Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Forbryder sig mod forbrugerloven. Brug ALDRIG dette firma Jeg har modtaget ødelagte fliser der ikke kan byttes. Dette på trods af at der er sendt billeder til firmaet og fliserne står klar til dere... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fin oplevelse, både i butikken, på tlf. og mail! Brian var super grundig og viste os nogle gode alternativer til vores oprindelige planer. Vi har været meget glade for hele processen. Derudover... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende service og produkter. Vi har handlet flere gange hos Stenogflise. Det er en altid en rigtig god oplevelse. Brian og Marc er ALTID klar til at hjælpe og rådgiver med deres meget professio... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Desværre modtog vi en del beskadiget fliser. Det kan jo ske. Men forbi vi ikke har billeder fra pallen kan vi ikke få penge retur for de ødelagt produkter. Husk at gennemgå ordren i meget stor detalje... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tegole e piastrelle

Scritti dall'azienda

-Vi leverer til hele Danmark, alle fliser under denne kategori kan bruges både på gulv og væg i alle husets rum. Køb direkte fra importøren og SPAR 30-70% på dine nye kvalitetsfliser & designerfliser fra de førende fabrikker.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

3,3

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Sten og flise gik den ekstra mil, da de kørte hele vejen over til deres butik (40 min i bil) udenfor åbningstid, blot for at bekræfte, at vi havde de rigtige fliser til vores nye hus. Det er i særdeleshed topklasse service og udover det, så fik jeg god rådgivning fra ejeren, som har over 30 års erfaring. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

22 febbraio 2021

Har ringet utallige gange

Har ringet utallige gange, uden held. umuligt at handle med dem.

26 dicembre 2020

Risposta di stenogflise.dk

Hej Joakim, vi beklager meget at du ikke har kunne få fat i os, men vi var desværre ramt af covid-19 og fik ikke videre formidlet denne information på vores hjemmesiden eller i butikken. Dette er vi meget kede af og beklager at vi ikke fik hjulpet dig. Vi er nu tilbage med nye kræfter for at hjælpe dem og andre.
/Sten og flise.

Kan bestemt anbefales

Kan bestemt anbefales, spørg efter Noa, så er du sikker på ordentlig behandling!!!!

14 agosto 2018

Risposta di stenogflise.dk

Tak for anmeldelsen, og de 5 stjerner :)

Super sted

Super sted, god betjening og prof rådgivning (Noah uddannet murer). Godt udvalg af fliser og høj kvalitet :-) Skarpe priser, helt klart et besøg værd.

12 febbraio 2018
Valutata 2 stelle su 5

Fik fliser med andre mål

Vi havde brug for fliser i 61 x 61 cm. og købte nogen, der ifølge hjemmeside, kvittering og indpakning skulle have disse mål. I virkeligheden er fliserne kun 60 x 60 cm. Det giver så en masse ekstra besvær og yderligere arbejde for os. Jeg beklager at måtte sige dette, men det er ekstremt skuffende og kilde til meget stor frustration, at man ikke kan regne med at få leveret præcis den vare, man tror man har købt.

18 gennaio 2018

Hej Kåre,

Er glad for i fandt en løsning med Brian, og at du er glad og tilfreds.

Dbh Noah Kaya

Valutata 5 stelle su 5

Super udvalg, gode priser og fantastisk service.
De bedste anbefalinger herfra

20 dicembre 2017

Hej Susanne,

Hjertelig god jul

Dbh Noah Kaya

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Godt og flot udvalg. Hjælpsom og imødekommende betjening. Fine priser. Let at komme til fra motorvejen. Jeg skulle bruge en hvid flise, som andre virksomheder havde på lager, men alligevel tog det op til tre dage at finde den frem. Hos stenogflise fik jeg den med det samme.

23 novembre 2017

Hej Morgen,

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering overførte torsdag …

Hurtig levering overførte torsdag aften, mandag formiddag kom fragtmanden, eneste lille minus, tre fliser lå ikke i kasse og en af dem havde et lille afslag, afventer svar fra dem.

13 novembre 2017

Hej Søren,

Vi pakker altid så kunden betaler mindst muligt, og får ønsket mængde.
Pakkerne kan indholde op til 1,8 kvm, og kan give et uønsket antal m2.
Derfor laver vi gerne anbrud på kasserne, for at give vores kunder den bedste service.

Angående skaden på den ene flise, skyldes højst sandsynligt en transportskade

Glad for i fandt en løsning med Noah.

Valutata 5 stelle su 5

Meget behagelig og høflig betjening

Meget behagelig og høflig betjening. Kom til at købe noget forkert, men de byttede det med et smil, da jeg kom tilbage. Desuden er det lave priser.

19 settembre 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più