Teknikeren var meget imødekommende og meget flink. Han gav sig god tid til at forklare tingene. Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er at reparationen var ret dyr og jeg ikke har haft tid til at tj... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Vi havde besøg af en venlig servicetekniker, der gik i krig med opgaven som viste sig at være vanskelig. Han gav ikke op og endte med at fuldføre til vores fulde tilfredshed.
Denne bedømmelse angår reparatørens besøg i dag. Optakten til hans besøg har været lidt for lang. Og den indledende samtale med konsulenten i Gastechs callcenter var ærlig talt ikke særlig venlig el... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizi di riscaldamento e boiler
- Servizio di installazione gas
- Azienda specializzata in energia termica
Scritti dall'azienda
Gastech-Energi A/S – Altid tæt på dig Gastech-Energi A/S er en af Danmarks største og mest erfarne serviceudbydere inden for varmepumper og gasfyr. Med landsdækkende dækning har vi altid en servicemontør tæt på din husstand, så hvis du pludselig står uden varme, er hjælpen hurtigt på vej. Vi servicerer de fleste mærker inden for både gasfyr og varmepumper, herunder luft-til-vand og jordvarmeanlæg. Vores specialiserede teknikere sikrer, at dit varmeanlæg fungerer optimalt og energieffektivt. Med regelmæssig optimering og vedligeholdelse minimeres dit varmeforbrug, og din varmeløsning får en længere levetid. En serviceaftale hos os inkluderer frie tilkald ved driftsstop året rundt. I fyringssæsonen har vi udvidede åbningstider, så du kan få hjælp, når du har mest brug for det. Vores servicebiler er udstyret med de nødvendige reservedele, så langt de fleste problemer kan løses ved første besøg. Når du køber en ny varmeløsning gennem en af vores forhandlere, tilbyder vi eksklusive serviceaftaler som "Total Tryghed". Denne aftale giver dig gratis reservedele i hele aftalens løbetid, med mulighed for forlængelse op til 15 år. Dette sikrer dig en stabil og økonomisk varmeløsning uden uforudsete udgifter. Vores engagement i miljøet betyder, at vi indstiller og tilpasser dit varmeanlæg efter dine behov for at opnå det lavest mulige energiforbrug. Dette er godt for både klimaet og din økonomi. Det kalder vi energi med omtanke.
Varmeservice uden ventetid!
Pas godt på din varmeløsning med en serviceaftale

Informazioni di contatto
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Venlig og hurtig.😄
Kompetent teknikker
Hurtig hjælp af meget flink,hurtig og …
Hurtig hjælp af meget flink,hurtig og kompetent mand, der løste problemet til ok
Service af Naturgasfyr
Venlig og imødekommende service-tekniker,som kunne svare på de spørgsmål vi havde.
Så fik vi efter set ctc jordvarm igår…
Så fik vi efter set ctc jordvarm igår og det var super, flink servis-montøre og han husket det hele som man nu skal efter se :)
Besøg af en flink og behagelig service…
Besøg af en flink og behagelig service montør 🤗👍
God faglig viden
Hurtig god service.
Tak for hurtig, god og omhyggelig service af vores gasfyr.
Har ingen betænkeligheder ved at oprette service abonnement hos Gastech-energi.
God oplevelse
Behagelig person at snakke med, gav sig tid til at svare på spørgsmål.
Meget professionel servicemedarbejder
Meget professionel servicemedarbejder. Samme dag, som jeg ringede, var fejlen fundet, en pumpe skiftet, og fyret virkede igen. Derudover blev der samme dag lavet service på fyret, som egentlig først var aftalt 3 dage senere.
Super dygtig medarbejder kom forbi en…
Super dygtig medarbejder kom forbi en søndag og fiksede fyret. Vældig pædagogisk og instruerende ift. indstillinger og brug af fyret. TAK!
Venlig og imødekommende service person.
Venlig og imødekommende service person.
Hjælpsom og med fokus på, at jeg kunne optimere mit anlæg fremadrettet og mindske slitage.
Teknikeren var meget imødekommende og…
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er at reparationen var ret dyr og jeg ikke har haft tid til at tjekke priserne men det er ikke teknikerens skyld. Det er bare min fornemmelse -måske forkert.
Vi havde besøg af en venlig servicetekniker fra Gastech
Sehr schnelle Reaktion
Sehr schnelle Reaktion, freundlicher Monteur.
Ìmødekommen teknikkér
Ìmødekommen person, faglig dygtig teknikker. Udførte reparationen omhyggeligt.
God service og vejledning
God service og vejledning omkring eftersyn af varmepumpe
Godt tilfreds.
Godt tilfreds.
Jeg har tegnet en serviceaftale med Gastech Energi, servicen er god, og jeg kan ringe og få hjælp, hvis jeg får problemer med gasfyret.
Venlig og effektiv
Vi havde besøg af en meget venlig medarbejder, som hurtigt og effektivt fiksede vores gasfyr.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.