1. Idraulico

Din lokale, autoriserede VVS & VE Installatør. Vi kører hovedsagligt i København og Nordsjælland. Specialister i varmepumper og energiberegninger.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Godt arbejde

Jeg fik monteret varmepumpe og nogle nye vandrør. Flot arbejde, til aftalt pris og aftalt tid.

Anbefaling herfra.

20 agosto 2025

Bestille en vvs til defekt toilet

Bestille en vvs til defekt toilet. Da der ikke var kommet én på det tidspunkt som jeg havde fået, skrev jeg klage til firmaet. Den viste sig at være uberettiget, da vvs'er kom, han var blot lidt forsinket. Jeg undskyldte og trak min klage tilbage. Vvs'er var både serviceminded og hurtig til at stille toilettet diagnose. God oplevelse. Jeg vil klart anbefale dem og bruge dem igen. Vh. Borger fra Egedal kommune/Ølstykke

23 giugno 2025

Hurtige og flexible

Provvs hjælper dit på vores opgaver, med gennemført arbejde, samt de er super flexible og grundige.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner her fra.

11 dicembre 2024

Super service

Super service i forbindelse med reducering af højden på et afløb i køkkenet. Vi var lidt tidspressede, men de fik os presset ind trods travlhed. Og super servicemindede medarbejdere selv om opgaven ikke var super nem - kan kun anbefales herfra.

7 ottobre 2024

ProVVS kan virkelig anbefales

ProVVS kan virkelig anbefales, vi er i gang med at renovere vores hus, og de har været ude fixe begge vores badeværelser. Så professionelt et firma fra start til slut. Vi er så glade for vores resultater, og vil klart ringe til dem en anden gang

11 gennaio 2023

Jeg har fået skiftet alle mine…

Jeg har fået skiftet alle mine radiatorer og rørene lå i en krybekælder. Det er bare lavet så flot, fantastisk rådgivning og servicemindede håndværkere der kom hos mig. Alt var ryddet flot op efter hvert besøg og aftaler blev overholdt. Kun de varmeste anbefalinger fra mig

1 settembre 2022

Jeg fik monteret en opvaskemaskine af…

Jeg fik monteret en opvaskemaskine af et andet firma, hvilket resulterede i vand i hele køkkenet første gang jeg brugte den!! :O De havde selv først tid til at se på det igen ugen efter, selvom jeg forklarede dem at det var forholdvist akut, og generel mega dårlig service når den nu var blevet sat op dagen før.
Jeg ringede efterfølgende til ProVVS og forklarede dem situationen - de forstod ret hurtigt at jeg skulle bruge nogen NU. Lang historie kort, 3 timer efter mit opkald til ProVVS virkede alt som det skulle, og jeg har ikke haft problemer siden :) Hvis man kunne give mere en 5-stjerne havde jeg gjort det - tak!!!

9 novembre 2022

Spitzenklasse & meget dygtige

Det handler altid om service, er det ikke det man siger? I hvert fald har jeg akut haft brug for en VVS og blev anbefalet Pro VVS i mit netværk. De kom så hurtigt de kunne og fik løst mit problem - og da han havde 20 minutter før han skulle være ved næste sted, hjalp han lige ekstra og gav mig gode råd og fifs uden at det kostede mig 1 kr. ekstra. Alt var sagt med stor viden og hjertevarme - god service og kompetent firma. Tusinde tak. 5 stjerner herfra.

20 ottobre 2022

Jeg kontaktede ProVVS i håbet om at…

Jeg kontaktede ProVVS i håbet om at udvide mit Københavnerbadeværelse til et badeværelse med seperat bruseniche. Om dette overhovedet kunne lade sig gøre, var en udfordring i sig selv grundet den begrænsede størrelse. Kevin fra ProVVS besigtigede opgaven og forsikrede mig om, at dette sagtens kunne lade sig gøre. Ganske rigtigt blev opgaven løst til UG - og endda til aftalte tid og pris.

20 ottobre 2022

Professionel rådgivning og løsninger

Professionel rådgivning af Kevin ifm. installation af fjernvarme. Det var rart, at få en fagmand ud der havde styr på sin sag og ikke kun gik op i penge. Vi fik gode råd samt optimeringsløsninger på energibesparelse på huset. Det var mere end, hvad vi havde forventet. Kan varmt anbefale PROVVS. De er også hurtige til at svare og er meget fleksible.

18 ottobre 2022