nok meget godt lige at få tjekket at alt kører som det skal. De ved jo hvad de laver og hvad der er behov for. Service manden kom, -jeg fortalte ham at alt kørte som det skulle uden problemer og at jeg skiftede til fjernvarme denne sommer, som en stor del af Egedal. Han lavede sit eftersyn og skiftede en pakning og var der vel samlet 20 minutter. Efterfølgende, kunne jeg ikke ryste af mig, at noget var helt forkert. Jeg fandt så ud af, at jeg havde tegnet abonnement hos deres konkurrent, og ikke dem! Jeg havde for 1,5 år siden forhørt mig om deres abonnemet og ikke andet. Jeg fik efterfølgende tilsendt en regning for eftersynet på 2.858 kr! Mega bondefanger firma!
Teknikeren kom få timer efter at jeg…
Teknikeren kom få timer efter at jeg kontaktede Sternberg, og han var yderst kompetent og venlig.
Jeg har brugt Sternberg VVS i mange mange år, og jeg har altid modtaget god og kompetent service. Jeg kan kun anbefale dette firma.
Sternberger VVS aftalte at de ville…
Sternberger VVS aftalte at de ville lave service på mit naturgas fyr efter følgende kom de og sagde at en bolt var knækket i veksleren og det ville koste 18000 kr og få repareret da de var gået havde de slukket for fyret så jeg havde ikke noget varmt vand og ingen varme og jeg måtte gå i bad i iskoldt vand og efterfølgende lavede jeg en service aftale med ok og de kom og reparerede fyret for 1700 kr så jeg vil advare jer meget imod at bruge sternberger VVS det er et skod firma
Dårlig rådgivning og unødvendige udgifter hos Sternberg VVS
Vi overtog et hus med et gasfyr, hvor Sternberg VVS havde udført service et år før. De havde haft service på fyret siden 2018, og der anbefales service hvert andet år. Alligevel krævede de betaling for en ny service, da vi oplevede problemer med fyret – og anbefalede samtidig, at vi skiftede ekspansionsbeholderen.
Efter servicet var problemerne stadig ikke løst, og en anden tekniker blev sendt ud. Han konstaterede, at fyret burde udskiftes, da dets alder ikke stod mål med omkostningerne ved at udskifte delene. Den information burde vi have fået fra starten, inden vi betalte for unødvendigt servicearbejde. Heldigvis sagde vi ikke ja til at bruge endnu flere penge på en ny ekspansionsbeholder!
Sternberg VVS virker mere interesseret i at tjene penge end at give korrekt og ærlig rådgivning. Vi føler os ført bag lyset og kan på ingen måde anbefale dette firma.
Hold jer langt væk – der findes heldigvis VVS-firmaer med mere integritet.
Igen, super flot arbejde
Igen har jeres håndværkere lavet et sublimt stykke arbejde.
(desværre kan man ikke uploade billede)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.